امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

(22-08-2015، 22:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:24)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ینی ب سگ در خونشونم میگه عزیزم
:v 

(22-08-2015، 22:15)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام

خب جنگله دیگه

اینم یکی از قانون های جنگل ( :
قـانون توهین نداشتیمـآ (: 

(22-08-2015، 22:17)mahtisa007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شما چرا این قدر سردید هان؟یکم گرم باشید...با بچه هایی ک مثل من تازه اومدم یکم بیشتر گرم بگیرید....خووووووووووووو :bighug: ایجوری بغلشون کنید..
:492:  اینطوری هم میشه گرم شُد (=
اوهوم
اصل بده بینم :| 

من اصل بدم؟!
...دوســــــتت دارم زیبـــــــاســـت بـــــــه شـــــــرط آنــــــــــکـــــــه:...گوینــــــــده اش عاشـــق باشـــد...
Heart
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
(22-08-2015، 22:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز خاصی نبود
4 تا سیگار برگ بود (:
(= ژآن ژان 

عکسش تو ویکی پدیا هس 
بزن سیگار برگ میبینی 

+

نکته ی ظریف این عکس کجاست 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخخخخخخ
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 55
(22-08-2015، 22:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 2012 ام
من هیچکودون از شما ها رو آدم حساب نمیکنم 
جز ایمان و گوزل چای
فـدای داداش ... 

منم 2012ـم LIKE 

D;
(22-08-2015، 22:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه دار شدم
تبريك بگيد
دختر خوبيه
:4chs:

بهت گفتم کم بخور
عرق سگی الکلش زیاده -_-
(22-08-2015، 22:28)mahtisa007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:24)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:15)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام

خب جنگله دیگه

(22-08-2015، 22:17)mahtisa007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شما چرا این قدر سردید هان؟یکم گرم باشید...با بچه هایی ک مثل من تازه اومدم یکم بیشتر گرم بگیرید....خووووووووووووو :bighug: ایجوری بغلشون کنید..
اوهوم

من اصل بدم؟!

با رویا بودم :\ 

خو تو هم بده اکشال نداره (=
 سپاس شده توسط esiesi
این پارت یک فیلمه هست .. :|

پارت 9  نیست ! o___o

(22-08-2015، 22:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه دار شدم
تبريك بگيد
دختر خوبيه
:4chs:

بهت گفتم کم بخور
عرق سگی الکلش زیاده -_-
:| 
75% ِ لامصب .-. 2 تا پـِکـــ 
 سپاس شده توسط esiesi
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رویا... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

گوزل چای یکم زر بزن دیگه -_-
نه من اصل نمیدم چون با من نبودی.... Undecided

(22-08-2015، 22:29)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 22:28)mahtisa007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم

من اصل بدم؟!

با رویا بودم :\ 

خو تو هم بده اکشال نداره (=

نه من اصل نمیدم چون با من نبودی!!!... crying Undecided
...دوســــــتت دارم زیبـــــــاســـت بـــــــه شـــــــرط آنــــــــــکـــــــه:...گوینــــــــده اش عاشـــق باشـــد...
Heart
(22-08-2015، 22:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام

خب جنگله دیگه

اوهوم

رویا
17
ریاضی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان