امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(25-05-2017، 16:31)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)
هراز گاهی دلتنگ !
به اینجا !
ما به شما !!!
ای بابا...
من که درگیر درس و کنکور و این چیزام بیشتر.
اوضاع تو چطوره؟
 سپاس شده توسط parmida.a ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:30)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:26)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تو ایران فقط تجربی ارزش داره -______-
َششششششت -____-

هرکس توی کار و رشته ی خودش بهترین باشه درآمدشو بدست میاره. طرز تفکرت شدیداً اشتباه و ابتداییه.

داداچ میگم ارزش ..

منم میدونم تو کشاورزیم بخونی تو کارت بهترین باشی پولت از پارو بالا میره ..

ولی تجربی از همه لحاظ ارزشش بالاتره .. احترام و...

طرف میخواد مهندس برق بگیره ، پیشنهاد اولش برق باشه ۱۰۰% پیشنهاد دومش تجربیه :|

تجربی اگ دانشگاه دولتی تو لیسانسشم بگیری خیلییی کفایت میکنه :|

تو برو لیسانس کامپیوترو بگیر :|
طرف به یه چشم دگ نگات میکنه ..

دقیقا طرز فکر اشتباهیه که مردم ایران دارن
که هرکی درسش خوب نیست میره هنر و انسانی!
بعد نصف کشور رو همین آدما دارن میچرخونن.

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|
امير جان ازت انظار نداشتم عزيز..

كسي كه درسش خوب نباشه ميره هنرستان؟؟؟؟

نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟

من حرفي ندارم...مرسي واقعا o__o ...
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mïņ̃†êR
(25-05-2017، 16:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:27)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:23)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهانگردي ملزم اينه كه داراي سرمايه زيادي باشي..!!

منم ميخواستم بخونم...

باستان شناسي بهتره..!!

کاش من بفهمم که کی این فکر رو گسترش داد !
دوتاش خوبه به نظر من
مشاوره تحصيلي..!!

من خيلي علاقه مند بودم ... علاقمو گرفتن  : )

مشاوره های تحصیلی معمولا الکی حرف زیاد میزنن !
هرچی میشه میگن کار نیست کار نیست , مثلا ایشون رفته این رشته کار نداره الان ! خب شاید خودش دنبال کار نبوده :|
شما جهانگردی بخون برو بخش هتلداری ! برو داخل سازمان های توریستی , تورلیدر شو !
مخصوصا الان که جهانگردی ایران داره خوب میشه کلا !
صرفا به معنای این نیست که بری فقط بگردی!
باستان شناسی همینطور!

دقيقا ...!!
من دقيقا همين حرفا رو به مشاورم زدم..گفتم نهايتش اينه كه رسپشن هتل ميشم يا تورليدر كشور هاي ديگ..
ميدوني بم چي گفت؟؟
گفت اگ هتل داري بخوني تهش ميشي يه منشي كه يا بايد با ايراني ها سر و كله بزني براي تخفيف..يا اگ بري اونوز مجبوري سه تا زبان ياد بگيري و جدا از زبان زير منت يه مشت خارجي بشي..
گفت اگ تورليدر هم بشي مچبوري واسه اونا به قيمت فلان كار كني و فلان قانون ها رو رعايت كني و ...

كلا با چند تا جمله روياهامو تخريب كرد.. : )

ديگ بيخيال جهانگردي شدم..سر همينا..

بهش میگفتی الان تو خیلی خفنی مثلا ؟ :|
پس مثل اینکه درستمون کلا چیزی نمیدونسته! کسی که توریسته یا انگلیسی بلده یا با خودش تورلیدری چیزی داره که بلد باشه (برای هتلداری میگم) !
بعدشم اصلا منشی شی , همون توی دانشگاه که میخونی رشته ی مورد علاقت رو خیلی خوبه! آخرشم اگر خودت دنبالش باشی امکان نداره یه منشی ساده بشی!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(25-05-2017، 16:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:28)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تو ایران فقط تجربی ارزش داره -______-
َششششششت -____-

بابا خفن  :||

تو نمودی این حصین و کاغذ و خفن ۰۵۱ و ۰۲۱ و غیره :|

اگ میدونستن انقد،خزش میکنی اصا پا ب عرصه موسیقی نمیذاشتن =|

اين ويژگميه عيب نيس..!!

اگ خز كردن به معنا استفاده ترك ها خواننده مورد علاقته و تبليغ اونا من يه خزرم... Smile

شايع و حصين و كلا كاغذ اين نظر شما رو قبول ندارن  : )

...

=|

مطمئنم اسم کلی از خواننده هارو بلدی ..
شاید ۵۰۰ یا ۱۰۰ تاشونو :|

ایا اسم ۱۲ امامت رو هم بلدی ؟ :|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR
(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:30)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:26)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکس توی کار و رشته ی خودش بهترین باشه درآمدشو بدست میاره. طرز تفکرت شدیداً اشتباه و ابتداییه.

داداچ میگم ارزش ..

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|

نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟

موافقم بات×@#$%
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-05-2017، 16:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت من الان سرم خیلی خلوته؟؟؟؟
این یک تجربه ی شخصی هست وگرنه هرکسی میتونه راحت حرفش رو بزنه 
جدا مغزتون رو محدود نکنید نگید نمیشه !
البته در اکثر موارد با جمله ی کی حال داره بابا مغز به افکارش خاتمه میده:183:

من یه عمر دارم سعی میکنم که از محدودیت خارج شم ، اما وقتی خانواده خودت موافق نیست .. باید انتخاب بین بد و بدتر کنی .

جدا دارم به این فکر میکنم باید از یجایی شروع بشه باید از یجایی به همه مشاغل احترام گذاشته بشه .
تو ایران حتی اندازه کلونی مورچه ها هم درکی از همکاری وجود نداره ک اگر این شغل نبود کدوم پایه ی جامعه میلنگید !!
متاسفم ولی با این قاطعیت خانواده ها نمیشه به راحتی مقابله کرد حتی اگه پیر بشی ....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Wanton ، امیر‌حسین ، ÆMÆշЇÑζ
(25-05-2017، 16:39)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:31)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)
هراز گاهی دلتنگ !
به اینجا !
ما به شما !!!
ای بابا...
من که درگیر درس و کنکور و این چیزام بیشتر.
اوضاع تو چطوره؟

منم کنکور دارم :|
کاش اتفاق قشنگی بیوفته =)
والا هیچی ، ی ذره میام اینجا ، ی خبر میگیرم از بچه ها !
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Interstellar ، Wanton ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداچ میگم ارزش ..

۸۰% کسایی میرن هنرستان رشته های خدماتی اره .. دانش اموزای ضعیف میرن ک درسشون زیاد تعریفی نداره ..
۲۰% با علاقه میرن ..

این دیگه توی ایران رسم شده ..
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:38)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره .. ولی به یه چشم دیگ نگا میکنن چون رفتی کامپیوتر واقن آزار دهندست ...

شاید طرز فکر تو به این شکل باشه که احترام بقیه رو ارزش می بینی. همچین چیز بدی ام نیست.
ولی واسه من آینده ی خودم مهمه بیشتر. دلم نمیخواد زندگیمو صرف کاری کنم که کوچکترین علاقه ای بهش ندارم!
 سپاس شده توسط Interstellar ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:41)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم ولی با این قاطعیت خانواده ها نمیشه به راحتی مقابله کرد حتی اگه پیر بشی ....

خب ، حالا کسی که به هنر علاقه داره میتونه مهندس بشه ؟ ولی باید بشه !
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Wanton ، Mïņ̃†êR ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان