نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

شیوا دوباره خدا فظی کرد وهنوز هست
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 118

سپاس شده توسط A lover ، Mïņ̃†êR
آگهی
چرا همه یهو خفه میشن خو حرف بزنید واییی کلا یا ..شر میگن یا اصن حرف نمیزنن من کلمو کجا بکوبم :|
خلاف قوانین!
(15-06-2017، 17:18)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیرش اوردی بگو این داشمونو بن کنه |: 
s.f 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط A lover ، Mr. Potato Head
آرامش بعدِ طوفانه الان؟ ._.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط A lover ، IM JUST TIRED ، Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR
(15-06-2017، 17:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش بعدِ طوفانه الان؟ ._.

دیدی چیشد بازم دعوا انچنانی نبود که پاشن همو بزنن ماهم بریم وسط هرکی اومد بزنیمش دلمون یکم شاد شه
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mr. Potato Head ، Mïņ̃†êR
(15-06-2017، 17:19)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه یهو خفه میشن خو حرف بزنید واییی کلا یا ..شر میگن یا اصن حرف نمیزنن من کلمو کجا بکوبم :|

همش تقصیر یو بود ._. 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، IM JUST TIRED
عجب.......................

سپاس شده توسط A lover ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(15-06-2017، 17:21)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 17:19)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تقصیر یو بود ._. 

اخه چرا منن؟؟!!! :|
بیا کلمو بکوبم به کله تو دوتامون دلمون خنک شه :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، IM JUST TIRED ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
s.f 
بیا بالا تر از سطح اب کارت دارم /: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، IM JUST TIRED ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(15-06-2017، 17:18)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نیستم خر ایش 
(15-06-2017، 17:19)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیرش اوردی بگو این داشمونو بن کنه |: 
s.f 

چی شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mr. Potato Head ، A lover

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان