17-12-2015، 20:35
شرلوک .. (((:
یعنی ولی واقعا چرا لندن نه؟ :| (((:
_
یعنی ولی واقعا چرا لندن نه؟ :| (((:
_
|
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-12-2015، 20:35
شرلوک .. (((:
یعنی ولی واقعا چرا لندن نه؟ :| (((: _
17-12-2015، 20:40
به شدت بو خيانت مياد=|
اميد وارم منو مهرناز يه جوري نباشيم همه فشمون بدن:٧ عالي بود ![]()
17-12-2015، 20:43
(17-12-2015، 20:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اتفاقا کلی فشتون دادم آخ اهورا داری گیجم میکنی رفیق چرا انقدر شخصیتتو پیچوندی عالیه عالی یکم کنجکاوم کرد راسی ادمشو کی میزاری؟؟
(17-12-2015، 20:43)nazanin810 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از هفته بعد (17-12-2015، 20:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط در همین حد فقط اشناهات بت فوش نمیدن بقیه تضمینی نی
عکس سالن کو من ندیدم ! :|
___ خسته نباشی داداشی .. من جای تو دستم درد گرفت بس که طولانی بود . ولی ایول ! حیف تو که استعدادت فقط تو نته .. حیف تو که اینجا ایرانه .. اگه خارج بود سریع میتونستی رشد کنی . راسی منم شروع کردم ب رمان نوشتن ! البته ربطی ب بچه های فلش نداره .. یه رمان تقریبا تاریخی مربوط به جنگ جهانی دوم و بیستر راجع به یه خونواده ست .. ممنون میشم کمکم کنی استاد =) + احساس میکنم نقشم خیلی کمرنگه ._. خیلی هم خوشبختانه یا بدبختانه حواشی کمی دارم .. نه بلایی سرم میاد نه اتفاقی برام میفته نه رازی ازم کشف میشه .. عاغا ! اهورا ی قسمت بزار فقد مخصوص من =) معرفی من و خونوادم و سرگذشتم و این چیزا ! والا خودمم خودمو نمیشناسم (:
18-12-2015، 0:20
تو قسمتای اینده که تو و بیتا تو اروپا هستین
یه داستان مفصل راجبعت داریم .. احساساتت درگیر میشن ! متاسفانه این قسمتا فقط رو چند نفر خاص مانور دادم خوشحال میشم کمکت کنم ..
(17-12-2015، 20:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا حرف مفت میزنی ؟ من فقط ی تیکه ی آخر بودم با اونجا که خونی بودم ![]() شما مهرزادو با من اشتباه میگیرید :V __ اهورا عالی داداشمـ ♥ فقط به این بگو دهنشو ببنده ها ![]()
18-12-2015، 11:35
(18-12-2015، 11:31)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من حرف مفت نميزنم فقط چيزي كه من حدس ميزنم تو حدس نميزني:| بي ادب:|
18-12-2015، 12:13
عالـــــی بود
منتظر فصـــــل دوم
19-12-2015، 16:55
نقل قول: اهورا لبخندی زد .. مهرناز پرسید : اونجا چیکار میکردی؟ ینی مهرنازم نفرین شدست ؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|