امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

میکروفنم میدونه اون تو دلم چیه
میکروفنم میدونه که روز بد چیه
میکروفنم میدونه اون دردامو
میکروفنم بذار بگم به تو حرفامو

|:
 سپاس شده توسط -Edgar
آگهی
مراديان وحشي رفت تا دو هفته ديگه
بدون كلاس جبرانيييييييييييييييييىBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
 سپاس شده توسط -Edgar ، hanie directioner
احسان منظورمو نفهمیدی!
happy halloween too
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
 سپاس شده توسط -Edgar
باشه بابا فهميدم هانيه الان كل پيامارو واضح باز ميكنه
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
(29-10-2014، 15:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان منظورمو نفهمیدی!
happy halloween too
هانیه!!!
پشه منو نیش میزنه ولی تو یه نگاه به من نمیندازی!

Bring it on back to me

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
هانيه سرش شلوغه
داره به من بدبخ ميخنده همشRolleyes
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
(29-10-2014، 15:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانيه سرش شلوغه
داره به من بدبخ ميخنده همشRolleyes
صندق پیام هاش پرشه ایشاا... یه نگاه به اینور بندازه!!!

هانیه!!!
احسان!!!!
زنده اید!!!!
هستین!!!!
هووووی!!!!

Bring it on back to me

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
(29-10-2014، 15:46)BlAcK SuN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 15:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان منظورمو نفهمیدی!
happy halloween too
هانیه!!!
پشه منو نیش میزنه ولی تو یه نگاه به من نمیندازی!

الهی فدای خواهرم بشم من ^0^

بابا دارم جواب پ.خ های احسانو میدم سرم شلوغه!
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
 سپاس شده توسط -Edgar
بعضیا عجب آواتاری دارنا ._.
سلام:|
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148

سپاس شده توسط -Edgar ، ըoφsիīkα
بيا
جواب ندادن هانيه م تقصيره منه!!!
جان من داري حال منو؟
الان فلسطين سقوط كنه ميگن سران حماس با احسان حرف ميزدن حواسشون پرت شده بوده فلسطين سقوط كرده
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 148
 سپاس شده توسط -Edgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان