امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

خُب من برم علوم رو بخونم ._.

خدافس
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
آگهی
(16-11-2014، 17:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:46)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

امتحان عربی گند زدم امروز ..

هی آهنگای مرتضی رو میخوندم |:

من فردا امتحان زبان فارسی دارم .-.

اسم یکی از بهترین دوستام کیمیا بود :|

خیلی دوسش داشتم ._.

من امروز ریاضی داشتم :|

بد ندادم :|

ولی فردا گند میزنم >_<

اسمــ یکی از دوســتای منمــ نورا بود |:

آخـــی ._. !

فردا خیلی چــرتــِ |:

بعد اینا یه جوری امتحان میگیرن انگار کنکورِ -_-

(16-11-2014، 17:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورم-.-
سوسک جون-.-

پریا اشتب گرفتم تورو با نوشمک...
با پورش من میریم..یا مازراتی نوشمک..
سیستم هم داره..

._. بابامون خیلی پولداره

|:

(16-11-2014، 17:49)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:42)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:39)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: مرتضی مـُردِ واســِ من خوبــِ خوبه ...

تف توروت عنترخوب بودم ر*دی ب حالم )=

آروم بمیر ... ._.

|:

بمیرم..؟؟

.___.

ک*نی {=

|: حالا نفس بکش ...

مرگ ذهنی -_- !

بیماررر|:

من بمیرم بی من میمونید -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
(16-11-2014، 17:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

مرضی (:

خوبی ؟!

(16-11-2014، 17:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

^ـ^ عشــقِ مــنـــِ !

نفس منــ!

وقتی تـو بـا منی دشمــنــا تــرسو میشــن :V

وقتی تو با منی دنیا کوچیک میشه برام-.-
جملات سنگین-.-

بدون تو نمیتونم مسیرُ برم ._.
بدون تو مسیر رو نمیبینم-.-
اخیلی خز بود این یکی-.-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
من پـ . خـ هستم (:

خدآفظـ ^.^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(16-11-2014، 17:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی-.-
اما خره-.-

|:

آره آره ._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(16-11-2014، 17:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی-.-
اما خره-.-

|:

آره آره ._.

ولی درکل علی بابای خوبیه-.-
فقط یکم خره-.-
عوضی اشغالم هس-.-

عنتر خان-.-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
چقدر درس خوندم:|
مخم به تحلیل رفBig Grin
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ~KiAηA~
نت گهیـــــــــــــــــــــــــه!!! >______<
(16-11-2014، 17:55)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیماررر|:

من بمیرم بی من میمونید -__-

سرویسمــون کردی |:

نمــیر حــاجی .. نمــیر ._.

(16-11-2014، 17:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون تو مسیر رو نمیبینم-.-
اخیلی خز بود این یکی-.-

قــاب عکــست کنارمــِ همیشــِ |||:

________

خدافظ بچـــِ هــا (:

بــ سلامــت ._.
یه کینانا داشتم که کونانا از آب در اومد ..

یه احمد داشتیم که عقرب از آب درومد ..

یه داداش داشتیم که پلنگ از آب در اومد (علی)

!!! -_- !!!
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان