امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 22:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:04)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:02)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:01)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ..

*_____*

هوومـ ._.

چیزی شده ؟!

..

سلامـ عرفی (:

اشکال نداره اینطوری صدات کنمـ ؟ (.. )

نه :|

باشه ._.

فعلا .. :|
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
تقدیم به باباجونم امیر علی (not)گفـتـگـوی آزاد » 242 « 40
 سپاس شده توسط Interstellar
رز این خوبه ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(06-06-2015، 22:05)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:02)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــآم :‌|

به اون دوستت بگو بیاد کارش دارم :|

فِك نَكُنـَم آن بـآشهـ :‌|
Cats are answer to everything                           

گفـتـگـوی آزاد » 242 « 40
(06-06-2015، 22:09)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:05)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:02)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آن شد

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(06-06-2015، 22:09)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز این خوبه ؟
یپ ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(06-06-2015، 21:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 21:57)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یه چیز بگو دری وری نباشه

(06-06-2015، 21:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدین ._.

جونم ماهان؟
|:

همینطوری دور همی صدا زدم:|

سر در گمم ...
شک دارم درکم کنن
چون از جنس ِ پاییزم
مشکلات روی ِ پاهام مثل ِ واریسن
مثل ِ کنه
گاهی زیادی ـَم کمه
حالمم خوراک ِ قدمای ِ یه نفره
مثل ِ پاریسم و دوباره من از دیشب بیدارم
منم مث ِ توئم
بی شک بیمارم
با این فرق
که
من اون بیمارم که تنها دکترش خودش ِ
از این بیزارم هرکی
میخواد کنترلش کنه
هی
اندیشه نمیمیره و تا فسفر تو مخشه
و
مفت خور دورش ِ.و جمجمه پر ِ شعر
من پیله میشم این کلمات و
کار ِ نوتر
بعد خیره 30شب.رو ضربات ِ جالب و
کرکننده
چیره میشه
به وضع و حال ِ خودم
پس مینویسم کاغذ و پاره کنن
من یه دل که پر ترکش ِ یه اسم که بولدتر ["Bold"تر ] میشه
مشکلاتی که روز به روز بزرگتر میشه
یه دوش ِ آب گرم
یکم بکن نور و گرم
یه چای ِ تازه دم
که حاضرن و لازمن و
تا نباشه فاز ِ بد
اخمات خنده بشن
بگو به درک که مشکلات حل نمیشه
مثل ِ من باش
تا رقبا
ترک خرده شن
حرف کم بزن
عمل کن یکم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T-Dey___Mohammad_Bibak_-_Sar_Dar_Gom(SeaMusic.ir).mp3
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، Interstellar
(06-06-2015، 22:10)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 22:09)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آن شد

خُـدِت بِگـو بِش :‌|

گُشــآديم ميشـِ پ.خ كُنــَم ..
Cats are answer to everything                           

گفـتـگـوی آزاد » 242 « 40
رئال و والیبال ایران ^_^  :|
ها ها ها -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان