امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

(23-08-2015، 15:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من دارم میرم مغازه خرید این غزل دوستمم پیشمه یه چی بهش بگید منو ول کنه
مطمئنم من که برم میاد تو اکم
کدوم غزل؟ چی؟ کجا؟ رمزتو عوض کن خ

غزل دوستمه جی افی که ازش متنفرم و خیلی سیریشه
چه ربطی به رمز داره میگم یه چی درباره من بهش بگو در دنیایه واقعی ولم کنه Undecided
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول:
نه رفتم تو درخت
دقیق تر بگو!

نقل قول: فکر کنم بتونم .__. ..

موبایل دارم باید بزارم شارژ بشه یه شارژ هم میگیرم اینترنتی .. !!

اصن با منی ؟ :||
نع
البته غزل شاید بیخیال این راه بشم

نقل قول: دو تا فحش مادر بهش بده بعد هم یه بیلاخ بارش کن راتو کج کن برو از یه مسیر دیگه
100 درصد جواب میده 
نمیشه. مجازی نیست که. دورم نیست. گاهی منو می بینه تهران. خودم نمی تونم کار خاصی کنم.
بعدشم. هدفم اینه که روش کرم بریزم چون یک کارایی کرد با من که روحیه ی عوضیه من رو فعال کرد.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun ، Aiden Pearce
(23-08-2015، 15:05)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها خوبی ؟
چه خبرا؟ :ngh:

نَ ..

هیچی ._.

نمرهـ اواتارتمـ صفر :|

نقل قول: اره دیگه! همون...بده بیاد. قول میدم بهت پولش رو بدم. 

کدومـ ؟ ._.

پول چی ؟ :| چی میگی ؟ من شما رُ نمیشناسمـ ._.

+ خُدفظی همگی !
(23-08-2015، 15:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن از اکانت بیاد بیرون :|||

این من ُ نمگه ها .__.

اون غزل که 19 سالشه رو میگه :|

(23-08-2015، 15:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه رفتم تو درخت

توش ؟ :||

:297:

اصتلاح-_-
کلتو نخارون ریزش مو میگیری
خوردم به درخت
برا همینه میگم وقتی اعصاب نداری رانندگی نکن-__-

اعصاب نداشتی ؟ :|

ماجرا داره
هعی چقد بد بود
کاش با همون تصادف مرده بودم:ess::ess::ess::ess::rum::rum::rum::ngh::ngh::ngh::ngh:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
اوه .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 93
فرید خودت که همش میگفتی من زن میخوام :||

کدومـ راه ؟ O_O
(23-08-2015، 15:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دو تا فحش مادر بهش بده بعد هم یه بیلاخ بارش کن راتو کج کن برو از یه مسیر دیگه
100 درصد جواب میده 
نمیشه. مجازی نیست که. دورم نیست. گاهی منو می بینه تهران. خودم نمی تونم کار خاصی کنم.
بعدشم. هدفم اینه که روش کرم بریزم چون یک کارایی کرد با من که روحیه ی عوضیه من رو فعال کرد.

Big Grin
بهش بگو من قزوینیاما 
شوخی ندارم باهاتا  Big Grin
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 93
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(23-08-2015، 15:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل دوستمه جی افی که ازش متنفرم و خیلی سیریشه
چه ربطی به رمز داره میگم یه چی درباره من بهش بگو در دنیایه واقعی ولم کنه Undecided

کتکش بزن. اگر گفت چرا میزنی بهش بگو که من پسرم و به حقوق برابر مرد و زن احترام می ذارم و رفیقای پسرمو هم همین چوری میزنم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(23-08-2015، 15:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نه رفتم تو درخت
دقیق تر بگو!

نقل قول: فکر کنم بتونم .__. ..

موبایل دارم باید بزارم شارژ بشه یه شارژ هم میگیرم اینترنتی .. !!

اصن با منی ؟ :||
نع
البته غزل شاید بیخیال این راه بشم

100 درصد جواب میده 

به درخت برخورد کردم وقتی از اعصبانیت کنترل بدن خود را از دست دادم
(23-08-2015، 15:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن از اکانت بیاد بیرون :|||

این من ُ نمگه ها .__.

اون غزل که 19 سالشه رو میگه :|

(23-08-2015، 15:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه رفتم تو درخت

توش ؟ :||

:297:

اصتلاح-_-
کلتو نخارون ریزش مو میگیری
خوردم به درخت
برا همینه میگم وقتی اعصاب نداری رانندگی نکن-__-

اعصاب نداشتی ؟ :|

ماجرا داره
هعی چقد بد بود
کاش با همون تصادف مرده بودم:ess::ess::ess::ess::rum::rum::rum::ngh::ngh::ngh::ngh:

خدا بخواد با یه تصادف دیگه میمیری :V !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان