امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(24-05-2017، 10:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:29)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:25)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 9:30)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُری فینگول  :> !

نسخه ی جدید بدون حضورِ من D=
چطوری :> ?
جات خیلی خالی بود ناموسا (:

مرسی تو چطوری؟ «:

دیدم نسخه ی قبلی خیلی فعال بودم گفتم تا خَز نشدم برم یه چند روز محو بشم .___.
منم بد نیستم ._.
باید ریاضی بخونم ولی حوصله ندارم :/

خز چیه بابا :| ? اگه ب اینه ک من باید کلا نیام :/

من باید همه چی بخونم ولی حوصله ندارم ://
فعلا دارم وُیس با صدایِ دلنشینِ استاد گوش میدم bathtime

چِرت میگم توجه نکن ، یکم درگیر بودم ._.
قضیه ی تو فرق داره دوسِت دارن p:
موفق باشی :/

آخه کی منو با این اخلاقم دوست داره ? ._.
:|

(24-05-2017، 10:31)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:30)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا 15 تهران ._.
خوشبختم (:

ماشالله توام شنبه ریاضی داری؟؟
آره :|
باهم نهميم فک کنم :/
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
آگهی
(24-05-2017، 10:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:29)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:25)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری :> ?
جات خیلی خالی بود ناموسا (:

مرسی تو چطوری؟ «:

منم بد نیستم ._.

همچنین :/

اخلاقت چِشِه ؟ ! :|

دری اسمت قبلا چی بود؟ جدیدا حس میکنم میشناختمت .___.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط -Demoniac-
بله جفتمون نهمیم:/
من میخوام برم رشته ریاضی تو چی؟
we don’t care what them people say.
 سپاس شده توسط -Demoniac-
آدم اینقد تفلون؟؟؟
اینقد نچسب؟؟؟:4fv:
 سپاس شده توسط ♡ BAHAR ♡ ، -Demoniac- ، MAMAD*ALONE
(24-05-2017، 10:44)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم اینقد تفلون؟؟؟

کی من؟*_*
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(24-05-2017، 10:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی تو چطوری؟ «:

منم بد نیستم ._.

همچنین :/

اخلاقت چِشِه ؟ !  :|

دری اسمت قبلا چی بود؟ جدیدا حس میکنم میشناختمت .___.
هیچی :| فقط رو عن داره اسکی میره :/

ايرر ايزيست ايبل :|
واقعا ? :/
+
من یا ميرم علوم سیاسی یا ميرم گرافیک ._.
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(24-05-2017، 10:46)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:44)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم اینقد تفلون؟؟؟

کی من؟*_*

نه با عمم هستم...
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ♡ BAHAR ♡
اورین موفق باشی :*

(24-05-2017، 10:47)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:46)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم اینقد تفلون؟؟؟

کی من؟*_*

نه با عمم هستم...

برا چی آخه مگه چی کردمSad
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ♡ BAHAR ♡
کوری بیا بالا :/
 سپاس شده توسط ♡ BAHAR ♡ ، ÆMÆշЇÑζ
(24-05-2017، 10:48)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین موفق باشی :*

(24-05-2017، 10:47)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم اینقد تفلون؟؟؟

کی من؟*_*

نه با عمم هستم...

برا چی آخه مگه چی کردمSad

بسی لذت بردم از حرفیدن باشما...

فعلا برو بچ
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان