15-10-2015، 12:50
مگه اشک چقدر وزن داره ، که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم..!؟!
|
✘♥ بُغــض قلــم ✘ ♥ نُـωـخـــہ پنجُــــم ♥ ✘ |
|||||||||||||||||||||||||||||
15-10-2015، 12:50
مگه اشک چقدر وزن داره ، که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم..!؟!
15-10-2015، 13:16
دل من !
یه خواهش ! دیگه " نخواهش " ...
15-10-2015، 13:21
A real friend
is one who walks in when the rest of the world walks out. یک دوست واقعی اونی هستش که وقتی میاد که تموم دنیا از پیشت رفتن.
خودش مارو ADDکرد ...
شروع به CHAT کرد ... شوخی بیش از HAD کرد ... راجع به ما فکر BAD کرد ... خودش ما رو RAD کرد ... حالا هم رفت و ما رو RAHAT کرد ... باز باران بی ترانه گریه های بی بهانه می خورد بر سقف قلبم یادم آرد روی ماهت باورت شاید نباشد که دلم تنگ است برایت ... ![]() ![]() ![]()
16-10-2015، 11:26
.
ميخواهی دلتنگت نباشم انگار كه بخواهی شيروانی های "رشت" خيس نباشند انگار كه بخواهی زمستان های "الموت" سرد انگار كه بخواهی پاييزهای روستای چنار "كاشان" زرد دنيا اما كاری به خواستن هيچكس ندارد من هم سالهاست ميخواهم كنارم باشی
16-10-2015، 13:08
حال من مثل یتیمی است که هنگام دعا
به فراز *بابی انت و امی* برسد...
17-10-2015، 23:43
این روزا دیگه
خسته تر از اونیم که حتی بخوام بهش فکر کنم...
17-10-2015، 23:53
تو را به سبک خودم دوست دارم !
من دنباله روی عشق دیگران نیستم … من برای تو نمی میرم تا لباس عزا تنت کنم ، نه !! این دوست داشتنی احمقانه خواهد بود … برایت زنده بمانم بهتر است … هیچکس تو را مثل " من " دوست ندارد ! پس تو را مثل " من " دوست خواهم داشت ..
18-10-2015، 15:00
مـادرم میگـفت:
" بـه دیوار تکیـه کن به مرد ها نه " که دیــوار اگر پشـتت را خــالی کـرد نهـایتـاً سنـگ است و گچ سرت را میشکند .. ولی اگـر مردی رهـایت کرد " دلت میشــکند " روح و تمـام زنـدگی ات میکشند و زنی که بشکند سـنگ میشود سرد و سخت .. که نه میخندد نه میگرید و این یعنی فاجعه .. " ترس از دلدادگی "
18-10-2015، 15:26
هیس !
سکوتی میکنم سنگین تر از فریاد .. بلند تر از فریاد .. مفهومی تر از فریاد ! با فریاد های بچگانه ات سکوتم را نشکن ، پس !!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|