امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه 250 "

(28-07-2015، 15:50)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:46)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:43)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه منحرفانه بهترهcrazy
:hiccp:

157f
cry girl

(28-07-2015، 15:44)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـنـگـش مُـنـحـرفـی هـس :>

پـلـنـگـ ازیـن اومـده بـیـرون :>>

:|
خخخ عاشق این شکلک های خنگ شدم2i8d
+
سارا دیس اجیلی لینکش گیرم نیومد

میفرسم لینکشو برات (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(28-07-2015، 15:51)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی و سارا سلام ._.

اگ با منی سلام غزل ._.

چه حالی میده با اون یکی باشه ضایع میشی در حد لالیگا خخخخخ

معذرت ها شوخیع
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
(28-07-2015، 15:50)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:47)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم کاملاً  cry girl
خیلی حس بدی عه p336

ضایع میشی .__.*
دقیقاً .. فآطی زیآد هس !

(28-07-2015، 15:50)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ عاشق این شکلک های خنگ شدم2i8d
:183:

(28-07-2015، 15:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:49)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:46)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان
من خارجیی پاپ بیشتر گوش میدم اینارو نمیدونم
اسمشو بده دان کنم4fvf
پلنگ از لیتو .. جی جی .. سیجل .-.
نه اونی که سارا میگه پلنگ ازش اومدو میگم.-.
|:
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " 211
 سپاس شده توسط Spell † ، spent † ، # αпGεʟ
حس یکوانختی تو زندگیم ایجآد شده :|
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ
(28-07-2015، 15:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی سارا ؟ (: --> نویسنده گردشگری !

مروا تو پ.خ با من چی کار داری ؟ بده :|

ممنون (:

تو خوبی ؟! ..

+

مدیریت  مبارک *..

شیرینی نمیدی :>
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(28-07-2015، 15:53)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:50)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی و سارا سلام ._.

ما شلغ میم؟ Undecided

سلام شلغم (: :>

سلام تربچه ^_^
چند سالته گلم ؟ (  به یاد شیوا !  cry2 )
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، # αпGεʟ ، Apathetic ، ρѕуcнσραтн ، Spell †
غزل هستی نیستی ؟ :|
سلام دادی سلام کردما ._.
کوشی پس ؟ =|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ )
غزل نتت سرعتش اگه کم نیست ادامه روبده!
(28-07-2015، 15:52)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:49)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:45)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:42)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند دقیقه نبودم ساراهم اومد._.
سلام سارا(:
خوبی؟

من یا اون یکی سارا ؟ -_-

انقد بدم میاد .. فک میکنم با منن .. ج میدم بعد میفهمم با اونن -___-

اگ من خوبم .. تو خوبی ؟ ._.
منکه بااون یکی کاری ندارم
منظورم باتوبود(:
خوبم مرسی عزیزم

اهان ._.

چه خبرا ؟ ^_^

سلامتی ._.
توچه خبر؟

سپاس شده توسط spent †
راستی شیوا چرا دیگ نمیاد ؟
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، Spell †
(28-07-2015، 15:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:51)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی و سارا سلام ._.

اگ با منی سلام غزل ._.

چه حالی میده با اون یکی باشه ضایع میشی در حد لالیگا خخخخخ

معذرت ها شوخیع

هاهاها با من بود ضایع هم نشدم :>>>>
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان