30-08-2016، 19:07
(30-08-2016، 19:02)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب خوبه (:
بله شناختم^_^
دیگه چ خبر ._. ؟؟
[/quote]
نفس می کشم هنوز
هنوز زندم
^_^
تو چ خبر؟
(30-08-2016، 19:02)_.faaati._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب .اينجا حوصلتون سرنميره؟
(30-08-2016، 18:52)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما چرا همه چیو اشتباه متوجه میشی عشقم ؟
ناراحتی می خواب بگم یکی از مدی ا برا همیشه بنم کنه ک دیگه مجبور نباشی هر روز منو تو گ.ا ببینی:|
یا اگ قبول نکردن خودم دیگه نیام:/
اکانت جدیدتم مبارک
گفتی معروف شدم و اینا منم گفتم هر روز ت گ.ا بودی نیومدی نبودت احساس شد !
گفتم نیا ؟؟ :/ یا حضورت باعث ازار دیگرانه :|
عجب باو -_-
ممنونم !
راستی فهمیدی کیم ؟ :|||||
بله شناختم^_^
(30-08-2016، 18:52)_.faaati._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:51)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی خبری:|
بحث و گفتگو سر چيه؟
هیچی بحث خاصی نیس
اول بحث حرفای بی ادبی بود
بعد قدر دانی از مادران
بعد علی رف ی علی دیگه اومد
بحث دوستانه بین حمیدو علی بود
بعد کیمیا اومد عکس شکلات و آبمیوه گزاشت
بعدم بحث بن شدن من
حالا الا دقیقا فهمیدی چ خبره
تازه وارده شاید حوصلشون سر بره
اما اینجا کلش برای ما خاطرس^_^
خشت ب خشتشو با دستای خودمون ساختیم:/
هعی(=
[/quote]
تازه وارد که چه عرض کنم
من زياد به اين سايت ميومدم ولي تازه عضوش شدم.خوب چيکارا ميکنين اينجا؟قبلا که من مطالبو نگاه ميکردم ولي الان به عنوان عضو چيکاربايد بکنم؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

من از خيلي وقت پيش به اين سايت ميومدم ومطالبشو نگاه ميکردم ولي تازه عضو شدم.به خاطر همين نميدونم به عنوان عضو بايد چيکارابکنم

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)