امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 14:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

مرسی تو چطوری با امتحانا؟
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE
آگهی
(27-05-2017، 14:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هميشه اگ كار درست رو بكني مخالف زياد پيدا ميكني...تجربه بم ثابت كرده..
ولي واسم سواله كه چي مثلا؟؟؟ حالا اين نسخه مهم نشه...چي بشون ميرسه؟؟!! عجبيه..
دقیقا جمله ی اولت درسته 
مسئله این نسخه نیست چون دید تو نسخه قبلی سنگین بهش گفتم خواست جبران کنه تو صفه چهار همین نسخه هم تیکه انداخته..
اما من واقعا حوصلشو ندارم دیگه بزار تو غروز جوننیشون باشن 
نصف ادمایی ک میبینی باورشون نمیشه من برگشتم چون ناظمیو رها کردم رفتم تو اوج شلوغیه انجمن 

واقعا اين بچه بازيا جايي نداره تو انجمن...حداقل واسه خيليا..

خب تو هم ك رفتي حتما يه كار مهمي داشتي كه ول كردي...

كار خوبي كردي...اگ بك ميدادي باز اونم يه چيزي ميگفت باز تو كلا باز همون داستان اول برگشت ميشد...

مهم تيس...مهم دله كه دور هم شاده  : )
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:52)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:51)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

شوخی بسه ممد...فک کردی نمیفهمم؟؟!4fvf

خخخ
خوبی؟ Wink

سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، [ SouL ] ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 14:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من و امتحاناهم خوبیم (:
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 14:52)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:51)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

آفرین محی ._.\
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ÆMÆշЇÑζ ، [ SouL ]
(27-05-2017، 14:53)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

خخخ
خوبی؟ Wink

عارع عالیم...
تو چطوری؟
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 14:53)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم قران بخونم :|
فردا امتحان دارم :|

برو موفق باشی (:

سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 14:53)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هميشه اگ كار درست رو بكني مخالف زياد پيدا ميكني...تجربه بم ثابت كرده..
ولي واسم سواله كه چي مثلا؟؟؟ حالا اين نسخه مهم نشه...چي بشون ميرسه؟؟!! عجبيه..
دقیقا جمله ی اولت درسته 
مسئله این نسخه نیست چون دید تو نسخه قبلی سنگین بهش گفتم خواست جبران کنه تو صفه چهار همین نسخه هم تیکه انداخته..
اما من واقعا حوصلشو ندارم دیگه بزار تو غروز جوننیشون باشن 
نصف ادمایی ک میبینی باورشون نمیشه من برگشتم چون ناظمیو رها کردم رفتم تو اوج شلوغیه انجمن 

واقعا اين بچه بازيا جايي نداره تو انجمن...حداقل واسه خيليا..

خب تو هم ك رفتي حتما يه كار مهمي داشتي كه ول كردي...

كار خوبي كردي...اگ بك ميدادي باز اونم يه چيزي ميگفت باز تو كلا باز همون داستان اول برگشتت ميشد...

مهم تيس...مهم دله كه دور هم شاده  : )

فعلا که این نسخه داره کولاک میکنه (:

منم همون اوایل ستارشو دادم ._.

(27-05-2017، 14:54)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من و امتحاناهم خوبیم (:

خداروشکر که خوبی (:
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ÆMÆշЇÑζ ، [ SouL ] ، Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 14:54)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

آفرین محی ._.\

2chw
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
الهه سرگرم كن مارو باز دارم ياد خوراكي ميفتم O__O
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان