امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 "

(28-09-2015، 16:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو ساعت نوشتم اين ان خاموش روشن شد همش پاك شد aah  aah  aah

کاریه که من همش میکنم (: 

خيلي عصاب خورد كنه>_<
دقيقا از ساعت ٤:٥ دارم مينيويسم در عرض ٠/١دهم ثانيه همش به ***رف>_<

علي گندمو به كي بديم؟؟؟
همون باهوشه:>

خیلی برای من عادیه 
30 خط نوشتم دستتم خورد به بک همش پاک شد 

(28-09-2015، 16:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:38)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:36)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:34)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سعی کردم برای تو و علی سام وان آستین بالا بزنم …
(((: 
داش خودمی (: 

منتها هیشکی پیدا نشد  ._.

این چن روز خیلی سرم شلوغ بود :| نتونستم بیام

چیز خاصی نبود
فقد دونفر باهم ازدواج کردن
احسان رفت شهرستان
منو آرش هم بیکار :|

ایمان و ملیکا ؟؟؟
راستی بیوم رو دیدی ؟  Big Grin
" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " 188
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
(28-09-2015، 16:40)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاریه که من همش میکنم (: 

خيلي عصاب خورد كنه>_<

علي گندمو به كي بديم؟؟؟

خیلی برای من عادیه 
30 خط نوشتم دستتم خورد به بک همش پاک شد 

(28-09-2015، 16:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:38)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:36)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((: 
داش خودمی (: 

منتها هیشکی پیدا نشد  ._.

این چن روز خیلی سرم شلوغ بود :| نتونستم بیام

چیز خاصی نبود
فقد دونفر باهم ازدواج کردن
احسان رفت شهرستان
منو آرش هم بیکار :|

ایمان و ملیکا ؟؟؟
راستی بیوم رو دیدی ؟  Big Grin
پسرم أين همش پروژه بود>_<
همش پره فورمول بود>_<
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، sober ، # αпGεʟ

کاریه که من همش میکنم (: 

خيلي عصاب خورد كنه>_<

علي گندمو به كي بديم؟؟؟

یا خودت :|
یا حمید :|
یا همین کسی که اینجاست :v
(28-09-2015، 16:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاریه که من همش میکنم (: 

خيلي عصاب خورد كنه>_<

علي گندمو به كي بديم؟؟؟

یا خودت :|
یا حمید :|
یا همین کسی که اینجاست :v

همين كسي كه اينجاست:>>>>>>
نيس خيليييييي باهوشه^_^
گندمو ميگم
من كه زن نميخوام فعلا تا گندم شوهر كنه-_-

قصد دارم غيابي عقدتون كنم-_-
بدرود همگی 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(28-09-2015، 16:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی 

الان فرار ميكني يا به طور عادي ميري؟:|
(28-09-2015، 16:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی 

نه کار دارم ):
بچه داری و اینجور چیزا  Big Grin

(Aiden Pearce)
ارش همینی که بدرود گفت :v
بزار احسان بیاد :v
(28-09-2015، 16:48)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 16:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی 

نه کار دارم ):
بچه داری و اینجور چیزا  Big Grin

حيف ميخواستم از وجودت براي بالا بردم آمار ازدواج استفاده كنم:|
همچنين براي گپ و حالو احوال:|
بچه داريO.O

(28-09-2015، 16:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش همینی که بدرود گفت :v
بزار احسان بیاد :v

Ok
عاليه^_^
علي فردا شب چه باشي چه نباشي ميشي مرد خونواده:/\
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، # αпGεʟ
Ali fans in flashkhor 25r30
دهنت علی :V

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان