امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pooyatv.ir/media/k2/items/cache/843875320ddb0b85d934785868246320_XL.jpg

امروزه ؟ پزشک ؟ ._.

وایی ^_^*
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(23-08-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسجد؟ باور کن مسجد ندیدم اونجا. من اون کوچه رو تا ته نرفتم. فقط سرش از اون سوپر مارکته خرید کردم و تو تر نرفتم.
چه طور؟

خودم الان کلن 1 ماه از خونه بیرون نرفتم آخه قرار بود یه مسجد بسازن آخرین بار که دیدم فقد یه سوپر .. بود که اولش هم از میوه شروع میشد !

خوب مام دقیقا توی همون خیابونیم :|

اهان. تو مسجده جلوی مترو رو میگی! فکر کردم تو کوچه هم چیزی هست که بعید می دونستم!

عجب! زیاد پیش میاد اون طرف ها آشنا ببینم یا آشنا بشناسم. یهو دیدی شاید دیدمت. تازه من اونجا کلا زیاد میام.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ḲℑℳℐÅ
(23-08-2015، 15:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:44)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید رها ناراحت شد از دست من؟؟

پیام خصوصی رو بسته!!! :|

فکر نکنم!

پ.خ رو می بنده. من می تونم بهش پیام بدم؟ می خوای؟
بگو از دست من ناراحتی؟ cry2
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، FARID.SHOMPET
(23-08-2015، 15:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:46)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا .. :|| . ببینم تو الان غزلی یا آرش ؟ :||

غزل هستی دیگه ._.

من الان غزلم دیگه
ارش رفته داروخونه

الان 1 یاعته تو داروخونس که -_-

داره چیکار میکنه ؟ :||

داره رو مخ داروخونه ای کار میکنه ! ._.

:| 

__

یثعی .__.
بابا حرف در نیارین برا بد بخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
(23-08-2015، 15:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسجد؟ باور کن مسجد ندیدم اونجا. من اون کوچه رو تا ته نرفتم. فقط سرش از اون سوپر مارکته خرید کردم و تو تر نرفتم.
چه طور؟

خودم الان کلن 1 ماه از خونه بیرون نرفتم آخه قرار بود یه مسجد بسازن آخرین بار که دیدم فقد یه سوپر .. بود که اولش هم از میوه شروع میشد !

خوب مام دقیقا توی همون خیابونیم :|

اهان. تو مسجده جلوی مترو رو میگی! فکر کردم تو کوچه هم چیزی هست که بعید می دونستم!

عجب! زیاد پیش میاد اون طرف ها آشنا ببینم یا آشنا بشناسم. یهو دیدی شاید دیدمت. تازه من اونجا کلا زیاد میام.

من فکر کردم شماها قراره بیاین همسایه ما بشین :|

آخه همسایمون رفته [ از دختر جیغ جیغوش راحت شدیم ! ] :||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
نقل قول: مثلا چیکار میکنه ؟ :|

اینطوری باید خیلی چاق باشه دیگه :|
مثلا با دوستاش میره بیرون همش و همش سرش تو گوشیشه. یکمی هم ضد اجتماعی هست. مشکل دیگه این هست که هم سن شما هست ولی خ منه احمق ازش خوشم اومده بود.

چاق نیست. هیکلش قشنگه.

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ḲℑℳℐÅ
زنگ زدم داره میاد
نقل قول: من فکر کردم شماها قراره بیاین همسایه ما بشین :|

آخه همسایمون رفته [ از دختر جیغ جیغوش راحت شدیم ! ] :||
نه. دیگه اونقدر هم تصادف احتماش خیلی ناچیزه! همون کوچه اولیه هستیم.

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ( lιεβ )
سلامـ ..

+ غزل آواتارت خیلی خوشگله ..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، ḲℑℳℐÅ
(23-08-2015، 15:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مثلا چیکار میکنه ؟ :|

اینطوری باید خیلی چاق باشه دیگه :|
مثلا با دوستاش میره بیرون همش و همش سرش تو گوشیشه. یکمی هم ضد اجتماعی هست. مشکل دیگه این هست که هم سن شما هست ولی خ منه احمق ازش خوشم اومده بود.

چاق نیست. هیکلش قشنگه.
آخ :|

(23-08-2015، 15:56)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ..

+ غزل آواتارت خیلی خوشگله ..

سلام . (:

ممنون !

__

ما زیاد از اونجا رد میشیم !

مخصوصا موقع مدارس .:|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان