06-06-2015، 7:42
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/L1430640022.jpg)
این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/Y1430639717.jpg)
2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/G1430639648.jpg)
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/B1430639502.jpeg)
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/N1430639797.jpg)
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/W1430639347.jpg)
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/V1430639202.jpg)
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/M1430639007.jpg)
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/L1430640022.jpg)
این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/Y1430639717.jpg)
2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/G1430639648.jpg)
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/B1430639502.jpeg)
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/N1430639797.jpg)
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/W1430639347.jpg)
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/V1430639202.jpg)
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
![+ خَطر سَمی شُدن > این غَذا هآرا دوبآره گًَرم نَکُنید .. !!!!! 1](http://www.delgarm.com/images/news/a728/1394/02/13/M1430639007.jpg)