نظرسنجی: کدام خبر ها را بیشتر دوست دارید؟؟؟؟؟
سیاسی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

××خبر به روایت عکس××

کشف دندان در گوش مردی که 33 سال گوش درد داشت !!! + عکس

پزشکان در کانال شنوایی گوش مردی که به مدت 33 سال از گوش درد عجیبی رنج می برد یک دندان شیری را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، استفان هیرست یک معدنچی سابق انگلیسی به مدت 33 سال از عفونت و دردهای گوش راست رنج می برد تا اینکه پزشکان مورد بسیار عجیبی را در گوش این مرد 47 ساله تشخیص دادند.

پزشکان در کانال شنوایی گوش راست این مرد یک دندان شیری را یافتند که به بخشی از این کانال آسیب رسانده بود.

استفان هیرست در این خصوص گفت: "من از زمانی که 14 سال داشتم از گوش درد وحشتناکی رنج می بردم. درد متوقف نمی شد و به همین دلیل نمی توانستم بر روی کارم تمرکز کنم. هیچکس نتوانست دلایل درد من را بفهمد تا اینکه یکروز تصمیم گرفتم آخرین تلاشم را بکنم. به همین دلیل یک وقت ویزیت در بیمارستان هالامشایر در شفیلد گرفتم. به این ترتیب پس از سالها پزشکان یک دندان شیری کوچک را در گوش من پیدا کردند اما نمی توانستم بفهمم که این ماجرا چگونه پایان می یابد."

××خبر به روایت عکس×× 6

براساس گزارش دیلی میل، هریست که دو فرزند دارد 15 سال قبل کار معدن را به دلیل وضعیت سلامتی اش ترک کرد.

به گفته پزشکان، این دندان می تواند در زمان کودکی داخل گوش این مرد شده و در کانال شنوایی گیر کرده باشد.

وی در این خصوص گفت: "وقتی بچه بودم یکبار در مدرسه بین دو نیمکت سر خوردم و بخش راست صورتم محکم به زمین خورد. از آن پس این درد سراغ من آمد و دیگر اجازه نداد که تمرکز کنم و یک زندگی عادی داشته باشم. دیگر حساب دکترهایی را که برای درمان پیش آنها رفته ام از دست داده ام. نمی دانم چرا، اما هیچکس هرگز حضور این دندان شیری را در گوش من کشف نکرد. به هر حال دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است."
××خبر به روایت عکس×× 6
پاسخ
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
در بیلبورد غسالخانه بهشت زهرا یک نام بسیار عجیب به چشم خورده است که در زیر مشاهده می کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
××خبر به روایت عکس×× 6
پاسخ
××خبر به روایت عکس×× 6

تعدادی دختران ورزشکار تهرانی در مسابقه رقص هاپ هیپ شرکت کردند

برای اولین بار در کشور جمهوری اسلامی مسابقه ای برگذار شد که سروصدای زیادی برپا کرد .
مسابقه رقص با حضور دختران ایرانی در تهران و استقبال زیاد از این مسابقه بمب خبری سایت های مبتذل و سرگرم کننده ای مردم شد. سایتهای مبتذل تا توانستند عکسهای گوناگون از این مسابقه با عنوان مسابقه رقص دختران تهرانی در تهران نشر کردند

××خبر به روایت عکس×× 6

دکتر به این میگن
پرستار به این میگن
بهشت به اینا واجبه
این همه درس و زحمت آخرش خودشو دلقک کرده
برا یه کودک سرطانی...
××خبر به روایت عکس×× 6
پاسخ
همه به دنبال سلفی با کی‌روش

بیش از ۵۰ نفر از هواداران تیم ملی فوتبال در غیاب مسئولان ایرانی خود را به فرودگاه سیدنی رسانده و آماده استقبال شده بودند. نکته جالب این بود که ایرانیان مقیم سیدنی بدجور به دنبال سلفی گرفتن با سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران بودند و بازار رقابت در این زمینه داغ بود. هواداران از همان فرودگاه هم درخواست قهرمانی را به گوش کی‌روش می‌رساندند و با شعار «این تیم ملی منه، دوستش دارم خیلی زیاد، قهرمانی بهش میاد» حسابی حاضران در فرودگاه را تحت تاثیر خود قرار دادند و ملی‌پوشان را در بدو ورود شارژ روحی کردند تا آنها خستگی سفر و اتفاقات اخیر را فراموش کنند. ایرانیان مقیم سیدنی برای کی‌روش هم شعار ساخته بودند و شعار «کی‌روش آریایی» در فرودگاه سیدنی حسابی به دل سرمربی تیم ملی نشست. او در میان لبخندهایش با خیلی از ایرانیانی که تنهای‌شان نگذاشته بودند عکس‌هایی به یادگار گرفت و از این استقبال راضی بود.

××خبر به روایت عکس×× 6
××خبر به روایت عکس×× 6
پاسخ
 سپاس شده توسط Alijah-1994
عدم شرم و حیای زن بی حجاب از هاشمی رفسنجانی + عکس
××خبر به روایت عکس×× 6
به گزارش جام نیوز به نقل از مشرق، علی جنتی در خاطرات خود که بیشتر مربوط به مبارزان قبل از انقلاب است، درباره زن و دختر بنی‌ صدر می‌نویسد: لازم است دربارۀ شخصیت بنی صدر به نکته‌ای اشاره کنم که شاید برای این مقطع تاریخی مفید باشد. در سفر جناب آقای هاشمی، مرحوم محمد منتظری برای من خاطره‌ای نقل کرد که بسیار جالب بود.

ایشان در یکی از خاطرات خود می‌گفت: «من به اتفاق آقای هاشمی، روزی در منزل بنی صدر، مشغول گفتگو بودیم. نزدیک ظهر دیدیم خانمی که حجاب هم ندارد، میز غذا را می‌چیند. بعد از اینکه میز غذا آماده شد، بنی صدر به ما تعارف کرد که غذا آماده است. برای صرف غذا سر میز نشستیم. همان خانم با لباس بسیار نامناسب و زننده روبروی ما نشست. آقای بنی صدر گفت ایشان خانم بنده هستند. پس از صرف غذا، من بنی صدر را کنار کشیدم و به او گفتم که اگر خانم شما همواره اینگونه در انظار ظاهر می‌شود، مصلحت نیست که جلوی شخصیتی مثل آقای هاشمی که روحانی است اینگونه بی‌حجاب بنشیند. بنی صدر گفت که من اصولا عادت ندارم به زنم بگویم که شما برو در اتاق دیگر بنشین و یا جدا از ما غذا بخور و نمی‌توانم او را مجبور کنم که تو حتما باید یک نوع حجاب خاصی را داشته باشی.»
××خبر به روایت عکس×× 6
محمد منتظری چون به منزل بنی صدر زیاد رفت و آمد داشت، می‌گفت: «بنی صدر دو دختر داشت که بزرگ بودند. بعدها هم یکی از آنها، همسر مسعود رجوی شد، آنها در خانه جلوی افرادی که به منزل آنها می‌آمدند به وضع بسیار بد و نامناسبی رفت و آمد می‌کردند و هیچ‌گاه نماز نمی‌خواندند.

یک بار به ایشان گفتم که شما چرا دخترتان را وادار نمی‌کنید که نماز بخوانند، آنها بزرگ هستند، صحیح نیست که وابسته به شما باشند و نماز هم نخوانند. وی در پاسخ گفت که من می‌خواهم خودشان راه خود را انتخاب کنند و من نمی‌توانم آنها را مجبور به کاری کنم!!»[1]

[1] . خاطرات علی جنتی، ص 111
اواتار ××خبر به روایت عکس×× 6خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
پاسخ
شاه سعودی رو به موت شد :|

فعال عربستانی که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان از طریق توییتر با نام مستعار "مجتهد" شهرت یافته و هواداران بسیاری را کسب کرده است از احتضار پادشاه سعودی خبر داد.

××خبر به روایت عکس×× 6
عکس، متعلق به بستری‌شدن پیشین شاه سعودی است

"مجتهد" در تازه‌ترین خبری که دقایقی پیش، روی خروجی حساب توییتر خود قرار داده است از وضعیت مشرف به مرگ پادشاه عربستان سعودی خبر داد و نوشت: ملک عبدالله بن عبدالعزیز، صبح امروز (شنبه) با مسؤولیت و اصرار خودش، از بیمارستان به کاخ خود موسوم به بوستان "الخریم" بازگشت اما به محض تشدید وضعیت سلامت و رو به موت شدنش، دوباره به بیمارستان انتقال یافت.

"مجتهد" با انتشار تصویری از یک دستگاه تنفسی، افزود: به محض بازگشت شاه به بیمارستان، بار دیگر تجهیزات تنفسی و لوله دستگاه اکسیژن مشابه تصویر زیر، به وی وصل شد تا از مرگ نجات یابد.

××خبر به روایت عکس×× 6
وی در ادامه علاوه بر خبرهایی که منتشر کرده، افزوده است: یک اطلاعیه بد نیز از خاندان سعودی در اختیار دارم که به محض اطمینان از زوال آسیب‌های حاکم بر وضعیت فعلی، منتشر خواهم کرد.

به نظر می‌رسد منظور وی از این اطلاعیه، اطلاعیه رسمی مرگ عبدالله و تغییرات جدید در هیئت حاکمه آل سعود باشد؛ تغییراتی که پیش‌بینی می‌شود با دشواری‌های پیچیده و بحران‌های فراگیر داخلی و منطقه‌ای همراه شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط Alijah-1994
همسر ستاره به شایعات دامن زد!
××خبر به روایت عکس×× 6
در پی بحث و اختلاف نظر انریکه و مسی و احتمال جدایی او از بارسلونا، شواهد نشان می دهد که مسی به چلسی بسیار نزدیک است.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، ساعاتی پیش لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا، اینستاگرام رسمی چلسی و دو تن از بازیکنان این تیم را فالو کرد.

همسر او، آنتونلا روکزو نیز ساعاتی پس از مسی توئیتر باشگاه چلسی را فالو کرد تا احتمال حضور مسی در چلسی پررنگ تر از پیش شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، mahali
بی محلی روحانی به حامیان فتنه در اصفهان
××خبر به روایت عکس×× 6
به گزارش افکارنیوز، به نوشته سایت اصلاح‌طلب «انتخاب خبر» ملاقات نکردن روحانی با اصلاح‌طلبان با ناخرسندی و گلایه این طیف مواجه شده است.

فضل‌الله صلواتی با بیان اینکه قبلاً توانسته بوده با روحانی در تبریز ملاقات کند، می‌گوید در این سفر نتوانستم با رئیس جمهور دیدار خصوصی داشته باشم.

وی از این که روحانی سفرش را به خاطر ملاقات با اصلاح‌طلبان به تأخیر نیانداخت، ابراز ناخرسندی کرد.

همزمان سایت امید- وابسته به بنیاد امید ایرانیان- عارف به انتقاد از روحانی پرداخت که چرا در سفر اصفهان از منتظری و طاهری حتی اسم هم نبرده است. این دو از حامیان افراطیون و فتنه‌گران در اصفهان بودند.

امید مدعی شد یاد نکردن از منتظری و طاهری موجب تکدر خاطر شده است و اینکه «انتظار بود روحانی با اسم بردن از آن دو موجب رفع سوء تفاهم‌های پیش آمده شود.»!
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
روباتها میتوانند با شبیه سازی کارهای انسان کار آشپزی او را به هنرمندی خود انسان انجام دهند.

××خبر به روایت عکس×× 6

محققان دانشگاه ماری لند روبات آشپزی را ساخته اند که میتواند دستورات غذایی را از اینترنت گرفته و انواع غذاها را پخت کند.

محققان استرالیایی در حال برنامه ریزی بر روی روباتی هستند که میتواند هنر آشپزی را یاد گرفته و تنها با در اختیار داشتن مواد اولیه میتواند انواع غذاها را آماده نماید.

این محققان با استفاده از روشهای مختلفی در حال یاد دادن به روبات هستند تا بتواند کارهای دقیق انسان را انجام دهد؛ از جمله آنالیز کردن کارهای انسان، ضبط کار های انسان و برنامه ریزی آن برروی برنامه روبات و ....

××خبر به روایت عکس×× 6

یکی از این روشها این است که با استفاده از فیلمهای ویوئویی دستورات آشپزی ضبظ شده برای روبات نمایش داده میشود و روبات قادر است آن را باز اجرای دوباره نماید و بدن وسیله انواع غذا ها را پخت میکند.

××خبر به روایت عکس×× 6
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
××خبر به روایت عکس×× 6
قیمت جهانی طلا در معاملات امروز ۶ دلار کاهش یافت و به ۱۲۰۲ دلار در هر اونس رسید.
به نقل از رویترز، در حالی که ارزش دلار به دلیل پیش بینی احتمال افزایش زودهنگام نرخ بهره در آمریکا افزایش یافته، قیمت طلا روز دوشنبه برای چهارمین بار در 5 جلسه اخیر کاهش یافت.

جفری لاکر، یکی از مقامات فدرال رزرو روز جمعه درخواست وی از بانک مرکزی آمریکا در مورد بررسی افزایش نرخ بهره در ماه ژوئن را تکرار کرد و گفت، اگر آمارهای اقتصادی ایجاب کند، هیچ خجالتی برای کاهش مجدد نرخ بهره وجود نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 6 دلار کاهش به 1202 دلار رسید. قیمت فلز زرد روز جمعه و در حالی که طلا تلاش داشت قیمت 1210 دلار را پشت سر بگذارد، 1.1 درصد افزایش یافت.

بارناباس گان، تحلیلگر بازار طلا گفت، زمان اولین افزایش نرخ بهره در آمریکا در حدود یک دهه اخیر همچنان یک «عامل کلیدی» برای بازار طلاست.

زمانی که پیش بینی ها حکایت از افزایش نرخ بهره در آمریکا دارد، سرمایه گذاران تمایل کمتری نسبت به بازار طلا از خود نشان می دهند.

گان افزود: «اگر افزایش نرخ بهره در ماه ژوئن اتفاق نیفتد و اگر گزارش بعدی بازار کار آمریکا در حدی که بازار انتظار دارد خوب نباشد، ممکن است قیمت طلا به 1250 دلار برسد.»

میزان فرصت های شغلی در آمریکا در ماه مارس کند ترین رشد را در بیش از یک سال اخیر تجربه کرد و با تقویت احتمال به تعویق افتادن افزایش نرخ بهره، موجب شد قیمت طلا در روز 6 آوریل به بالاترین رقم 7 هفته اخیر (1224 دلار و 10 سنت) برسد.

افزایش ارزش دلار در سایه تقویت احتمال افزایش نرخ بهره، دیگر عامل کاهش قیمت طلا بود. ارزش دلار در برابر سبد ارزهای جهانی امروز افزایش یافت و کالاهای ارزش گذاری شده به دلار نظیر طلا را برای دارندگان سایر ارزها گران تر کرد.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روایت خلبان ماهان از پرواز سوریه
Heart دنیای پساکرونا به روایت رائفی پور
  راهپیمایی روز قدس به روایت تصویر
  روایت گردشگر ایتالیایی از جاذبه های ایران(:
  روایت جدید احمدی‌نژاد از برکناری متكي
  آدمها دو دسته اند! به روایت تصویر
  روایت رییس جامعه جراحان ایران از عمل روی صالحی
  روایت تلخ گاردین از «بازار کلیه» در ایران
  ►▌ ◄ خبر به روایت عکس ►▌ ◄
  تخریب دو طبقه از پاساژ علاءالدین به روایت تصویر

پرش به انجمن: