امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(10-04-2015، 11:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در بیان از عصر کریم خان قلقلک باو
یکم تو حال زندگی کنین:||||
ب جای اینکه ب گذشتند افتخار کنید یکم دقت کنید الان چی هستین
سی ساله داریم ب تاریخ پونصد سالمون مینازیم خوب باش پونصد سال تاریخ داریم الان چی داریم؟؟؟؟
یکم طرز فکر رو تغییر بدین بکس
در هر حال این طرز فکر شخصیه منه نمیتونم تحمیلش کنم ب کسی چون هرکس ایده خودشو داره

تکبیر:/\
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
خخخخخخخخ
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 61
(10-04-2015، 11:05)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

دوستان امروز جمعست یا پنجشنبه؟؟؟

س شنبه:}
 سپاس شده توسط ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG
(10-04-2015، 11:05)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

الان سال 2013 و 2012 هستش فرنوش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
TANNAZ
(10-04-2015، 11:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سی ساله داریم ب تاریخ پونصد سالمون مینازیم خوب باش پونصد سال تاریخ داریم الان چی داریم؟؟؟؟
در هر حال این طرز فکر شخصیه منه نمیتونم تحمیلش کنم ب کسی چون هرکس ایده خودشو داره

تکبیر:/\

اگه این بحثارو دوست داری....توی یه تقاضا از همه برو فعالیت کن....تا نسخه یکشم بیاد....

در این مورد بات مُوافق نیستمـ :|

اینا فقط مرور گُذشتس ، برای شناخت شخصیت جدید مروری بر گُذشته لازمه (:

کسی هم ننالید .. کسی هم افتخار نکرد همه ی این گُفته ها مروری بر خاطرات بود

معنی مرور خاطرات رو بلد نیستی پَ زیاد بت توضیحش نمیدم !

من برمـ ، فعلا
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 61
 سپاس شده توسط Faust ، ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Cigarettes.at.daybreak ، tyjtfhdhr
(10-04-2015، 11:05)myitaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:03)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 10:58)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین می گم نظرت چیه این نام کاربری مو دوباره فعال کُنم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=28657

(10-04-2015، 10:57)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَتيـن عِيد خُش گُذَش ؟‌-_-*

آره رفتم موج های آبی .-.

AreCR7
اولین نام کاربریت چی بود؟

عِ اومَدي مَشهد خُب ميگُفتـي دَر خِدمَتتون بوديم يِ شـآمي..كـآفِه اي..-_-!
هَمينه..AreCR7

من ا کُجا می دونستم تو مشهدی هسی؟
اونجا ی فک فامیل داریم خونه اونا بودیم!

lمِرسي عَمـو وآقَن نِمـدونِسي :|
جـآلِبه! وَلـي خـوش ميگذَش !
چَن روز مَشهَد بودي؟

(10-04-2015، 11:03)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:02)myitaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می گَم کُجا در خواست نام کاربری بِدَم؟

خُب ، خُب بقیشم رو کُن ! -_-*

مِهرناز یکم مهربون باش دیگ!
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط M ATIN
من مهربونم ^_^* ..متین ! ._.
 سپاس شده توسط M ATIN ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:07)myitaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

الان سال 2013 و 2012 هستش فرنوش

خخخخخخخ

میدونم پنجشنبست یا جمعه امروز...

چرا این شکلی شدی متین؟؟

دو تا اکانت داری؟؟؟

من 100 تا اکانت دارم منتهی رمزشون یادم نیست
 سپاس شده توسط M ATIN ، Cigarettes.at.daybreak
AreCR7
من 7 روز مشهد بودم
 سپاس شده توسط myitaly ، Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان