نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(15-06-2017، 16:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:09)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:05)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستُ دل باز شدم به همه سپاس میدم 
:|

مهربون كي بودي ت  (:
ببین کوروش |:
تیکه ننداز |:

بعضيا يه چيزايي ميگن يه موقع آدم خندش ميگيره..

بعد هوس ميكني  (:
 از ***    ********   :|
جَریانِ عباسه!
[ مث عباس نباش]!
 سپاس شده توسط A lover ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(15-06-2017، 16:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم واست عوض میکنم امر دیگه؟بوج

لازم نکرده به اندازه کافی کشیدم از دستت همین مونده تو کارنامه درخشانم بنویسن شیوا اسمشو عوض کرد |: 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 105
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط I r A n ، Interstellar ، Son of anarchy
عجب.......

سپاس شده توسط A lover
د تمومش کنین ناظمم همش نگا میکنه خو بحثو ببندش دیه رو اعصابه
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED
(15-06-2017، 16:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش تعصبي فكر نكن ..

بيا منطقي باشيم..

اره داداش من گفتک این حرفو اگ شاخ بازیه اگ توهینه اگ هرچی هس تا وقتی بن نباشم بازم میگم چون از خود مچکریه کامله کسی که بعد از رفتنش طرف فقط ان میشد میگف دومین روز بدون شیوا ، بعد بیاد چنین چیزی بگه خیلی ظلمه
حرفایی که شیوا در موردمنم گف درسته 
بد دهن 
بی ادب 
پررو 
با سه نفر دیگ برنامه میریختیم یکیو تخریب میکردیم مثل سفره ماهی 
ولی دلیل داشت
تو دنیا واقعی هم همینطوره اگر یکی چرت بگه گشت سرت باید یه جوری جوابو بدی بهش 
چقدر بزرگ شدی جدا خوشم اومده یکم جوجک زشت^_^
درجریانی چند نفر از گندکاریاتون گفتن ک میرفتید تخریب؟
شما ک جولان هاتون رو دادید اینجارم ول کردید الان دقیقا دردتون چیا میخواید بازم بدید ؟بدید من به شخصه نمیبینمتون اصلا 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Mr. Potato Head ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(15-06-2017، 16:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نکرده به اندازه کافی کشیدم از دستت همین مونده تو کارنامه درخشانم بنویسن شیوا اسمشو عوض کرد |: 

میگم صابر درکنار اسمت اینم تو پرانتز بنویسه
خیلی خوبه 
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، IM JUST TIRED ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Son of anarchy
(15-06-2017، 16:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ali mashala enghad ziade .. 
man faghat ye ali yadame ke ye anjoman zad 
cs esham khub bud Smile))

az bas mizani haji hafeze namunde =))))
@Thief 

ن به مولا 
دخترا اسم زیاد عوض میکنن منم پسرا یادم میمونه ولی با دخترا زیاد حرف نمیزنم به خصوص تو فلش برا همین یادم میره ولی شیوا همیشه در ذهن من هست |:  Heart
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Mïņ̃†êR ، Interstellar ، I r A n
(15-06-2017، 16:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا از دهنت بشنوه ^_-
از دلت ک خبر ندارن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED ، Mr. Potato Head
جا داره فاصله بین ات ساین با صابرو وردارم! 
SABER  @
 سپاس شده توسط A lover ، Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ
نقل قول: یادم میره ولی شیوا همیشه در ذهن من هست |:  ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 105

HeartHeartHeartHeartHeart

هی میگم استیکر بوس احتیاج دارما توجه نمیکنن 
:*:*:*:*:*:*:*:!
Channel
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان