امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

spook 

گــفــتگوی آزاد [209] 2 69
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
آگهی
(26-09-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا!مامان!

من میخوام مجرد باشم>.<

تو خونه قر بدم ،از بابام پنج تومن بگیرم،برم پسر بازی>.<

بری کجا ؟ o_O

ازونا بازی..هیچ جا/:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα ، Dead Silence
(26-09-2014، 22:17)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش مودب باش ..

مجبور میشم اخطار بدم :|

مگه نویسنده ها هم میتونن اخطار بدن ؟؟؟
نمیدونستم

اوکی
فقط بهش بگین ساکت باشه
حالش رو ندارم

بله میتونن -_-

اون کاری نداره .. ((:

مرسی از توجهت ^_^
 سپاس شده توسط Dead Silence
سلام بروبچHeart

کسی هس حرف بزنیم؟؟؟اگه فقط سپاس بدید که نمیفهمم!!!!vahidrk:bighug::bighug::bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتگوی آزاد [209] 2 69

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، *نیوشا*14
(26-09-2014، 22:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا من حال ندارم..دهن اینو خودت برس...
بیخی :|

به حرفه مردم اهمیت نده دخترم ! :^

(26-09-2014، 22:13)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینــا |: 

من مزدوج شمـــ چی ؟ |:
اح اح ینی اون پسره دومادم شه ؟؟ |:

بچتون چی میشه ._. ..

-__- چشــه ؟ |:

ب بچه نمیرسـه |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(26-09-2014، 22:15)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:12)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــوه داری |:

مرجان نوتـه |:
کسیُ که نشناسم هیچ گونه سرپرسی رو راجبش قبول نمیکـنمــــ *-_-* !

نقل قول:
خواهرت بزرگت کیه ؟ نوشنکه ؟ بگم از سقف اویزونت کنه ؟؟ *-_-*

من خواهر بزرگم/:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Dead Silence
نقل قول:
خخخ :/ !! ._. منم نویسنده میشم اخطار میدممم ^______^* ..

برم ریاضیمو یه نیگا بندازم فردا صایه نشم رفتم پا تخته :| ..

خدافففففــــــــــ مای فَمیلی ! cof
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
(26-09-2014، 22:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:17)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش مودب باش ..

مگه نویسنده ها هم میتونن اخطار بدن ؟؟؟
نمیدونستم

اوکی
فقط بهش بگین ساکت باشه
حالش رو ندارم

بله میتونن -_-

اون کاری نداره .. ((:

مرسی از توجهت ^_^
مرسی از تو که بهم تذکر دادی.. ^______^
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-09-2014، 22:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان چ ستی D:

خوشگله ..

مرسی عزیزم .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 69
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-09-2014، 22:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا!مامان!

من میخوام مجرد باشم>.<

بری کجا ؟ o_O

ازونا بازی..هیچ جا/:

نمیشه -_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان