نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(13-06-2017، 16:00)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:58)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( lιεβ ) قبلن صورتی نبود؟؟؟؟

اره مدیر بود صورتی بود
یادم نیست کی بود|=

من اینجا فقط آرش و اهورا و علی و سبحان و یه چند نفر دیگرو یادمه(=
اسماتون عوض شده یادم نیست

تا همین چن وقت پیشم صورتی بود ._.
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ( lιεβ ) ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
آگهی
(13-06-2017، 15:59)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:56)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:53)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:49)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:48)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سلام چطوری؟
اصل بشوت._.

(13-06-2017، 15:49)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره 12~13  سالگی مضخرف ترین دوره زندگیه!
silver sun هم همچین قدیمی نیس باو D:
عب نداره که توهین محسوب میشه باید عادت کنی ._.
خودتم حتما تَه ذهنت حس خود شاخ پنداری داری
بیخیالش شی درست میشه!

تقریبا میشه گفت قدیمی ام/:
توکیستی؟؟
الان آره ولی اون موقع که ما بودیم محسوب نمیشدی ! منم یعنی قدیمی حساب نمیکنم خودمو! یجورایی اینم خودشاخ پنداری محسوب میشه!
ّFICTIONAL GHOST
aliiii « یادش بخیر /:
نویسنده اَبَدی! ((;
عععع یادم اومدددد تورو شناختم(=
چطوری اقای نویسنده
خوش میگذره؟!
باریکلا .. 
خـوب (:
بدون تُ همه چی بد بود! |: » ( D: )
بازگشتِ قهرمانانَتو تبریک میگم :V
اخی چرا بد بود<:
خخخ مرسی انشالله بمونم
والا تلگرام هست اینجارو یادم رفته._.

(13-06-2017، 16:01)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 16:00)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:58)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( lιεβ ) قبلن صورتی نبود؟؟؟؟

اره مدیر بود صورتی بود
یادم نیست کی بود|=

من اینجا فقط آرش و اهورا و علی و سبحان و یه چند نفر دیگرو یادمه(=
اسماتون عوض شده یادم نیست

تا همین چن وقت پیشم صورتی بود ._.
من نبودم خبر ندارم):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_
خُب دیگه من برم تا قضا نشده 
خدافظ بانوانِ مُکرمه 
:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ( lιεβ ) ، Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_
(13-06-2017، 16:03)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب دیگه من برم تا قضا نشده 
خدافظ بانوانِ مُکرمه 
:|

خخخ عاشق این حرف زدنتم(؛
برو خوش باشی.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_
اهورا رو یادته من و یادت نیس :|
عجب :|
 سپاس شده توسط بهار1396 ، Silver Sun ، Maryam Farrokhy ، Interstellar ، _Lσѕт_ ، # αпGεʟ ، -Demoniac- ، ( lιεβ )
(13-06-2017، 16:07)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا اسمت یادم نیست|:
اصل بشوت یادم بیاد  crying
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_ ، Silver Sun
(13-06-2017، 16:09)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 16:07)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا اسمت یادم نیست|:

غزل  kaffe2
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_ ، _Lσѕт_
(13-06-2017، 16:10)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 16:09)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا اسمت یادم نیست|:

غزل  kaffe2
ععع راست میگی یادم رفته بود اسمتوو
چطوری؟؟[=
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
Silver Sun

شما ملیکا بودی ؟!
 سپاس شده توسط Silver Sun ، -Demoniac- ، Silver Sun
(13-06-2017، 15:28)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:24)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:22)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 15:20)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تو فیلمای آمریکاییه که هرکی هرجا گیر میکنه یهو بروسلی میشه یه جای خاص رو هدف میگیره!

اخه من ا قبل تو نظرم بود رو یکی امتحان کنم ولی کسی دم به تله نمیداد تا اینکه اون پسره یه متلک گف تازه کوچه خلوت بود همه چی جور بود

Big Grin  Heart  Big Grin
اسپم نده!

حالا من تازه عضو شدم نمیدونستم اسپم چیه تو باید زود بری گزارش کنی؟واقعاکهUndecidedUndecided
Heart همیشه اونطوری نمیشه که ما منتظرشیم  Heart
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266308
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265903
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265924

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان