امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

یه قاعده ای هس که هرکسی مدیر میشه تا یه هفته هیچکی رو محل نمیده:Vبزار ببینیم واقعیته یا نه!Big Grin
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby
آگهی
(27-10-2014، 14:42)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:30)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضوه دیشب هی یاد تو میفتادم:|
نمیدونم چرا:|
یادته چقد مثبت بودی؟._.
Big Grin
کلا یه مرضوه دیه بودی:|

آره آره :V

هکـو یادته ؟ :|||||||||||||||||

:||||||||

منو تا مرز سکته رسوندی D:

هعی .. -_-
خخخ اره یادته؟؟
Big Grin
هی از اکانتمون پیام میومد0__0خخخ

کوفتتتتتتتت :|

تقصیر تو بود دیه -_- ..

گُف من امیرم :|

ووووییی >_<

_ _ _

خخخ اره میگف شماره خونتونو در میارم0___0من تلفن خونمونو بغل کردم:|که زنگ خورد خودم بردارمBig Grin

تو گُفتی محمد میخواد رگشو بزنه :|

داشتیم توی چت خصوصی میحرفیدیمممممم :||||||||||
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(27-10-2014، 14:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:38)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:36)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:34)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:31)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

هــان !
.__.بزنگم؟؟

.ـــ. عجــیب سرمــا خوردمــ ...

|:

منم سرماخوردم._.
پس باشه واس یه وقت دیه(:

بـــاشِ ^ـ^

میگمـ این نظـری کـ مثـِ تو شدمـ چـ خوبـِ |:

هـاهـاهـا ||:
.__.چه نکته ی مثبتی درمن بود؟؟0-0 تولوخودا بوگو
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 49

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 49
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
عشقم ؟ .___.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-10-2014، 14:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:42)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره :V

هکـو یادته ؟ :|||||||||||||||||

:||||||||

منو تا مرز سکته رسوندی D:

هعی .. -_-
خخخ اره یادته؟؟
Big Grin
هی از اکانتمون پیام میومد0__0خخخ

کوفتتتتتتتت :|

تقصیر تو بود دیه -_- ..

گُف من امیرم :|

ووووییی >_<

_ _ _

خخخ اره میگف شماره خونتونو در میارم0___0من تلفن خونمونو بغل کردم:|که زنگ خورد خودم بردارمBig Grin

تو گُفتی محمد میخواد رگشو بزنه :|

داشتیم توی چت خصوصی میحرفیدیمممممم :||||||||||

من نمیگفتم:||||| اون عنتره میگف|: والا..
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 49

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 49
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
باگوشیم حسه نقل نیست 5--6نفرن

گفتگوکسی نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(27-10-2014، 14:42)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

سلام 

اصـــن بــ اسمـــت نمــیــاد (..*)

در هر صورت مبـارکـِ -_- حق ملتُ خوردین |:

چ بهـتمــ میــاد .ــ. مذهبــی |: !!
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
یا علی صورتی واس چش مضره .. :} والا .. صابرو بگیم قهوه ای کنه Big Grin 

-

ساعت 3.5 تمرین ... میترکونیم یزیدو .. بای :}
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(27-10-2014، 14:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت: آنلاین ( در حال مُدیر شُدن .. @ 08:33 PM)

:VBig Grin

:| ..

حسوددددددد -_- ..
خیلی باحال بودD;

سلام حسن!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
شیوا من مدیر نمیشم ؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان