امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه 250 "

حرف زدن دخترونه چرا انقد سخته؟ لعنتی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
آگهی
(27-07-2015، 22:51)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:49)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:45)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق ریشم :|

باا صد عدد شپش |:

نه وقت اگه بلند باشا صبحا اذیت میشی :|
من ریشم میشکنه :|

من قراره سیبیل بزارمم :>>>
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(27-07-2015، 22:53)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:49)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر بودن بم حس قدرت میده !

:|

ای شاه پُر آوازه :||||؟

من دیگه حرفی ندارم .. اون چهارپایه و طنابو بده من سریع -_-
همینی ک هس :|
دختر بودن خوب نی :|
بدبختیه همش ._.

اتفاقا بعضی اتفاقای دنیای دخترونه .. چیزای کوچیک .. خوشحالیای کوچیک (:

چیزاییه که هیچوقت یه پسر نمیفهمه ..

البته پسر بودنم کم بدبختی نداره (:

حالا از نظر حجاب ..

تا وختی پسر نباشی هیچوخت معنی گیم نت با رفیقا ..
سیگار .. نصف شب بیرون زدن..
رفتن ب استادیوم ((:
و از همه مهمه تر چیز زدن رو نمیفهمی ((:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET
(27-07-2015، 22:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام ی چیزی بگم ولی .. حیف فرید سانسورش میکنه Big Grin
(27-07-2015، 22:47)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:44)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:40)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارک :>

با شرکت کیا ؟ .-.

اهورا ، امیر ، مهشید ، احمد رضا ، تو ، فریده :>>

خوش اشتهـآ :>

من پسر میشم :|

اجازه میدی بیام حرم سرات ؟ ( .. )

قول میدم فقد نیگا کنم Big Grin

اهورا پرید )":

تو نپر )":

ننه به قربونت ): اشکال نداره ):

باشه ):  

جووون

جووون

cong
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Spell †
تموم شد ؟ =|

نه اتفاقا پسر بودن خیلی سخته :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(27-07-2015، 22:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:53)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:49)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختیه همش ._.

حالا از نظر حجاب ..

رفتن ب استادیوم ((:
صفا :V
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " 117
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(27-07-2015، 22:54)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:51)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:49)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:45)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق ریشم :|

باا صد عدد شپش |:

نه وقت اگه بلند باشا صبحا اذیت میشی :|
من ریشم میشکنه :|
فقطم اوایلشه یکم میخاره ادم مجبوره رو اسفالت بکشه Big Grin 
یکم بلند بشه عادت میشه..من ک اینطوریم :|

حتما پوست خشکه تیغم زیاد میکنی من اینجوری نیستم  Shy
اره فک کنم..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(27-07-2015، 22:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف زدن دخترونه چرا انقد سخته؟ لعنتی

180 پرید )= ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
(27-07-2015، 22:56)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 22:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختیه همش ._.

حالا از نظر حجاب ..

رفتن ب استادیوم ((:
صفا :V

لامصب حس مردونگی تو ادم ایجاد میکنه:V
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
نقل قول: :|
رفتن ب استادیوم ((:
این قضیه داره عوض میشه...من دیدم مثبت هست...نگا کن به 20 سال پیش که دخترا از خونه حتی نمی تونستن تو 20 سالگی سر ظهر بیان بیرون با دوستاشون! ولی الان...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان