25-07-2015، 15:45
(25-07-2015، 15:42)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 15:40)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه همون جوونا نمیرفتن زیر تیغ همه مردم میرفتن زیر تیغ
(25-07-2015، 15:05)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 14:53)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: متن: کاملا لو رفته و همه فرمانده های دلاور و شجاع خبر دارن که لو رفته !!اینجا سوال کردی فرمانده هانی که خبر داشتن (نه عملیات رو لو دادن) چ کسانی بودند و تو اون تاپیک کاملا بهش اشاره شد...
سوال 1: فرماندهان مورد نظر چه کسانی هستند؟
(بر اساس خاطرات محسن رضایی و بقیه فرمانده هان در قسمت لو رفتن عملیات)
نقل قول: سوال 2:دقیقا بالاخره چه کسانی مسئول لو رفتن این عملیات بودند>؟
در پست بعدی سوالتو کاملا عوض میگی مسئول لو رفتن عملیات چ کسانی بودند .-.
(که اصلا ربطی به موضوع بحث و این تاپیک نداره)
اسلامی جان واقعا فکر میکنی ما از پشت کوه اومدیم یا اولین باره داریم بحث میکنیم؟؟؟
چرا از این شاخه به اون شاخه میپری برادر من؟؟؟
شما مثل اینکه متوجه نمیشی خیلی ساده میگم: اون فرد یا اون اشخاص یا اون ارگان یا اون بخشی که باعث شد این عملیات لو بره کیه؟ از پشت کوه نیومدی وقتی متنی رو که از خودت برداشت کردم برای پاسخگویی نسبت میدی به خودم چی باید بگم؟
سوال سادس: مسئول لو رفتن عملیات؟
عزیز من مسئول لو رفتن عملیات چ ربطی به این تاپیک داره!!!!!
چرا با سوالای مسخره بحثو کش میدی الکی!!!!
مگه تو پست اول این تاپیک اشاره به مسئول لو رفتن عملیات کرده؟؟؟
گفته فرماندهان میدونستن با اینحال جوونای مردمو فرستادن زیر تیغ...
برای نجات 20 نفر از بین رفتن 2 نفر الزامیه
این تاپیک رو بخون...
وقتی عملیات لو میره، انجامش بیشتر کشور رو به خطر میندازه...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237934