امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤¢گفتگو آزاد نسخه سال 1394¢¤

(19-03-2015، 23:28)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسا کمکم کن :"((((
گفتم از ایرانم گف islam country am i right
چی گف پارسااااا

:|

کشور اسلامی درست میگم :|
¤¢گفتگو آزاد نسخه سال 1394¢¤ 91
 سپاس شده توسط ღdorsaღ
آگهی
من اومدم .-.
 سپاس شده توسط sϻσκε ϐσψ ، ღdorsaღ
قلبم قلبم بچه ها فقط شروور گفتم
گفتم اوکی ایم فرام ایران ای هو ناثینگ تو سی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(19-03-2015، 23:31)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:28)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گف پارسااااا

من نمیدونم این خانوم درست نوشته یا نه ولی ب نظر من ترجمش میشه:
کشور اسلام حق با من باشد...
 سپاس شده توسط sϻσκε ϐσψ ، Cigarettes.at.daybreak ، ɪᴄᴇ
Ahang 

aroom bash Big Grin
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(19-03-2015، 23:35)ღdorsaღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:31)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گف پارسااااا

این ترجمه کتابیش هست اگه بخوای به زبون معمولی ترجمه کنی میشه

کشور اسلامی درست گفتم =))

مگه شما Translate هستی اینطوری میگی
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(19-03-2015، 23:38)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:35)ღdorsaღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گف پارسااااا

این ترجمه کتابیش هست اگه بخوای به زبون معمولی ترجمه کنی میشه

کشور اسلامی درست گفتم =))

مگه شما Translate هستی اینطوری میگی

بله...
(19-03-2015، 23:30)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:28)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:27)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:26)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:25)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متین؟ ._.

چیکار کنم باو خوابم نمی بره Undecided
مثل خوره فکرت افتاده ب جونم.-.

(19-03-2015، 23:25)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میمیرم بچه ها صداشو واسم فرستاد چرت و پرت میگع هیچی نمیفهمم توروخدا کمکم کنین وای چ استرسی دارم

محلش نده Exclamation

دقیقا چ فکری میکنی؟

فکر می کنم 15 روز نمی بنمت p336

اوخی ):

crying Heart

آهنگ بگو : فارسی حرف بزنم ببینم دردت چیع؟
(19-03-2015، 23:39)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:30)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:28)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:27)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2015، 23:26)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کنم باو خوابم نمی بره Undecided
مثل خوره فکرت افتاده ب جونم.-.

محلش نده Exclamation

دقیقا چ فکری میکنی؟

فکر می کنم 15 روز نمی بنمت p336

اوخی ):

crying Heart

آهنگ بگو : فارسی حرف بزنم ببینم دردت چیع؟

برو بخواب
منم برم
(:
 سپاس شده توسط M ATIN
تو دایرکت باهاش حرف می زنی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان