امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(20-05-2017، 15:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب یادم نمیاد سه سال پیش اخطار دادم 
فقط سوالم اینه چقدر بی ادب بودی خخخ

خیلی نبود :| 
دعوا بود تو گ.آ :| 

ای بابا دعواهای همیشگی 
من چقدر جدا میکردم بچه هارو

جدا نمیکردی ، دهنشونُ سرویس میکردی :| 

ببین تو اخطارات من بیس درصد دادم همیشه رئوف و مهربان بودم!
الان بخاطر این کلمه باید سی درصد اخطار بگیری !

(20-05-2017، 15:32)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد  :   )

فعلا..

آ آ راستی ی سوال از مدیرا

چرا وقتی تاپیک جدید میزنم قدیمیه؟؟
چون سرچ نمیکنی 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، esiesi ، -Demoniac-
آگهی
(20-05-2017، 15:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب یادم نمیاد سه سال پیش اخطار دادم 
فقط سوالم اینه چقدر بی ادب بودی خخخ

ای بابا دعواهای همیشگی 

آره انصافا :| 
100% داشتم :|

چیزی نگفتم ک :| !!!!!!!
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
(20-05-2017، 15:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا دعواهای همیشگی 

خخخخ 
رنج سنی انجمن زیر 16 ساله هنوزkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، esiesi
(20-05-2017، 15:09)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشه...چیکار کنیم؟
هیچی برو خدا رو شکر کن ک اون عجوزه رایس جمهور نشد وگرنه الان بدبخت میشدیم :|

(20-05-2017، 15:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهم صلی علی محمد واله محمد و الجل فرجهم :|

دیدین بالاخره روحانی رعيس جمهور شد ^_^ :|

خوش به حالت شد ديگ  : )

حيف..دولت كار و كرامت اگ ميومد ايران رو تا حد امكان به سوي پيشرفت سوق ميداد...

+
درسا شيريني يادت نره (:
خوشبحال همتون شد :/
اتفاقا بدبخت تر از این میشدیم :|
+
یکی دیگه رعيس جمهور شده شيرينيشو من بدم ? :||

(20-05-2017، 15:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 13:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 10:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُری ؟ :| 
توُله سگ :| چطوری ؟ :| 
الان مثلا میخوای بگی دلت برام تنگ شده کره خر نکبت ? :|

حتما ! یکی دلم برا تو تنگ میشه ، یکی صنم :| 

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی 
اخماتو وا کن 
یه نگا به ما کن 
آره جون عمت :|
حالا بگذریم ...
چطوری ? چه خبر ? ._.
+
دهنت 25r30
 سپاس شده توسط esiesi ، Maryam Farrokhy
(20-05-2017، 16:43)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ 
نه بابا :| 
اومده پایین تر :| 
همه دهه هشتادین :| 
(20-05-2017، 16:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 15:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخماتو وا کن 
یه نگا به ما کن 
حالا بگذریم ...
چطوری ? چه خبر ? ._.
+
دهنت 25r30

راس میگم جون تو :| 
معمولی - امتحان، کنکور
تو چی ؟ 
 سپاس شده توسط -Demoniac-
...;Slm
.
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(20-05-2017، 16:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 16:43)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ 
نه بابا :| 
اومده پایین تر :| 
همه دهه هشتادین :| 

(20-05-2017، 16:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخماتو وا کن 
یه نگا به ما کن 
حالا بگذریم ...
چطوری ? چه خبر ? ._.
+
دهنت 25r30

راس میگم جون تو :| 
معمولی - امتحان، کنکور
تو چی ؟ 
باش ._.
امتحانا ک دارم خر میزنم فعلا ._.
از سه شنبه شروع میشه تا 22 خرداد !

(20-05-2017، 16:56)Maryam azizi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...;Slm
.

سلام (:
چطوری ?
 سپاس شده توسط esiesi
پوففف :| 
 سپاس شده توسط -Demoniac-
خود مافيا قديمی..
شاكيا زيادن و قاضيا صميمی.. :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(20-05-2017، 17:04)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففف :| 

چته ? :|
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان