امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(11-05-2015، 20:43)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 20:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 20:39)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیبت نشد دیگ :V

چه خبر برآآآر ؟ :499:

تو هم شمالی؟:|
مشهدی نبودی؟.-.
مازندران کم یوزر نداره !
من احمد ایمان صابر پورمن .. 
/:

لامصبا همشون ی چیزی شدن-_-
من گیلانیم:|
جنگل مازندران._.
شبا صداها خوبی ازشش نمیاد:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(11-05-2015، 20:43)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
سلآم (:

____

من سه مآه تابستونُ آمل بودم :|

البته چن سآل پیش .-.
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 92
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، tyjtfhdhr ، Roxanna
سلایک -_- ..
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(11-05-2015، 20:50)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلایک -_- ..

تو آشنآیی ... نزن زیرش :|
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 92
 سپاس شده توسط مـآسیـس ، Roxanna
(11-05-2015، 20:52)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 20:50)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلایک -_- ..

خواهرتمـ :V

خو خو خو :|
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(11-05-2015، 20:53)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 20:52)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلایک -_- ..

فآطول ^_^

اصن ضایع مشخص بود -_-

فقط تو و سینآ میگین سلآک :|

حالا تغییرش دادین شده سلآیک #

یه دفِ بآ پسر داییم از آمل تآ لامیزده رو پیاده رفتیم :v

اِنقده حآل دآد ((:

دختره 10 سالشه عكس گذاشته تو فيس بوک زیرش نوشته بچه ها اینم عکس بدون آرایش من !!! آخه آدم دردشو به کی بگه !
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 92
 سپاس شده توسط مـآسیـس
(11-05-2015، 20:56)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 20:53)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلایک -_- ..

فآطول ^_^

اصن ضایع مشخص بود -_-

فقط تو و سینآ میگین سلآک :|

حالا تغییرش دادین شده سلآیک #

یه دفِ بآ پسر داییم از آمل تآ لامیزده رو پیاده رفتیم :v

اِنقده حآل دآد ((:

دختره 10 سالشه عكس گذاشته تو فيس بوک زیرش نوشته بچه ها اینم عکس بدون آرایش من !!! آخه آدم دردشو به کی بگه !

(: ..

سینا در رشته اسکی دکتری گرفته :V

کل وجودش کپیه :q ((=

مخلوط سلاین و سلاکه .-. ..

خلاقیت .___. ..
(11-05-2015، 21:00)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: ..

سینا در رشته اسکی دکتری گرفته :V

کل وجودش کپیه :q ((=

مخلوط سلاین و سلاکه .-. ..

خلاقیت .___. ..
خآص ..

آفرین به آجیت رفتی دیگه :v

_________

اشتب شد ._.

منظورم این بود .-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/yldQZ.png
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 92
 سپاس شده توسط مـآسیـس
توجه کردی من اومدمـ همه فرار کردن ؟ :V

زیر آبیا اظهار وجود کنید ._. .. !

خاص فقط خُداس (;

واهاهای .__.

فاطی میدونی امیر حسین مامانمونه :|| ‌؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(11-05-2015، 21:10)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه کردی من اومدمـ همه فرار کردن ؟ :V

زیر آبیا اظهار وجود کنید ._. .. !

خاص فقط خُداس (;

واهاهای .__.

فاطی میدونی امیر حسین مامانمونه :|| ‌؟
یِس یِس ((:

زود زود ._.*

منظورم از خآص یِ چیز دیگس .-.

امیرحسین .. ؟

کدوم .. ؟

ماشالا کم هم امیر نداریم |:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ~вєѕт gιяℓ~*

ای سه کلگی :|
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 92
 سپاس شده توسط مـآسیـس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان