16-10-2015، 21:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-10-2015، 21:24، توسط Interstellar.)
(16-10-2015، 21:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 21:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 21:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 21:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسیای شرقیم خیلی خوبه ..
(16-10-2015، 21:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مصر و لندن..
مصر .. هند .. هلند ..
خیلی خوبه
+
خوبم احسان تو خوبی؟
+
تینا هم بشین ._.
البته لندن خیلی ماجراجویی نداره.. فقط به خاطر شرلوک.. :|
مالزی و تایلند و اینا ..
من رفتم .. البته با بابام بودم زیاد ازادی نراشتم
تو ایران هم خیلی جاها هست که اینطورین..
مثلا شمال جنگل هاش خود ماجراجویی و کلی چیزای خفن..
مردمش قدر نمیدونن واقعا..
منم بابام کلی جاهای اینطوری رفته.. اما من نبودم.. :||
ایران .. خب اره ..
ولی رسیدگی نمیشه ..
هنوز اروپا نرفتم ولی میرم ی روزی ..
آره.. واقعا قدر نمیدونن..
با خانواده خوش نمیگذره..
نه اینکه خوش نمیگذره.. ولی میدونی.. نمیتونی کارایی که خودت میخوای رو انجام بدی..
همین شمال .. ما تابستون رفتیم.. جنگلش من میخواستم برم بگردم.. میگفتن گم میشی..
و البته من دقیقا قصدم همین بود.. (((:
(16-10-2015، 21:21)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا ادم بود یکیش اسمش زک بود فک کنم که گفته بودن قدش خیلی بلنده و 190متره و اینا بعدم یه روزمیبینن خودشو ازیه جاپرت کرده و نامه خودکشی نوشته
بعدیه شهری بود نمیدونم اسمش چیه که یه اتفاقی میفته و انگارکسی اونجارونفرین کرده و همه شهرونداش بدبخت میشن ازاونموقع
وای باورم نمیشه که ندیدمش..