امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

(22-08-2015، 21:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:04)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخيش
ويسكي

عرق سگی بوده ب اسم ویسکی بت انداختن :7

آب قرصه باو
ادکلنه :|

(22-08-2015، 21:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:36)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگــر و زهــر-_-
جووونننننززززز
برگشتم عشقم :7777

(22-08-2015، 20:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي آروم تَر؟
ب نظرت یه آدم خیلی بی ادب منظورش چی میتونه باشه -__-

(22-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشترک نشدی؟

+

اقا خودتون کاشتین زاییدین دارین میندازین تقصیر من و ایس؟:|
:777
ب روش القا بوده خودت بی خبری :7

(22-08-2015، 20:58)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مجـردم (..*)

قلمه زدی پس :| :7 :8
خخخخ
زورم زياده دس خودم نيست25r30
جاذبه زیاده :7 شایدم ادا تنگارو درمیارن

(22-08-2015، 21:04)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:57)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا امیر روت تاثیر گذاشته :|

-_-

حقیقت است :|

امیر بنگی وارد میشود :7

خودش ميكشه به من چه

برو فضا 
مث جانی سینس و مورگان لی :7
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 45
آگهی
(22-08-2015، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:04)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخيش
ويسكي

عرق سگی بوده ب اسم ویسکی بت انداختن :7

آب قرصه باو
ادکلنه :|

(22-08-2015، 21:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:36)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان برمیگردم جیگر :۷

جیگــر و زهــر-_-
جووونننننززززز
برگشتم عشقم :7777

(22-08-2015، 20:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:۷۷۷۶
خب ی ذره آرومتر :۷

چي آروم تَر؟
ب نظرت یه آدم خیلی بی ادب منظورش چی میتونه باشه -__-

(22-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:54)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـور| آپدیت کردی ُ مارو بی خبر گذاشتی ؟ o-o

مشترک نشدی؟

+

:777
ب روش القا بوده خودت بی خبری :7

(22-08-2015، 20:58)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشترک نشدی؟

+

من مجـردم (..*)

قلمه زدی پس :| :7 :8
خخخخ
زورم زياده دس خودم نيست25r30
جاذبه زیاده :7 شایدم ادا تنگارو درمیارن

(22-08-2015، 21:04)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:57)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

خو حالا ی داستان و دور نده/:
 سپاس شده توسط esiesi
(22-08-2015، 21:05)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:01)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای وای همونی ک خیلی نایسه ، عمرا توی کوچه وایسه

حالا را میره آسه آسه بگو ببینم قبوله ؟

:|

اهورا تقصیر توئه آ !

ا دیشب افتاده تو مخم ...

اره اره اره قبوله :v
وای خاک عالم دیدی .. چشاشو دیدی و پسندیدی دیدی به تو گفتم که چقدر رنگ چشاش تو په ..
خوشگل و با تریپه سوزه واسه دریپه؟ :|
عطر تنش کشته منو و ادکلنش چی چیه :v

ای وای ک چشاش مانکنُ کشتش .. قربونش برم ک فقط با خودم میگذره خوش بش ، ناخونای مصنوعیشم اصله

بدجوری ب دل من وصله :|
با اون قیافه خوب زیباش ناش حالا بدو بکن نیناش ناش :v

چی شده؟ کسی نیگا نیگا کرده تو رو برم بکنم ادبش؟:v

(22-08-2015، 21:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم امیر؟
کاریزما؟
اره لامصب |:

جووون باو*_*
تورو من تو کردم واس من من من نکن-__-
ایم شاخ-__-
الان جای اون اسنیکره خالیه -_- ..
برو مدفوعت رو بخور -_-
اخر هفته شب جمعه میبینمت*_*

تخفیف دادی مشتریت شدیم ._.
ببخشید هر هفته مزاحمت میشیم دیگه :v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ
خَستم .__.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
احساس میکنم یکی دلش اخطار میخواد ..  :|
(22-08-2015، 21:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

در دنیای واقعیم همونی آخه :|
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 45
بوش زنگ و زد و گفت این خانومه که خیلی دلبره 
 از جنیفر لوپزه ما بهتره 
نیناش ناشم بلده
:9lp: :L28:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Brooklyn Baby ، ḲℑℳℐÅ
اُستـآد ایمـان .. ایمـان .. ایمـان کُجـا میری ایمـآن .. ن ن ن ن ن Big Grin 

اهورا واقعا جالب بود :| 

تو اون صحنه که حلقه رو پرت میکنم تو دریاچه اشکم در اومد اصن ._. احساساتی شُدم .-. 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
(22-08-2015، 21:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

در دنیای واقعیم همونی آخه :|

اروم باش حالا/:
دو روزه تو ی داستان بام ی رُل رو اجرا میکنیم..
در مورد شخصیتم اظهار نظر نکن..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، esiesi
(22-08-2015، 21:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوش زنگ و زد و گفت این خانومه که خیلی دلبره 
 از جنیفر لوپزه ما بهتره 
نیناش ناشم بلده
:9lp: :L28:

وای اگه لباشو به من نده دلم ریش میشه :v
خانوم این اقا پسره کیت میشه؟ Angry

همون اول داستان گفتم شخصیتا هیچ ربطی به خود افراد نداره !
بخواین اینجوری قضاوت کنید داستانو پاک میکنم ی ابم روش !

+

ایمان دیشب نبودی ملیکام احساساتی شده بود امیرو فش میداد :v
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ( lιεβ ) ، Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان