(23-12-2017، 20:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2017، 20:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2017، 20:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همیشه یه اثر هنری ارزشمنده (:
حالا هرچی ک میخواد باشه ^_^
آدما دو دسته ان ..
اونایی که همدیگه رو میسازن و دل همدیگه رو شاد میکنن , و هر روز باعث پیشرفت خودشون و اون جامعه میشن..
و اونایی که ایراد های خودشون رو نمیبینن و فقط ایراد های همدیگه رو به رخ میکشن و باعث تخریب خودشون و اون مکان میشن ..
ادمای تخریب گری ک گفتی اهل دک و پزن و فک میکنن، هرکی تجربی یا عمران بخونه خیلی خوب و کول و خفنه ب قول خودت .-.(یا هر مثال دیگه ای میشه واسه دک و پزشون زد :| )
ولی من کلاس یه چیز رو نمیبینم استعداد ها و توانایی های فردی رو میبینم و اونو تحسین میکنم و از بچگی برای هنر و هنرمندان ارزش خاصی قاعل بودم ._.و اینکه کلا بنظرم تو یه جامعه ارزش هنرمندا و بچه های انسانی خیلی بالاس ن تجربی و ریاضی :/
میدونی یکی ک میره هنرستان دهنش بیشتر از دبیرستانیا سرویس میشه چون عملیا سخت و وقت گیره بعد تعوریا ام خیلی دهن صاف میکنه ... (خود من یه نمونش :||)
ک فک کنم جمله هامو توام درک کنی چون توام هنرمندی (:
کم نیستن .. کافیه دور و بر خودتو یه نگاه بندازی فقط ..
همون رفیق یا عمو و دایی که در ظاهر تشویقت میکنه ولی تو خلوت های خودشون میخنده به رشتت و کارت از همه آشخورترن..
تعوری های ما از نظری ها سخت تر نباشه اسون تر نیست.. چون هرکدوم از واحد ها تخصصی راجب رشته خودت اطلاعات میده .. و امتحاناش هم بسیار سخت..
مثلا دانش فنی پارسال ما.. ( ریاضی مهندسی ) یا تخصصی های شما..
تازه به قول خودت جز عملی ها و سختی هاش !
لعنتی فقط و فقط اذهان مردمه که بچه های فنی رو اذیت میکنه ..