امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(10-04-2015، 16:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:26)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:25)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برا یکی مهمم ^_____^ :|||

کی گُفته تو برا من مُهمی؟ =|

اگه نویسنده نشی اصن خودمو برکنار میکنم :>

دمت گرم :v

رگ غیرتم کلفت شد:|||||||

اگه بخواد کلفت شه ک پوست ظریفت جر میخوره :|

(10-04-2015، 16:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:26)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی اخلاق من از تو برزخی تره .. تو نسبت ب من ی فرشته ای -_-

من صابررم ._. صــآبر ._.

من کیَم ؟ :|
 سپاس شده توسط First Star ، Faust ، tyjtfhdhr
آگهی
(10-04-2015، 16:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ؟ رزی ؟ :|

نورا ؟ رزی ؟ :|

(10-04-2015، 16:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری آیسان ؟ (..)--+

خوبمـ ، خوبی تو ؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 93
 سپاس شده توسط Faust ، First Star ، Mason

خُب ..از الان خودتو آبی ببین :|

چون من میخوام دست از فعالیت بردارم:V
 سپاس شده توسط Mason ، Navisa.
(10-04-2015، 16:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی :|

(10-04-2015، 16:29)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم یه لحظه حِس کردی همه چی مث تابستونه یا من این حسو داشتم ؟ :|

کلا مخم رد داده :|
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-04-2015، 16:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:23)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد دختر :9lp: :183: 14k

خيال باطل :|

من و رزى پسريم ._.

رزى ببخشيد اعتراف كردم ( .. )

خودت نمیگفتی دماغت گویا همه چی بود:>>>

امير دماغ ميسوزه
ضايع نميشه :|

اينو رعايت كن بعدا يه جا ميگى ابروت ميره 
 سپاس شده توسط Mason ، tyjtfhdhr
(10-04-2015، 16:29)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری آیسان ؟ (..)--+

خوبمـ ، خوبی تو ؟ (:
آیسان ؟ نورا ؟ :|

خوبم .. غیبت زده بود ._.
(10-04-2015، 16:29)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب ..از الان خودتو آبی ببین :|

چون من میخوام دست از فعالیت بردارم:V

ب درک ! :v
 سپاس شده توسط First Star ، Faust ، Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/d4m3ak2ohob8wamjekdi.jpg

دخترا بفرمایید بستنی ._.
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(10-04-2015، 16:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:25)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برا یکی مهمم ^_____^ :|||

کی گُفته تو برا من مُهمی؟ =|

رگ غیرتم کلفت شد:|||||||

اگه بخواد کلفت شه ک پوست ظریفت جر میخوره :|

(10-04-2015، 16:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی اخلاق من از تو برزخی تره .. تو نسبت ب من ی فرشته ای -_-

من صابررم ._. صــآبر ._.

کنترل اعصاب^_^
-_-

اون اول
 سپاس شده توسط Mason ، First Star
(10-04-2015، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی کیه ؟ :||
 سپاس شده توسط First Star ، Navisa.
(10-04-2015، 16:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=219423
اون اول

آفرین -_-

(10-04-2015، 16:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی کیه ؟ :||

تویی ^_^

یادم بنداز یه چیزی رو نشونت بدم :v خیلی چیزا رو مشخص کرد Rolleyes  :|
 سپاس شده توسط Mason ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان