امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(07-05-2015، 20:23)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:18)MiSs x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:14)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:11)MiSs x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:04)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ^__^

بعدم تابلئه !

بوی آشنا میدی !

بگو کیستی ؟o_O

:-|

سگو گذاشتی جیب بغل :-|
خیارشور :-))))

:|

رومینا ؟ ..

نرگس ؟ :|

مبینا ؟ :|

ععه واقعا ؟ ((=

منمـ گوجه م :|

خوشبختم (:

خیارشور :-))

همینطو ! (((((-:

مرض داری با حساب مردم میای ؟ :|

Big Grin .. !
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Spell †
آگهی
البته این اواتارم خودمم:|
مرضی نیاورده:|
من کلا اواتارامو یا خودم عکس میگیرم یا پیدا میکنم..
._.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ρѕуcнσραтн ، هلی ، Berserk
میگم مدیرا میتونن از پروفایل کاربرا استفاده کنن؟
میتونن رمز پروفایل کاربرا رو داشه باشن؟
||:
 سپاس شده توسط Spell †
(07-05-2015، 20:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:21)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیارشور تو فاطی رو میشناسی بعد تو کیک میگی فاطی هستی؟:|

این بود میگفتی منم ؟ :|||

خودشه:|

مبیناس این !

دشمن خونیت ! Big Grin

احمق خانومـ (: !
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، هلی
(07-05-2015، 20:27)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:21)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیارشور تو فاطی رو میشناسی بعد تو کیک میگی فاطی هستی؟:|

این بود میگفتی منم ؟ :|||

خودشه:|

مبیناس این !

دشمن خونیت ! Big Grin

احمق خانومـ (: !

:|

مبینا؟
از کجا مطمنی؟
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Spell † ، هلی
(07-05-2015، 20:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

موبایلت چیه |:
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 10
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، هلی
(07-05-2015، 20:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

موبایلت چیه |:

سونی اکسپریا زد
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، هلی
(07-05-2015، 20:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:18)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اهورا....خدا پدر و مادرتو بیامرزه...زودتر از حالت پنهان میومدی بیرون...از فضولی داشتم میترکیدم ک داری چیکار میکنی دقیقا....

:|||||||||
لامصب چقدر فوضول._.

اهورا تو فردا قلمچی نداری احیانا؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-05-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2015، 20:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

موبایلت چیه |:

سونی اکسپریا زد

خآص ...

این خاص یه معنی دیگه ای میده :|
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 10
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
من باس واس هرکاری ک میکنم ب شما جواب پس بدم هلیا خانوم؟:|
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان