امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

(16-06-2015، 16:56)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:53)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30 سوشی ؟

._.
من چقدر بد شانسم

تو عمرت یِ حرف کآملا درست زدی  25r30 !!

آخه مگه مرز دآری ؟ _-_

باوا این بجه دهنمونو سرویس کرد اتقدر حرف های خصوصیشو تو این جا زد
گفتم اکانته رو بدم که یهو عرفان از همه جا بی خبر اومد بست منو
عوضی
:|
خُ میگُفتی یِ ذره به خودش زحمت بده 21 ارسآلُ پر کُنه ! :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Cigarettes.at.daybreak
آگهی
(16-06-2015، 16:56)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:53)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30 سوشی ؟

._.
من چقدر بد شانسم

تو عمرت یِ حرف کآملا درست زدی  25r30 !!

آخه مگه مرز دآری ؟ _-_

باوا این بجه دهنمونو سرویس کرد اتقدر حرف های خصوصیشو تو این جا زد
گفتم اکانته رو بدم که یهو عرفان از همه جا بی خبر اومد بست منو
عوضی

[hبس هينجوري بمون تا ادب شي Huh r]
(16-06-2015، 16:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:51)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرهای ازمایشی به یکی بگید منو درست کنه
نام کاربری شما محروم شده است. دلیل محرومیت: چند نام کاربری و دادن رمز خود به دیگران تاریخ پایان محرومیت: 06-30-2015، 05:02 PM
یعنی چی واقعا
من یه اکانت داشتم می خواستنم بدم به این بجه بره تو خصوصی حرف بزنه (یه اکانت که 21 ارسال داره که بشه پ.خ داد)
حالا فکر کنم عرفان محرومم  کرده
SS.MU

خ کار اشتباهی کردی..
باش ح میزنم..

ممنون اهورا
بس بمون تا ادب شي در ضمن من اسرارت نكردم بگي كه الان شاخ شدي
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
الان ک فکرشو میکنم اگه بخوام با عرفان حرف بزنم در واقع زر زدم چون کاربر تازه ای نیستی ک ندونی دادن رمز ب دیگران خلاف قوانینه:|
ببخش در کار نیست دادا..

+
مگان منم منظورم همون اشتباه بود ..
کی هستی؟
 سپاس شده توسط بجه ، Cigarettes.at.daybreak
(16-06-2015، 16:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا خوشم میاد سرعت عملت بالاست ..

+سلام

بله Big Grin
خوبی سحر؟
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، Mèg∆ñ ، Navisa.
(16-06-2015، 16:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:48)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم اَهـور :‌)
خوبي؟

سلام عارفه._.
این فاطی بز گوشیشو نگرف؟ Dodgy
تو خوبی؟

ديـروز ك نگرف..

فك كنمـ 31 ام  موقع كـآرنآمهـ‌هـآ بگيره ._.

عـآرهخوبم ـ .. Big Grin
Cats are answer to everything                           

گفتگوی آزاد نسخه 244 107
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-06-2015، 17:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ک فکرشو میکنم اگه بخوام با عرفان حرف بزنم در واقع زر زدم چون کاربر تازه ای نیستی ک ندونی دادن رمز ب دیگران خلاف قوانینه:|
ببخش در کار نیست دادا..

+
مگان منم منظورم همون اشتباه بود ..
کی هستی؟

یه دوست....
که خیلی خوب میشناسیش.........
گفتگوی آزاد نسخه 244 107

American Psycho
i,v eat some of there BRAINS
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
سوشیانت ب مدیریت توهین نکن ک این دفعه خودم میبندمت:|
اروم باش..
کار خلاف قوانین کردی دیگه..
 سپاس شده توسط ASAS.MU ، Cigarettes.at.daybreak ، Navisa. ، Berserk
(16-06-2015، 17:01)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:48)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم اَهـور :‌)
خوبي؟

سلام عارفه._.
این فاطی بز گوشیشو نگرف؟ Dodgy
تو خوبی؟

ديـروز ك نگرف..

فك كنمـ 31 ام  موقع كـآرنآمهـ‌هـآ بگيره ._.

عـآرهخوبم ـ .. Big Grin

تو گوشیتو گرفتی بیارمت تله؟._.
+
مگان میشه واضح معرفی کنی من حدسیاتم ضعیفه:|
 سپاس شده توسط Mèg∆ñ ، Cigarettes.at.daybreak
(16-06-2015، 17:01)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 16:51)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرهای ازمایشی به یکی بگید منو درست کنه
نام کاربری شما محروم شده است. دلیل محرومیت: چند نام کاربری و دادن رمز خود به دیگران تاریخ پایان محرومیت: 06-30-2015، 05:02 PM
یعنی چی واقعا
من یه اکانت داشتم می خواستنم بدم به این بجه بره تو خصوصی حرف بزنه (یه اکانت که 21 ارسال داره که بشه پ.خ داد)
حالا فکر کنم عرفان محرومم  کرده
SS.MU

با صابر تا الان حرف زدی؟

منظورتو نگرفتم اگه منظورت اینه که تا حالا در باره این قضیه حرف زدم که نه
ولی کلا قبلا خیلی باهاش صحبت می کردم  یه دفعه باهاش دعوام شد دیگه باهام حرف نزد
._.

کلا عمو صابر حوصله هیچکی رو جز شیوا نداره.

تجربه ثابت کرده اگه حرفی داری مستقیما به شیوا بگو برات سریع کارتو درست میکنه.
گفتگوی آزاد نسخه 244 107
 سپاس شده توسط ASAS.MU ، Cigarettes.at.daybreak ، ( lιεβ )
(16-06-2015، 17:05)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا
باشه حالا کی تموم میشه؟
اعصابم خورده یعنی ها

حدودا ی ماه دیگه فک کنم..
 سپاس شده توسط ASAS.MU

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان