امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(28-05-2017، 14:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:13)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کم کم آماده شو برای نسخه نو...

من تازه میخوام برم بخوام رو 190 نگه دارید تا بیام :nea:pe5
مامان دراگون اون موقع رفته بودی بخوابی ک :/
رفتم بخوابم شماها فکر.منو مشغول کردید دیگه گفتید تپلی برو لاغر کن رفتم دارم اب میکنمaah
ناموسا الان داری ورزش میکنی ? :|
نه کمی قر دادیم p317
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
(28-05-2017، 14:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز همگی بخیر

نروووو cry girl
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
(28-05-2017، 14:13)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم بخوابم شماها فکر.منو مشغول کردید دیگه گفتید تپلی برو لاغر کن رفتم دارم اب میکنمaah

دقیقا کی هَمچین حرفی زده؟؟

غلط کردن...دختر تٌپلیش خوبه ⌒.⌒
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(28-05-2017، 14:16)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کمی قر دادیم p317
ادامه بده تو میتونی (:

سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(28-05-2017، 14:16)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز همگی بخیر

نروووو cry girl

میاام دیوونه گفتم ک چیکار دارم بهت:/
اگ ساالم موندم برمیگردم خخخ
فعلا عزیزم مواظب خودت بااش
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(28-05-2017، 14:17)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا کی هَمچین حرفی زده؟؟

غلط کردن...دختر تٌپلیش خوبه ⌒.⌒

یسوال ذهنمو مشغول کرده تو کجا میری ک عقب میوفتی از ماbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(28-05-2017، 14:16)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کمی قر دادیم p317
ببينين چ مامان بزرگ اکتيوي دارم :>
یاد بگیرید :|
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy
یکسریا دارن کم کاری میکنن ها سپاس میدیم سپاس نمیدن kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، Sooogoool ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
قر بدهید همانطور که مادربزرگان شما قر میدادند و دری قر دهندگان را دوست میدارد .__.
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac- ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy
(28-05-2017، 14:14)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:12)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:04)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:03)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیکتم داشم (:
میدونی ک (هر وری بری من باتم داشم ) Wink
نه تو ک اینو نمیفهمی |:
اثن ولش کن 

اِ.... خودت نمیفهمی :|||

انگار فقط خودش آهنگ گوش میکنه (._. )

عمرا اونو فهمیده باشی |:
اخه سیست ب اون سبک اهنگ نمیخوره Big Grin

در اینکه من خیلی وقته آهنگ فارسی گوش نکردم حرفی نیس ولی دیگه این آهنگ لیتو رو گوش نکرده باشم خیلی خزم .____.

ایولللللللللللللللل بابا تو هم ارههههه؟؟؟؟ Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

نه فقط تو آره .____.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، -Demoniac- ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان