امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 16:10)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:05)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:02)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:55)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههههه کی زیر سرش بلند شده؟؟؟؟
اثرات دوری از توعه دیگه p336
روزه که فکر نکنم اسمش روزه بشه ولی خب هانا من دائم الروزه ام دیگه حالا هر اسمی بخوای روش بذاری (:

خب خیالم راحت شد عشقممممم(((((:
ماااچ بووووس
الهه؟؟؟مگ باتو نبودم اوندفعه اون همه نصیحت و سفارش ب کی کردم پس؟؟
شب ب خدمتت خواهم رسید Dodgy

Heart
زشته مسائل خانوادگی رو بذار برای خونمون  Big Grin
هانا من که کلا نمیتونم چیزی بخورم و نبایدم بخورم فرقی نداره که  Big Grin
یا ابلفضل .___.
امشب همگی خونه ی ما دعوتین

(27-05-2017، 15:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه درسا كجاس؟؟!!

درسا که روزه نیس مثه من بخواد خودشو با این چیزا سرگرم کنه (._. )

الان داره چیپس میخوره و درس میخونه :/

اگ من تیر سالم بخوام سالم بیام بیرون این حرصایی ک تو بهم میدی نمیذارهههه دختررر اه
هیشکی دعوت نی چون من کارت دارم

خخخ حرص نخور زن چروک میشیا
حرص خوردن نداره که
نه دیگه دیر گفتی من همه رو دعوت کردم p=

مگ تو میذارییییی اخهههههه
حرص خوردن نداره؟؟؟؟کارای تو این روزه بی موقعت فقط بلدی حرصم بدی الهه هاااااا
عهههه بالاخره ک تنها میشیم حالا دعوت کن
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
(27-05-2017، 16:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:52)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه درسا كجاس؟؟!!

آهااااان آخه نگرانش بودم   :||

روزه خور نامرد يادش افتادم  ://

هعی ://

بذار ببینیم شاید اومد حالا
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
یک عدد نهمی بگه توی امتحان قران بخش شناخت میاد؟؟
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 16:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت ماکه ادبو بهمن تموم کردیم بعدش رفتیم زبان فارسی عبدالمحمدی رو کار کردیم؟ راستی درسخونی؟

هی کم و بیش

(27-05-2017، 16:12)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم تو همه رو بخون اگ شاانس ماست از رو جلدشم سواال میاد
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy ، بهره ، -Demoniac-
همه دخترا درسخونن Dodgy

ترازت ؟

گیسو گوشی ندارم بیام کانالت
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ
(27-05-2017، 16:12)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناخت مفاهيم خيلي كم مياد...

بيشتر روي كلمات و معني جمله هاي پيامبرا و اماما كار كن..

قران همش معني لغته..
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 16:13)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت ماکه ادبو بهمن تموم کردیم بعدش رفتیم زبان فارسی عبدالمحمدی رو کار کردیم؟ راستی درسخونی؟

هی کم و بیش

دخترم تو همه رو بخون اگ شاانس ماست از رو جلدشم سواال میاد

عاخه حال ندارم اونو بخونم :|
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 16:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:10)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:05)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:02)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خیالم راحت شد عشقممممم(((((:
ماااچ بووووس
الهه؟؟؟مگ باتو نبودم اوندفعه اون همه نصیحت و سفارش ب کی کردم پس؟؟
شب ب خدمتت خواهم رسید Dodgy

Heart
زشته مسائل خانوادگی رو بذار برای خونمون  Big Grin
هانا من که کلا نمیتونم چیزی بخورم و نبایدم بخورم فرقی نداره که  Big Grin
یا ابلفضل .___.
امشب همگی خونه ی ما دعوتین

(27-05-2017، 15:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه درسا كجاس؟؟!!

اگ من تیر سالم بخوام سالم بیام بیرون این حرصایی ک تو بهم میدی نمیذارهههه دختررر اه
هیشکی دعوت نی چون من کارت دارم

خخخ حرص نخور زن چروک میشیا
حرص خوردن نداره که
نه دیگه دیر گفتی من همه رو دعوت کردم p=

مگ تو میذارییییی اخهههههه
حرص خوردن نداره؟؟؟؟کارای تو این روزه بی موقعت فقط بلدی حرصم بدی الهه هاااااا
عهههه بالاخره ک تنها میشیم حالا دعوت کن

هانا روزه نیستم ولی چیزی نباید بخورم فکر نکنم اینجوری هم قبول باشه بیخیال (:
من باید برم ماموریت اصا .____.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، بهره ، -Demoniac-
(27-05-2017، 16:14)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا درسخونن  Dodgy

ترازت ؟

گیسو گوشی ندارم بیام کانالت

باشه
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، بهره
(27-05-2017، 16:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناخت مفاهيم خيلي كم مياد...

بيشتر روي كلمات و معني جمله هاي پيامبرا و اماما كار كن..

قران همش معني لغته..

اونییو میگم ک داستانه بعد اخرش چن تا نکته داره . میاد؟؟
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان