امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

عرفان امشب ساعت نه نگا کنید.-.
 سپاس شده توسط Spell †
آگهی
(15-05-2015، 17:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:44)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:42)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HoOom ._.*
آیـ اَمـ هییِر |:

نُ ._. !

وآیـ!؟ |:

********* |||||||: !

خُدآفظ ._.

ربنلیتستاقدشهفسملیخفیمت |: !

Bb ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(15-05-2015، 17:47)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من قصدی ندارما خودم زن دارم
ولی منو یادته گفته بودی بعد نویسنده شدنم چ قراری باهم داشتیم؟:/\
}امیر303ام{

دلم برا دختری ک زن توعه سوخت :V

._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Spell † ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-05-2015، 17:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:31)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ :|

مآهور ؟ 

آهور ._. ؟

آها مآهآن |||: !

چطوری گوگولی ^_^ ؟ |:

حالا ماهور رو بیخیال..

ولی آهور رو چجوری پیدا کردی؟ :||

خوبمـ تو چطوری؟؟ ((=

__

ســلــآمــ فاطمـــه *_*
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Spell † ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-05-2015، 17:47)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:46)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:45)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:43)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ب مدیر رحم نمیکنه ملیکا

دیشب ...

تــآســآعت 12!!

پوووفـ(:..

خورده ای ..

دیدی چقد بزرگوارم ؟
پررو نشو..

خوبی از خودمهـ ..
هستم

اره شترا خوبن D:
 سپاس شده توسط Mαяѕє
مونا ؟ O_o ما فقط سپاس هایت را میبینیمـ :V

سلام صابر ._.*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، MONA-GH ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-05-2015، 17:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:47)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من قصدی ندارما خودم زن دارم
ولی منو یادته گفته بودی بعد نویسنده شدنم چ قراری باهم داشتیم؟:/\
}امیر303ام{

دلم برا دختری ک زن توعه سوخت :V

._.

گفتم قصدی ندارم فقط خواستم یادش بیارم :/\
من بعد اون قضیه دوتا دیگه زن عوض کردم
 سپاس شده توسط First Star ، Spell † ، αѕтer
(15-05-2015، 17:49)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:31)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ :|

مآهور ؟ 

آهور ._. ؟

آها مآهآن |||: !

چطوری گوگولی ^_^ ؟ |:

حالا ماهور رو بیخیال..

ولی آهور رو چجوری پیدا کردی؟ :||

خوبمـ تو چطوری؟؟ ((=

__

ســلــآمــ فاطمـــه *_*

[مآهور] م رُ بردآشتمـ شُد آهور .. ! |:
 سپاس شده توسط Interstellar
فرنام داداش بیا خ:/\
(15-05-2015، 17:49)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا ؟ O_o ما فقط سپاس هایت را میبینیمـ :V

سلام صابر ._.*

دارم امتحان میخونم |:
 سپاس شده توسط αѕтer ، Spell †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان