امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(09-04-2015، 15:11)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:10)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:05)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:03)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:02)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تابلو میشه باختم
همیشه برنده بودم مجبور بود سر شرطش باشه

پس برو یه موبایل ناز واسش بخر خخخخخخ

من پولم کجا بود اخه
می خای پول بهت قرض بدم؟؟

نسا برو از این گوشیا پنجاه تومانی نوکیآ وآسش بگیر
اره اون موقع ضایه میشه Big Grin
گاهــی باید نباشــی ... تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه ...
.
.
.
؟! اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ....
 سپاس شده توسط Spell †
آگهی
(09-04-2015، 15:11)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:09)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:07)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سکوت لعنتی چرا به حرف نمیاد؟! ..چهره ی گفتگو آزاده پس چرا کاربر نمیاد؟ Big Grin

خَسه نشدی :| ?

واسه چی؟.________.

عشق مثه لمسه یه صورت خیس مثه دستات ._.*

از صُب تا الان منتظری :|

الان آنه میخوای من بش بگم :| ?

اونوخ اون نقشه هم قابل اجراس :| ._.

~_-
 سپاس شده توسط ÃiÐå joÔÑ ، Faust
(09-04-2015، 15:12)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:11)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:06)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:03)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:01)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهانــ ب خاهرت بگو شرط تو اسلآم حرامــــه مارال

راس میگه نسایی

عسل به بقیه حرف ها هم توجه کن

نتش خعلی ضعیفه

اتفاقا خیلیم بالاس پونصدو دوازدهه
نت ماهم بالاس خخخخخخ
.
.
.
(09-04-2015، 15:12)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ربطــــــــــی داشت ایی خداااا

من با عشقم فاطی بودم ..معنیشو اون درک میکنه عزیزم با شُما نبودم (:*
 سپاس شده توسط Spell †
(09-04-2015، 14:59)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:58)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:57)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:53)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا
خیر
گفته بودم ۱۰۰ میگیرم شرط بندی کرده بودیم اه

اشکال نداره سر چی؟؟
{من کلا هم صحبت خوبی نیستم}

اگه من برندم خواهر پیتزا
اگه خواهرم برد براش گوشی بخرم
الان چه خاکی تو سرم بریزم؟

به مامانیت بگو._.
میگه به من چه خب شرط بستی باید انجام بدی

(09-04-2015، 14:58)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:57)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:53)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا
خیر
گفته بودم ۱۰۰ میگیرم شرط بندی کرده بودیم اه

اشکال نداره سر چی؟؟
{من کلا هم صحبت خوبی نیستم}

اگه من برندم خواهر پیتزا
اگه خواهرم برد براش گوشی بخرم
الان چه خاکی تو سرم بریزم؟
خااااک رُسـ ببخشیدا ولی خودت پرسیدی

(09-04-2015، 14:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:56)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپَمـ ._.*
خخخخخخ اعساب نداریاااا

اعصاب یه بار دیه تکرار کُن ! (:

|:

:||
خب من چه بدونم اون برنده میشه
همیشه من برنده می شدم ایندفعه اینجوری شد

خوب بده دیه
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 16
(09-04-2015، 15:15)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:12)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ربطــــــــــی داشت ایی خداااا

من با عشقم فاطی بودم ..معنیشو اون درک میکنه عزیزم با شُما نبودم (:*

خب عزیزم نمیشه ب منم بگی ؟؟؟اخه کنجکاو شودم
.
.
.
سلام به همگی

و عرض خسته نباشید خدمت دوستان

چرا با ادب شدم من؟؟

فازم چیه دقیقا؟؟؟؟

خخخخخ
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 16
اخ خدا
شما اصلا پیامای منو می خونید؟
یه حرفو چند بار باید تکرار کنم؟
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
حرف از سُرعت نت شُد؟؟؟
2 مگ بر ثانیه دان می کُنم من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s6.picofile.com/file/8181593634/sorat.png
(09-04-2015، 15:17)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی

و عرض خسته نباشید خدمت دوستان

چرا با ادب شدم من؟؟

فازم چیه دقیقا؟؟؟؟

خخخخخ

فرنوش منو از دست اینا نجات بده
یه حرفو باید ثد بار بزنم وای
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: