28-12-2014، 17:20
محکم ببار باران نـــم نــم علاج زخمهایم نیست…
.
.
.
سریعترین نقاشی بود ک دیدم،در یک چشم ب هم زدن روزگارم راسیاه کرد…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم
.
.
.
من و تو و ما سه تا کلمه دو حرفی اند….
ولی ما کجا؟من و تو کجا؟…
.
.
.
روزگار…
تسلیمم سهمم از عشق هم
براى تو…
.
.
.
چه نقاش ماهری است
فکر و خیال
که دانه دانه موهایت را سفید میکند
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
سلامتی ادم معلولی که گفت:
خوشحالم از اینکه هر کی منو تو خیابون میبینه فقط یه جمله میگه
{ خدا رو شکر }
.
.
.
حکایت غریبی ست،بشکستن ما و بشکن زدن دیگران….!
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
.
.
.
سلام بیمارستانم آب جوش ریخته روسینم فعلا با کسى دراین مورد صحبت نکن اگه خواستی بیاملاقاتم اصفهان
بیمارستان صدوقی،طبقه دوم، بخش سوانح و سوختگی، اتاق ۲ ، روی در نوشته سینه سوخته های رفاقت.عزیزگل نیار
چون خودت گلی.
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
به سلامتی پسری که رفت سربازی تا مرد بشه وقتی برگشت دید دوست دخترش زن شده…”
.
.
.
آدمهای خوب نه خاطره اند،نه تاریخ ! بلکه حقیقت روزگارند “درست مثل خودت”
.
.
.
خط دلت راعوض کرده ای من ماندم ودوست دارم هایی که هیچ وقت تحویل داده نشد***
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
چند روزیست سیگارم دلم را میزند ؛ میلی ندارم به آن اما …. بی انصافیست آن طور که مرا ترک کردند ترکش کنم !!
.
.
.
سلامتیه پسرا، نه واسه ریش وقدشون.! واسه معرفتشون.، سلامتیه دخترا، نه واسه چشمای نازوپوست صافشون.!
واسه قلبای پاکشون.، سلامتیه خودم، نه واسه این حرفام.! واسه اینکه مرهم ندارم واسه دردام..
.
.
.
عجب خیاط ماهری است دنیا، دل هیچ کس رابرای ماتنگ ندوخت!
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خیانت است یاعدالت!وقتی که نوشت دوستت دارم وبرای دو نفرفرستاد
.
.
.
بی دلـــــــــــــــــــــی هم عالمی داره،کاش هیج وقت دلـــــــــــــــــــــی نداشتیم تانشکنه،نسوزه وبرای کســـــــی
تنک نشه
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
کودکی اندیشیدکه: خدا چه میخورد؟ چه میپوشد؟ وکجاخانه دارد؟ ندا آمد.. غصه بندگانش رامیخورد، گناهانشان رامیپوشد،
ودردلهای شکسته خانه دارد
.
.
.
هی رفیق از تو چه پنهان آدمها آنقدر دورم زده اند که بعید نیست یکی از همین روزها میدانی را به نامم کنند!
.
.
.
به سلامتى پسرى که دورش پر دختر اسمى و پولداره ولى دلش گیر یه نفره…. به سلامتى پسرى که خیلى ها
مىخواهندباهاش باشند اما اون یه نفر رو مى خواهد…. به سلامتى پسرى که فقط واسه ۱ساعت دیدنت… ۵ساعت
توى راهه…. ولى هیچ انتظارى ازت نداره… بزنین به سلامتیش که اصلا همچین پسرى وجودنداره )
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
عشق رادیدی خودت راخاک کن سینه ات رادرحضورش چاک کن درتنورعاشقی سردی نکن درمقام عشق نامردی نکن
لاف مردی می زنی مردانه باش در مسیرعاشقی افسانه باش هرکه باعشق آشناشد. مست شدوارد یک راه بی بن
بست شد.
.
.
.
انچه که هستی هدیه خداوند به توست و انچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است،پس بی نظیر باش….
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
گاهی آنکه سراغی ازتونمیگیرد؛ دلتنگترین برای دیدنت است.واز شکاف چشمانش به نبودنت خیره میشود. همیشه
آنکه تو،اورا نمی بینی،نامهربان نیست!
.
.
.
با اینکه بهم خیانت کرد ولی هنوز شب و روز بهش فکر میکنم و دوستش دارم ، از احساسات خودم متنفرم
.
.
.
همیشه یه نفر سومی هست که رقیب اون عاشقه است و موفق هم میشه .
.
.
.
*Tanham nazar.* این و چند پیام دیگه ازش باقی مونده از کسی که به نامردی تنهام گذاشت .
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
سرا پا ادعا بود ، عشقش را چشیدم طعم ‘ کشک ‘ میداد .
.
.
.
این نامردیه که : میان جلو ، وابسته میکنن ، خاطره میزارن و بعدش میرن به سلامت . یا نیا یا نرو
.
.
.
شاید ظاهر خوبی داشته باشه … شاید بخنده گهگداری … شاید بگه دیگه واسم مهم نیست … شاید تو جمع ها خیلی
شاد باشه … ولی فقط خدا میدونه تو تنهاییش چی میکشه … وقتی داره بهش فکر میکنه ، این سیگاره که آرومش
میکنه… عاشقی که طعم عشق را همراه با خیانت چشیده باشه …
.
.
.
میخواهم گیاه خوار شوم از دستش ، بسکه مرا خر فرض کرد.
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
به هر قیمتى”پادشاه”باش
حتی اگر قلمروت به اندازه عرض شانه هایت باشد…
.
.
.
ایرادی ندارد!! این شب ها که من تو را اه میکشم تو در اغوش دیگری نفس عمیق بکش تا دیوانه ترش کنی…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
.
.
.
گاهی وقتا خودم رو بغل میکنم و میگم: یادته آغوشش چقدر گرم بود؟!
.
.
.
مرابه کعبه چه حاجت است!طواف میکنم مادری را که لمس دستانش هم وضو میخواهد..”سوگند”
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
نوشته هایم را میخوانی…و میگویی: چه زیبا!راستی… دردهای آدم ها زیبایی دارد…؟
.
.
.
چقدر متفاوتند آدمها..
عشق برای یکی دلگرمی..برای دیگری سرگرمی…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خدایا…هیچوقت بهم دختر نده..سخته برام هر صبح بالشتش رو خیس ببینم،سخته چشاش رو پرازخون ببینم،سخته
انتظارش روببینم و..خدایا بیا معامله کنیم!دستام رو هرکی که خودت خواستی بگیره اگه خواستی عشقم رو بگیر ازم
ولی هیچوقت یه دخترمعصوم مادر صدام نکنه..خدایا…
.
.
.
بازی حکم به من آموخت که:وقتی “تک”باشی حتی از”شاه”هم سرتری…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
من خودم را بادستان خود در چاه انداختم،تقصیر منم نیست…باهرکه ساختم باختم…
.
.
.
دوستی راکه چشم انتخاب کند،ممکن است محبوب دل نشود،ولی آن راکه دل انتخاب کند،بی گمان نورچشم
خواهدبود…
.
.
.
بعضی ازآدمهافقط ازدورآدمند…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
دل نده…به آدمهادل نده…توکه ازخدایشان عاشق ترنیستی!!آنهاخدای خودرابه نیمه نانی میفروشند وتورابه نیمه
شبی…!!
.
.
.
غم اگر مثل باران بارید و دل شیشه اى ات از پس پنجره عشق زمین خورد و شکست، با نگاهى به آسمان چترى باز
کن و بگو که خدا هنوز هست…
.
.
.
سریعترین نقاشی بود ک دیدم،در یک چشم ب هم زدن روزگارم راسیاه کرد…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم
.
.
.
من و تو و ما سه تا کلمه دو حرفی اند….
ولی ما کجا؟من و تو کجا؟…
.
.
.
روزگار…
تسلیمم سهمم از عشق هم
براى تو…
.
.
.
چه نقاش ماهری است
فکر و خیال
که دانه دانه موهایت را سفید میکند
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
سلامتی ادم معلولی که گفت:
خوشحالم از اینکه هر کی منو تو خیابون میبینه فقط یه جمله میگه
{ خدا رو شکر }
.
.
.
حکایت غریبی ست،بشکستن ما و بشکن زدن دیگران….!
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
.
.
.
سلام بیمارستانم آب جوش ریخته روسینم فعلا با کسى دراین مورد صحبت نکن اگه خواستی بیاملاقاتم اصفهان
بیمارستان صدوقی،طبقه دوم، بخش سوانح و سوختگی، اتاق ۲ ، روی در نوشته سینه سوخته های رفاقت.عزیزگل نیار
چون خودت گلی.
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
به سلامتی پسری که رفت سربازی تا مرد بشه وقتی برگشت دید دوست دخترش زن شده…”
.
.
.
آدمهای خوب نه خاطره اند،نه تاریخ ! بلکه حقیقت روزگارند “درست مثل خودت”
.
.
.
خط دلت راعوض کرده ای من ماندم ودوست دارم هایی که هیچ وقت تحویل داده نشد***
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
چند روزیست سیگارم دلم را میزند ؛ میلی ندارم به آن اما …. بی انصافیست آن طور که مرا ترک کردند ترکش کنم !!
.
.
.
سلامتیه پسرا، نه واسه ریش وقدشون.! واسه معرفتشون.، سلامتیه دخترا، نه واسه چشمای نازوپوست صافشون.!
واسه قلبای پاکشون.، سلامتیه خودم، نه واسه این حرفام.! واسه اینکه مرهم ندارم واسه دردام..
.
.
.
عجب خیاط ماهری است دنیا، دل هیچ کس رابرای ماتنگ ندوخت!
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خیانت است یاعدالت!وقتی که نوشت دوستت دارم وبرای دو نفرفرستاد
.
.
.
بی دلـــــــــــــــــــــی هم عالمی داره،کاش هیج وقت دلـــــــــــــــــــــی نداشتیم تانشکنه،نسوزه وبرای کســـــــی
تنک نشه
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
کودکی اندیشیدکه: خدا چه میخورد؟ چه میپوشد؟ وکجاخانه دارد؟ ندا آمد.. غصه بندگانش رامیخورد، گناهانشان رامیپوشد،
ودردلهای شکسته خانه دارد
.
.
.
هی رفیق از تو چه پنهان آدمها آنقدر دورم زده اند که بعید نیست یکی از همین روزها میدانی را به نامم کنند!
.
.
.
به سلامتى پسرى که دورش پر دختر اسمى و پولداره ولى دلش گیر یه نفره…. به سلامتى پسرى که خیلى ها
مىخواهندباهاش باشند اما اون یه نفر رو مى خواهد…. به سلامتى پسرى که فقط واسه ۱ساعت دیدنت… ۵ساعت
توى راهه…. ولى هیچ انتظارى ازت نداره… بزنین به سلامتیش که اصلا همچین پسرى وجودنداره )
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
عشق رادیدی خودت راخاک کن سینه ات رادرحضورش چاک کن درتنورعاشقی سردی نکن درمقام عشق نامردی نکن
لاف مردی می زنی مردانه باش در مسیرعاشقی افسانه باش هرکه باعشق آشناشد. مست شدوارد یک راه بی بن
بست شد.
.
.
.
انچه که هستی هدیه خداوند به توست و انچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است،پس بی نظیر باش….
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
گاهی آنکه سراغی ازتونمیگیرد؛ دلتنگترین برای دیدنت است.واز شکاف چشمانش به نبودنت خیره میشود. همیشه
آنکه تو،اورا نمی بینی،نامهربان نیست!
.
.
.
با اینکه بهم خیانت کرد ولی هنوز شب و روز بهش فکر میکنم و دوستش دارم ، از احساسات خودم متنفرم
.
.
.
همیشه یه نفر سومی هست که رقیب اون عاشقه است و موفق هم میشه .
.
.
.
*Tanham nazar.* این و چند پیام دیگه ازش باقی مونده از کسی که به نامردی تنهام گذاشت .
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
سرا پا ادعا بود ، عشقش را چشیدم طعم ‘ کشک ‘ میداد .
.
.
.
این نامردیه که : میان جلو ، وابسته میکنن ، خاطره میزارن و بعدش میرن به سلامت . یا نیا یا نرو
.
.
.
شاید ظاهر خوبی داشته باشه … شاید بخنده گهگداری … شاید بگه دیگه واسم مهم نیست … شاید تو جمع ها خیلی
شاد باشه … ولی فقط خدا میدونه تو تنهاییش چی میکشه … وقتی داره بهش فکر میکنه ، این سیگاره که آرومش
میکنه… عاشقی که طعم عشق را همراه با خیانت چشیده باشه …
.
.
.
میخواهم گیاه خوار شوم از دستش ، بسکه مرا خر فرض کرد.
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
به هر قیمتى”پادشاه”باش
حتی اگر قلمروت به اندازه عرض شانه هایت باشد…
.
.
.
ایرادی ندارد!! این شب ها که من تو را اه میکشم تو در اغوش دیگری نفس عمیق بکش تا دیوانه ترش کنی…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
.
.
.
گاهی وقتا خودم رو بغل میکنم و میگم: یادته آغوشش چقدر گرم بود؟!
.
.
.
مرابه کعبه چه حاجت است!طواف میکنم مادری را که لمس دستانش هم وضو میخواهد..”سوگند”
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
نوشته هایم را میخوانی…و میگویی: چه زیبا!راستی… دردهای آدم ها زیبایی دارد…؟
.
.
.
چقدر متفاوتند آدمها..
عشق برای یکی دلگرمی..برای دیگری سرگرمی…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
خدایا…هیچوقت بهم دختر نده..سخته برام هر صبح بالشتش رو خیس ببینم،سخته چشاش رو پرازخون ببینم،سخته
انتظارش روببینم و..خدایا بیا معامله کنیم!دستام رو هرکی که خودت خواستی بگیره اگه خواستی عشقم رو بگیر ازم
ولی هیچوقت یه دخترمعصوم مادر صدام نکنه..خدایا…
.
.
.
بازی حکم به من آموخت که:وقتی “تک”باشی حتی از”شاه”هم سرتری…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
من خودم را بادستان خود در چاه انداختم،تقصیر منم نیست…باهرکه ساختم باختم…
.
.
.
دوستی راکه چشم انتخاب کند،ممکن است محبوب دل نشود،ولی آن راکه دل انتخاب کند،بی گمان نورچشم
خواهدبود…
.
.
.
بعضی ازآدمهافقط ازدورآدمند…
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
دل نده…به آدمهادل نده…توکه ازخدایشان عاشق ترنیستی!!آنهاخدای خودرابه نیمه نانی میفروشند وتورابه نیمه
شبی…!!
.
.
.
غم اگر مثل باران بارید و دل شیشه اى ات از پس پنجره عشق زمین خورد و شکست، با نگاهى به آسمان چترى باز
کن و بگو که خدا هنوز هست…