امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

(04-09-2015، 14:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا .-.
از نسخه ی چند میومدی ؟ :|
.-.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط esiesi ، ~ aylin ~
آگهی
(04-09-2015، 14:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

esiesi
:|
پس چرا من تورو هیچ یادم نمیاد :|
همه ی 2012 یی ها و 2011 یی ها رو یادمه ، ولی تو ..
احسان یه چن تایی داشتیم .. یکی عشق اول بود ، یکی مجیک بوی بود ، دیگه ..  :89: 
قبلا گ.آ نمیومدی ؟ :|

چرا .-.

امید زیاد ب خودت فشار نیار 
سر سیلندر میسوزونی داشم

تا حالا که نسوزوندم فک نکنم تو هم در حدی باشی باعث شی بسوزونم Big Grin
 سپاس شده توسط esiesi
(04-09-2015، 14:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق اول منظورت چیه ؟ :|

_ _ _ _

من تو عمرم فقد یدونه فیلم کره ای دیدم ! :||

نام کاربریش « عشق اول » بود ._.
چه فیلمی ؟ جومونگ ؟ (:

(04-09-2015، 14:31)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول شادی ..

بعدش تو .

بعدش منو آنیتا ..( از اوایل ۲۰۱۳ عضوم)
مرسی .. ولی احسان قدیمی تره !
من اگوست 2012 عضو شدم ، احسان جون 2012 ! 2 ماه ازم قدیمی تره :|
البته من یه اکانت داشتم همزمان با احسان عضو شدم .. ولی خب دیگه ندارمش .
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ~ aylin ~
(04-09-2015، 14:31)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان از همتون قدیمی ترم :|

:301:

اول شادی ..

بعدش تو .

شادی 10 آگوست ثبت نام کرده 
من  21 ژوئن

10ـمین روزِ ماهِ هشتم زودتره 
یا 21ـمین روزِ ماهِ ششم ؟؟؟؟
(04-09-2015، 14:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا .-.
از نسخه ی چند میومدی ؟ :|
.-.

همون اوایل 
یادم نیس نسخه شو :|
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 138
(04-09-2015، 14:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

esiesi
پس چرا من تورو هیچ یادم نمیاد :|
همه ی 2012 یی ها و 2011 یی ها رو یادمه ، ولی تو ..
احسان یه چن تایی داشتیم .. یکی عشق اول بود ، یکی مجیک بوی بود ، دیگه ..  :89: 
قبلا گ.آ نمیومدی ؟ :|

(04-09-2015، 14:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.
غزل ! ^_^
باورم نمیشه ؛ ولی بیش از 48 ساعته که فیلم کُره ای ندیدم ! ._.
فک نمیکردم بتونم ولی تونستم !

_ _ _ _

عشق اول اسم کاربریه غزل
_ _ _ _

من خیلی کم فیلم کره ای دیدم مث تو..... اخه این فیلم های کره ای و اسیا شرق چه چیزی داره که شادی دنبال میکنه؟

(04-09-2015، 14:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان از همتون قدیمی ترم :|

:301:

اول شادی ..

بعدش تو .

شما خانومه؟
 سپاس شده توسط ~ aylin ~
(04-09-2015، 14:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ _ _ _

نام کاربریش « عشق اول » بود ._.
چه فیلمی ؟ جومونگ ؟ (:

اول شادی ..

بعدش تو .

مرسی .. ولی احسان قدیمی تره !
من اگوست 2012 عضو شدم ، احسان جون 2012 ! 2 ماه ازم قدیمی تره :|
البته من یه اکانت داشتم همزمان با احسان عضو شدم .. ولی خب دیگه ندارمش .

خوب من اکانت قبلیتم دیدم که میگم ..
(04-09-2015، 14:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اوایل 
یادم نیس نسخه شو :|
خیلیا یادشون نیس .. من در تعجبم چه طور این جور چیزا یادم میمونه !
یعنی انقدر بی اهمیت هستن ؟ ._.
من از نسخه 16 اومدم !
ولی خیلی تو فکرم تو رو چرا هیچ وقت ندیدم ..  dit 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shadi♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ aylin ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ  

چه عجب برای اولین بار مهشید رو دیدم که میاد گ.آ !
خوب، ولی اشتباه...
:ngh:  ..
تنها دلیل انلاین بودنتون اومد :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(04-09-2015، 14:36)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من اکانت قبلیتم دیدم که میگم ..
واقعا ؟ ._.
از کجا دیدی ؟ (:
راستی تو دختری ؟ من فک میکردم اسمت آیدینه ! الان میبنم ایلین شده :|
نیاز جدی ب چشم پزشکی دارم .-.

(04-09-2015، 14:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی 10 آگوست ثبت نام کرده 
من  21 ژوئن

10ـمین روزِ ماهِ هشتم زودتره 
یا 21ـمین روزِ ماهِ ششم ؟؟؟؟
باشه احسان جان :|
اروم باش گلم ._.
یه اشتباهی کرد دیگه !
خوب، ولی اشتباه...
(04-09-2015، 14:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:  ..
تنها دلیل انلاین بودنتون اومد :|

تو نیستی :|
آکادمیه :77777777
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 138
 سپاس شده توسط omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان