امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

(19-05-2015، 21:19)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من هر دفعه میام اینجا پر دختره؟_-_
جذابیت._.
..

:|

ســــآرآ Confuseds32:

من دیه واقعنی برم :|

از 8 اینجام -_-
گفتگوی آزاد 239 88
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، eɴιɢмαтιc
آگهی
(19-05-2015، 21:20)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:19)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جذابیت._.
..

ســــآرآ  Confuseds32:

الان تلفنو قط کردم تازه.-.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(19-05-2015، 21:20)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:18)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:15)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم بم نمیآد :/

آواتارت ._.

هآ هآ هآ اینو بزآرم .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/LIeFz.png .. ؟

نَ .. اینمـ نمیخورهـ بِت V:

هَه هَه هِه :|!

بآ آبی ستِ .-.

پس چی بزآرمـ : |

نَ نَ عوضش نکن خوبه ^_^

بهت میاد ._.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(19-05-2015، 21:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جذابیت._.
..

ســــآرآ  Confuseds32:

الان تلفنو قط کردم تازه.-.

خوش به حآل شمآ ((:

من لنگه بِ لنگه بِ دنیآ اومدم :|

(19-05-2015، 21:22)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:18)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2015، 21:15)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارت ._.

هآ هآ هآ اینو بزآرم .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/LIeFz.png .. ؟

نَ .. اینمـ نمیخورهـ بِت V:

هَه هَه هِه :|!

بآ آبی ستِ .-.

پس چی بزآرمـ : |

نَ نَ عوضش نکن خوبه ^_^

بهت میاد ._.

هـیییییییییییـم ^_^
گفتگوی آزاد 239 88

جذابیت._.

تو بد موقع میای
ولی نه بمون :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 239 88

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 239 88
نظر خشایار( رپر)درمورد عرفان:از نظر من نقطه قوت عرفان ب کو***شع:/\

دوتا سپاس.-.
 سپاس شده توسط hanie directioner
هه چ مسخرس...
.-.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گفتگوی آزاد 239 88
 سپاس شده توسط Titiw ، Spell †
سلآین

(19-05-2015، 21:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر خشایار( رپر)درمورد عرفان:از نظر من نقطه قوت عرفان ب کو***شع:/\

دوتا سپاس.-.

لینک؟؟؟-_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
سلامـ ._.*
 سپاس شده توسط Titiw ، hanie directioner ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
بالغ کامل عاقل خوشتیپ طرفدار وان دیرکشن مو طلایی دماغ عملی:|
خونه ماشین هم نداشت نداشت بیاد من باش ازدواج میکنم
شرایط ازدواج ی بچه تهرانی در ی روز کاملا عادی:|
 سپاس شده توسط hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان