امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(26-10-2014، 20:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختانِ .. بعد میلیارد ها فُحش کِ شاتل از مَن خورد ..

فعلن سؤعت خوب است ..

سلامـ ..

همه سپاس بالا -___-

حتی مرضیییی ..

مرضی تُ نمیخوای از این فاز چرندی در بیای خُ ؟

آ راستی سُرعتم چش نخوره ایشاالله ._.

چی شُد ک یهویی ب فکرم اُفتادی .. ؟

(26-10-2014، 20:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟

سلام عاطفه!

نمیدونم !

تُ خوبی ؟
کی اینقدر فرق کردی..

خوبم..

کوجاشو دیدی بدترم میشه ((= ..

آ .. خوبه پَس ..
چرا مرضیه..؟

مهم نیست ..

دَلایل بَعدا مُشخص میشن ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
افسردگی ب هرکسی دس نمیده!
افسردگی ینی سیم اخر..

(26-10-2014، 20:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختانِ .. بعد میلیارد ها فُحش کِ شاتل از مَن خورد ..

فعلن سؤعت خوب است ..

سلامـ ..

همه سپاس بالا -___-

حتی مرضیییی ..

مرضی تُ نمیخوای از این فاز چرندی در بیای خُ ؟

آ راستی سُرعتم چش نخوره ایشاالله ._.

چی شُد ک یهویی ب فکرم اُفتادی .. ؟

(26-10-2014، 20:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم !

تُ خوبی ؟
کی اینقدر فرق کردی..

خوبم..

کوجاشو دیدی بدترم میشه ((= ..

آ .. خوبه پَس ..
چرا مرضیه..؟

مهم نیست ..

دَلایل بَعدا مُشخص میشن ..
بیا پ.خ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-10-2014، 20:25)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:17)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 20:13)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم سحر.نورا.اهورا.احمدو... :>

سلام عزيزدل سحرى =)

عاطى عكس اواتارت خودتى؟ :|
خخخخ. نه. 
سحر قبلا عکسمو ندیدے؟._.*

نه راستش نديدم..
راستى تو پ خ اى فرستادى ازم چه سوالى داشتى؟

شــآید یکے بعــدا بذآرم. فعلن مامانم صدآم زد.بعدا میــآم میپرســم.

باشه اجى گلى..

فعلا
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
اینم بگم این فاز نیس ..

مگه بچه بازیه حال خودمو ب خاطر مجازی بهم بریزم ؟ ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-10-2014، 20:23)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جیییییییییییییییییغ ^0^

جیغغغغغ ناخُنمـ شکست :||||

مرضی مَن ی چی بگم گُلمـ ؟

اگه صندوقت رو باز میکردی من اونجا میگُفتم ..

تُ هم مث هممون عوض میشی ؟

یادت رَفته من هربار خواستمـ عوض شَمـ گُفتی اصن خوب نی همون آیسان شُ ؟

اینجا دُنیای مجازیه ..

نمیدونم کی بود بهمـ گُفت دُنیای مجازی ک حتی معلومـ نی آدماش حقیقت دارن یا نَ چرا باس غُصه بخوریمـ توش ؟

خُ این جُمله رو نمیدونم کی بهمـ گُفته بود .. کی گُفته ؟ :|

آهان یادمـ اومد آوا ..

من خودمـ هر روز روی ی فازمـ ..

ولی ب قول درس اتُمـ ها ..

اتُمـ تعدادش تغییر میکُنه ولی خودش کِ تغییر نمیکُنه ..

من و تو هم ظاهری وانمود میکُنیمـ تغییر کردیمـ .. ولی ته ته تهش همونایی هستیمـ کِ بودیمـ (:

مَن و تُ خودمون رو هم جر بدیمـ نمیتونیمـ تغییر کُنیم ..

من میشناسمت کِ ..

بیا این کارا رُ بزار کِنار ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 24
 سپاس شده توسط Navisa. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
(26-10-2014، 20:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم بگم این فاز نیس ..

پ.خ رو باز کن مرضیه..
نمیدونم این چه صیغیه همه غمبرک میگیرن
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(26-10-2014، 20:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم بگم این فاز نیس ..

آ .. بله بله .. زود بزرگ شُدی ..

سعی کُنیمـ بزرگ تر از سنمون نشیم (:

نقل قول: چی شُد ک یهویی ب فکرم اُفتادی .. ؟

نخواستمـ مُزاحم آدمی ک داشت همه چی رو فراموش میکرد بشمـ .. !

اصن قشنگ نی ..

در ضمن .. آدم ی روزه عوض نمیشه (:

تازه .. اونمـ مرضی خوش خنده ..

فکر شُ بُکُن ی درصد باس خاطر چی باس آدمـ عوض بشه توی دُنیای مجازی ؟ :/
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
اصن من یه روز تغییر کنم شما چش دارید منو بببینید؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Navisa.
خدافس =|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Navisa.
(26-10-2014، 20:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من یه روز تغییر کنم شما چش دارید منو بببینید؟:|

رو دَر رو بگمـ .. عوض بشی ب چیز میدمت :||||

(26-10-2014، 20:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم این چه صیغیه همه غمبرک میگیرن

هِی اگه منظورت منمـ هستمـ بگمـ کِ من بیماری دو شخصیتی دارمـ توی دُنیای مجازی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان