امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(28-10-2014، 20:23)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تنوع سلام Big Grin
ســـلـآمـ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، hanie directioner
آگهی
براي تنوع يكي حواب سلام بدهDodgy
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، hanie directioner
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
му ℓσνє
(:
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:23)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:13)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:10)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام    .

سلآم ^_-
سلام عشقم   .

خوبی  ?

من خوبم تو چی ؟
دوستت خوبه؟؟؟ Tongue
خوبم   .

دوستم ؟؟

؟_¿

مگه دوست نداری؟؟
جدی نگیر (:
خواستم سر صحبت رو باز کنم فنون جدید یاد گرفتم Big Grin

(28-10-2014، 20:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر تو ای پسر بهمنی Shy
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، esiesi ، мoвιɴα т
(28-10-2014، 20:27)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:23)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:13)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ^_-
سلام عشقم   .

خوبی  ?

من خوبم تو چی ؟
دوستت خوبه؟؟؟ Tongue
خوبم   .

دوستم ؟؟

؟_¿

مگه دوست نداری؟؟
جدی نگیر (:

:v ..

+

مـآئده جوآب پ.خ زود تند سریع >_<*
 سپاس شده توسط esiesi ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
5مین بای
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
بیخیال باش .. مث آسمون صاف نَ ..

پس بیخیال باش مِث دوست داشتن ..

مَن ته قصه رو اول میگمـ ..

پس بیخیال باش واسه حس خوب ساختن ..

اون لحظه که میومدی نگران بودمـ

از خواستنت فقد تیکه هاش موند ..

چشام خیس بارون شُد ..

ببین اینجا کافی شاپ نیستش آروم بشینمـ

آروم ببینم و حرفی نزنمـ ..

الان تُ فاز دوست داشتنید ؟

من از اونا نیستمـ بعد سگ میشمـ اَه ..

داستان ما هم عوض شُد چِ زود ..

ی بُغض سنگین کِ همش مونده بود ..

خنده رو لبت میشه اجباری ..

هعییی ..

:| خُ .. تزریق شُد ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط Interstellar ، ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:27)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ^_-
سلام عشقم   .

خوبی  ?

من خوبم تو چی ؟
دوستت خوبه؟؟؟ Tongue
خوبم   .

دوستم ؟؟

؟_¿

مگه دوست نداری؟؟
جدی نگیر (:

(28-10-2014، 20:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر تو ای پسر بهمنی Shy

و سلام بر تو اى پسر بهمنى ديگرAngel
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(28-10-2014، 20:25)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:18)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:13)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:08)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 19:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یادم نی امروز ناهار چی خوردم :| !

چ انتظاراتی دارید .-.

----
 مرسی حسن .. خوبی تو ؟ (: داداشت کجاس؟ :>

احسان اتاق بغلیه داره درس میخونه بعد قرن ها (:

(28-10-2014، 20:01)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ََُُِِاِ ؟

من وجود دارمـ آیا ؟

داشتم به وجود خودم شک میکردمـ ! :|

نـه تو خوبی ؟! :|

چرا خوب نیستی؟؟؟

فاز محرمه نه؟؟ (:
نع. ..

ولی الان که گفتی اونم بهش اضافه شد :|

هعی. ..

کاش یه آدم بود من واسش درد دل میکردم. ..

ولی فاز محرمم یه جوری شده آ :|

الان که گفتی یه جوری شد البته :|

آره دیگه محرم و صفر سیروان هم کنسرت نداره حالت بد تر هم میشهBig Grin

آدمی که باسش دل درد بگیری
پس فرداش هم براش اسهال میگیری
آخرش به فوش و دیگه اس نده بای ختم میشهShy
اِ !

از این زاوایه بهش نگاهـ نکرده بودم که سیـروان کنسرت ندارهـ :|

دَرد :|

این الان چه ربطی داشت :|

از جملات فیلسوفانه ی من بود دیگه (:
چه انتظاری داری من که فیلسوف نیستم که Big GrinTongue
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Interstellar
یه حسّی در درونم میگه دآره بـآرون میـآد :|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Interstellar ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان