19-09-2012، 10:16
منم میتونم.

|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||
19-09-2012، 10:16
منم میتونم.
![]()
19-09-2012، 10:17
هیچی حالا من یه چیزی خوردم اینا هم میاد بحرفن اقا جا خواستیم جانشین نخواستیم من اول گفتم اول نمیرم بعد تویی که 3 ومی هستی ممیخوای بری برو برای یه هفته بعد اول غزال دوم من 3وم فکر کنم رکسانا شاید بخواد 4 رم تو 5 جم هر هی بیاده
![]() ![]()
19-09-2012، 10:24
بعد از علی نشایی مقدم غزل باز میشینه و بعدشم هر کی که میگه قبلا کم نشسته. غزل می دونم کم نشستی صبر کن باز میشینی.
19-09-2012، 10:26
واااااااااااااااااااا مرسی فرید......فقط تا قبل از اول مهر.....
19-09-2012، 10:37
سوال کسی نداره
![]() ![]() ![]()
19-09-2012، 10:46
اهل کجایی
چند تا خواهر برادر داری اگه داری اسماشون چیه بیشتر به کجا ها سفر کردی ایا خارج از کشور رفتی اگه رفتی کجا چند سالته خونتون چند متره لباسی که الان پوشیدی چه رنگیه غذا پختن بلدی یا نه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19-09-2012، 10:54
(19-09-2012، 10:46)reyhane* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خداحافظ ولی سعالاتت سخت بود ![]() ![]()
سلاااااااااااااااام آق علی....
چیطوری کاکو؟ چه خبرا.... سوخاری دوس داری؟ نداری؟ خو به من چ؟ حالا اینا رو ج بده تا بعد اما خب میخوام سوال بپرسم اسم سن قد وزن فامیلی بچه کجایی خونتون تو چه خیابونیه شماره شناسنامه چن تا بچه این دوچرخه سواری دوس داری؟ بازی مورد علاقه بچه مایه داری؟ اسم بابات اسم مامانت خواهر برادر داری؟ اگه داری بیو کاملشونو بگو راااااااااااااااستیییییییییییییییییییی مجردی؟ دوس داری متاهل شی؟ چرا؟ موافق هستی با دوستی های نتی و خیابونی؟ چرا؟ تی وی یا پی سی؟ فعلأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ هاااااااااااااااان یادم اومد نظرتم کامل راجب من بگو....تو یه بند ![]()
19-09-2012، 11:01
(19-09-2012، 10:59)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غزل اق مهدی کیه بعدشم من خیر سرم اینجاما جلو جمع ما رو ضایع نکن ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|