30-06-2015، 11:11
میخوام اعتراف کنم من بچه ک بودم ب کیوی میگفتم کیو بعضیا ذهن منحرف داشتن اصن ی وضی ی ی ی
|
اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید |
|||||||||||
30-06-2015، 11:11
میخوام اعتراف کنم من بچه ک بودم ب کیوی میگفتم کیو بعضیا ذهن منحرف داشتن اصن ی وضی ی ی ی
اعـتـراف مـیـکـنـم اون اولـا کـه اومـده بـودم فـلـش از یـه پسـره خـوشـم اومـد .__.
بـعـد هـی بـا خـودمـ فـک مـیـکـردمـ چـی کـآر کـنـم ، چـی کـآر نـکـنـم ایـن عـآشـقـه مـن بـشـه [ خـآک تـو سـرت GEM TV =|| ] بـعد گـفـتـم حـآلـا فـعـلـا بـهـش درخـواسـت دوسـتـی بـدم بـبـیـنـم چـی مـیـشـه ..؟! هــعععی ._. بـعـدش دادم ولـی اون مـنـو اضـآفـه نـکـرد T_T بـعـد یـه مـدت فـهـمـیـدم یـآرو دخـتـره =|||..! هـیـچـی دیـگـه بـعـدش مـن مـونـدمـو یـه دل شـکـسـتـه =||| آخـه ایـن undisclosed ـآیـی کـه تـو پـروفـآیـلـآتـون مـیـزنـیـن آدمـو گـمـراه مـیـکـنـه -__- درسـت بـزنـیـد مـرد یـا زن دیـگـه ..! -__- چـرا بـا احـسـآسآت مـن بـازی مـیکـنـیـن ..؟! حآلـا مـن بـه لـبـاس عـروسـمـم فـک کـرده بـودم =||
03-08-2015، 17:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-08-2015، 17:37، توسط DAZZLING BOY.)
اعتراف میکنم ی دخترو سرکار گذاشتم .-. اون گف دوسم داره منم گفتم دوسش دارم در حالی ک نداشم و ندارم =)
الانم با هم قهریم =) خیلی ام خوش میگره =)
03-08-2015، 17:53
اعتراف میکنم بچه که بودم هرموقع حوصلم سر میرفت زنگ میزدم 118 میگفتم ببخشید شماره ی 110 رو میخواستم یا شماره ی اورژانس 115 رو میخوام :-|
بعدشم آخر تلفن خونمونو قطع کردن ![]()
03-08-2015، 18:20
اعتراف میکنم تا5سالگی پستونک میخوردم مامانم رو پستونکم فلفل ریخت دیگه نخورردم
نخندخوشمزس الانم میخوام ..................................................................................... اعتراف میکنم پنجم ابتدایی بودم من بادوستم دعوام شد بعد باهم نقشه کشیدیم بگیم ما دعولنکردیم علی ومحسن کردن درریم خیلی کیف داد بصورت موقت اخراج شدن مدیرر هم ساده بود چنتا از دوستامو هم با زور بازو مجبور کردم الکی شهادت بدن خیلی کیف داد
اعتراف میکنم وقتی 3 سالم بود به عموم که اسمش خسرو بود میگفتم ک****س*****ر*****و
بازم اعتراف میکنم وقتی 3 سالم بود میخواستم بگم فک کنم میگفتم فک ک****س****م اعتراف میکنم وقتی 9 ماهم بود الت تناسلیم زیادی سفید بود بابا بزرگمم برا اولین بار بود که منو دیده تا بغلم کرد سری پوشکمو در اورد نگاش کرد(البته مامانم میگه راست و دروغش پا خودش بابا بزرگمم مرده نیس ازش بپرسم)البته ببخشید بچه بی ادبی بودم
03-08-2015، 18:29
(03-08-2015، 18:27)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخخخخخخخ وااااااااااااااااااای خدا
03-08-2015، 18:30
(03-08-2015، 18:29)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نخند اعتراف کن
03-08-2015، 18:34
(03-08-2015، 18:30)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخخخخ کردم دیه
03-08-2015، 18:34
اعتراف می کنم وقتی بچه بودم به سیب زمینی سرخ کرده می گفتم جیبی
![]() اعتراف می کنم به پسر همسایمون که خیلی ازش بدم میاد می گم مستربین آخه قیافشم خیلی شبیهشه!با دوستم راجب این موضوع کلی خندیدیم ![]() | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|