امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(28-10-2014، 20:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:34)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

ولی من سرمـآ خوردم (>ـ<*)

منم ._.
عه عجب تفاهمی:|
آری آری تو زن زندگی منی:|

اصن من و تو نیمه گم شده همیم ^_^

^_^
آهوم..!
بیا بیا._>
تقدیم با عشق-_*

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119

^_^

وویی .. چه محتـرم ^_^

(28-10-2014، 20:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز اگه تو یه نقش داشتی
میخواستی جادوگر باشی یا دانشمند?

یهویی این چه سوآلیه .. ؟ :|
روآنشنآسیـه .. !؟ :|

جـآدوگر ^-^

نچ برا داستانه:|

:||

نقش دیگه ای ندآرین .. !؟ (.. )
من دیآلوگ اینو دوس ندآرم :||

(28-10-2014، 20:37)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:34)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من سرمـآ خوردم (>ـ<*)

منم ._.

(28-10-2014، 20:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآهنمـآیی کنید .. من این اروپـآیی شدن پدرمو چه کنم .. ؟! :|

خیلی عجیبـه .. :|

يا برات خواستگار اومده يا يه بدبختى بــــــــــــــــــــزرگـــــــــــــــــ ديگه رو متوجهت كنن14k14k14k

14 سـآلمه :|

(28-10-2014، 20:32)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:v ..

+

مـآئده جوآب پ.خ زود تند سریع >_<*

چیه خب؟؟؟ ):
میخوای به تو هم یاد بدم مهناز ؟Big Grin

نه مچکــر :|

من خودم بلدم اصن ((((:

اون که مشخصه اصن (:

از کجـآ مشخصـه .. !؟ .-.

تو که روی اون بچه تقصه ی فامیل رو کم کردی این چیزا باست آب خوردنه دیگه استاد ^_^
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
نقل قول: دفعه پیش گفتمـ :|

دخترمـ !
پَ چرا اونروز گفتم میخوام برات زن بگیرم گفتی باشه :| ?

چیز نخور پسری D:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
|:
فاطی ؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:40)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ._.

^_^
آهوم..!
بیا بیا._>
تقدیم با عشق-_*

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119

^_^

وویی .. چه محتـرم ^_^
*_*محبت میچِکه!

تو این هوآی سرد الآن سیل رآه میفده ×_×
بگذریمـ .. چیزی از خودمت در کردمـ دلمـ نمیخواد دعوا راه بندازم !

نمیخوامـ هم بگم من خوبمـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
یه نقل قول کردم خودم موندم تهش کجاس   :|
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:42)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ._.

^_^
آهوم..!
بیا بیا._>
تقدیم با عشق-_*

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119

^_^

وویی .. چه محتـرم ^_^

(28-10-2014، 20:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز اگه تو یه نقش داشتی
میخواستی جادوگر باشی یا دانشمند?

یهویی این چه سوآلیه .. ؟ :|
روآنشنآسیـه .. !؟ :|

جـآدوگر ^-^

نچ برا داستانه:|

:||

نقش دیگه ای ندآرین .. !؟ (.. )
من دیآلوگ اینو دوس ندآرم :||

(28-10-2014، 20:37)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ._.

(28-10-2014، 20:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا برات خواستگار اومده يا يه بدبختى بــــــــــــــــــــزرگـــــــــــــــــ ديگه رو متوجهت كنن14k14k14k

14 سـآلمه :|

(28-10-2014، 20:32)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه خب؟؟؟ ):
میخوای به تو هم یاد بدم مهناز ؟Big Grin

نه مچکــر :|

من خودم بلدم اصن ((((:

اون که مشخصه اصن (:

از کجـآ مشخصـه .. !؟ .-.

تو که روی اون بچه تقصه ی فامیل رو کم کردی این چیزا باست آب خوردنه دیگه استاد ^_^

آهــآن D::

هی هی هی ^_^

مچکـرم /(^.^)\
(28-10-2014، 20:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن میخوام یه داستان بنویسم همه شما توش باشین:v
البته لعضیاتون(:
با همکاری ایسان
تخیلی هم مینویسم:|
مثه داستانای شادیBig Grin

خوبه ^_^

امـآ من یه نقش دیگه می خوآم :|

نقشا پر شده:|

حسنم کردم نقشه کش:|||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
نقل قول: تینا میشه تو نقش منفی داستانمون شی?چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 119
نه ((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:41)~Ģħāzāłłέħ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی عشقم؟؟

جیییغ >_<

جوونم . .!؟ >_<
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، _єяяσя_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان