امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 12:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:47)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

سارا ُ علی :|

خوشبخت شید :| خیلی به هم میاید :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.

سوتی داد خفن...

منو از کجا میشناسی..؟!-_-

خودت گفتی باع :|

کلا منظورتم همین بود (:

خنگ :|

نمیشناسم -_-

(04-08-2015، 12:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:44)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههه اوووره.. :v نفسمه.. ^_^
خوشبخت شی بآ مآمآنم :||||||

(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

سارا ُ علی :|

خیلی هم عالی :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.
بلی بلی بآس بریم :>>

حآلآ کی o_o

اون تورو بیار باید بریم صید ._.

:>>
بیآ (.. )-----+

بریم :>

(04-08-2015، 12:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:51)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:46)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو داری میگی ؟ :||

فاط ؟ :|

خوبی ؟ ._.

ن یه اشتبآهی شُده |:

اینجآ رو ببین => دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216470  .. !

موضوع هایی ک ادغام زدم اومدن شدن پست هآی اول -_-

چیکآرش کنم ؟

تاپیک قدیمی ُ با جدید ادغام زدی؟ :||

باید جدا سازیش کنی ولی من پیشنهاد میکنم نکنی ._. ..

من اون روز اول که تازه مدیر شده بودم یه تاپیک ُ  که اشتباهی ادغام شده بود اومدم جدا سازیش کنم نمیدونم چی شد یهویی حذف شد  :|

به ایمانم گفتم هیچکس پیداش نکرد ! :|||

نمیدونم چیکآر کردم :| .. هنگ کردم :/

برم جدآسآزی کنم یعنی ؟

امتآنش ضرر ندآره .-.

ولی میدونی بعدش چی شد  ؟ :|

صابر بهم پ.خ  داد :|

Big Grin
نههههه o_o

چی گف .. ؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 64
آگهی
فاطی یونجه بیار اینی کی خواهرت گشنس(.. )
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
سلام ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدآسآزی کردم ولی حذف نشدن :>

حآلآ چیکآر کنم ؟

(04-08-2015، 13:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآ .. ؟

کی ؟ .. من ؟ .. آجولم ؟
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، tyjtfhdhr
(04-08-2015، 13:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدآسآزی کردم ولی حذف نشدن :>

حآلآ چیکآر کنم ؟

(04-08-2015، 13:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآ .. ؟

کی ؟ .. من ؟ .. آجولم ؟

تصمیمتون و بگیرین دیگه ادغام میکنین دیگه جدا نکنید:/
تو کی زن گرفتی؟-_-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
خیلی کصافط فاطی >___<

موضوع تکراریه ؟ اسپمر ؟
چیه ؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
لعنتی -__-
سَل‎:|‎
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، tyjtfhdhr ، eɴιɢмαтιc
(04-08-2015، 13:11)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصمیمتون و بگیرین دیگه ادغام میکنین دیگه جدا نکنید:/
تو کی زن گرفتی؟-_-
نه آخه ادغام کردم اومدن جآ پست اولُ گرفتن :|

فک کنم چن روزی میشه :>

(04-08-2015، 13:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی کصافط فاطی >___<

موضوع تکراریه ؟ اسپمر ؟
چیه ؟

من o_o ؟ ..
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
ســلـامـ ..
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн ، eɴιɢмαтιc
(04-08-2015، 13:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی -__-
سَل‎:|‎

تُ قرآره بر کنآر شی -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ๒lคςк ๔єค๔

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان