امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(02-05-2019، 19:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2019، 19:06)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2019، 18:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2019، 18:22)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد یه ذره خیال پردازی کنم
نمیدونم چرا اینجا
فقط گفتم یه ذره اینجا بنویسم
مثلا یه مرد پولدار خوشگل عاشقم شه بعد تاابد زندگی کنیم هیچ غمی نباشه
دوستم داشته باشه
وقتی نیسم گوشیمو بسوزونه از شدت پیاماش که دلتنگمه
البته مطمئنم اینا فقط مال رماناست اما نمیشه همیشه منطقی بود
گاهی لازمه ادم تخیل کنه
کدوم دختری همچین چیزی رو تا حالا بهش فکر نکرده
خیلی خیلی خسته م
حس می کنم کاش می شد چشمامو ببندم فقط چندساعت نباشم جای یه ادم خوشبخت باشم
راستی خوشبختی چه رنگیه؟
چه طعمی داره؟
راستی چرا همیشه ادمای خوب تقاص میدن ولی ادمای بد راحت زندگیشونو می کنن؟
شاید چون خوب بودن از سرحماقت ادماست نه؟
هرروز همه چیز بدتر میشه
چرا دوست داشتم بزرگ شم؟
هیچ چیز قشنگی نداره!
قبلا همه چیز قشنگ تر بود..
اگه تکستت دست نوشته باشه عالی بود :|

کی هستی ای سیاهی؟! ._.

نوشته ها خودشون میگن با تمام وجود میگن از ته دل ادمان یا کپی شدن!
اگه یه درصد حس کردی با نوشته ای حسشو فهمیدی یعنی کپی نشده
خودم نوشتم
فاطیما|سوبر|یه دوره ی خیلی کوتاه نویسنده انجمن ادبیات و سینما بودم
موافقم , و حالا مطمعن شدم به دست نویس بودنش

فاطمه زیاد میشناسم  .__. 
فاطی مشهدیه، فاطی سبینه گپ فلش , کدومشونی *_*

(:
هیچ کدوم!
فاطیما
من نمی شناسمتون 
نمیدونم قبلا حرف زدیم یا نه!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
این حجم از خستگی رو اگه نت جاش داشتم مطمئنن تااخر عمر تامین بودمbathtime
 سپاس شده توسط sober ، ÆMÆշЇÑζ
(02-05-2019، 20:49)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حجم از خستگی رو اگه نت جاش داشتم مطمئنن تااخر عمر تامین بودمbathtime

نادو نادو
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ÆMÆշЇÑζ
(02-05-2019، 20:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
هیچ کدوم!
فاطیما
من نمی شناسمتون 
نمیدونم قبلا حرف زدیم یا نه!
راجب تکستت یه چیزی به ذهنم رسید , فک کنم کم باشه درصد پیدا کردن اون کسی که گفتی , منظورم خوشگل بودن و پولدار بودن همزمانه ؛ به نظرم باید قید یکی رو بزنی واسه دومیش , البته این نظر شخصی منه فقط ..

من کوروشم
:> (From a land called mashhad (kratos

نه فک نکنم
 سپاس شده توسط sober
(02-05-2019، 18:22)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد یه ذره خیال پردازی کنم
نمیدونم چرا اینجا
فقط گفتم یه ذره اینجا بنویسم
مثلا یه مرد پولدار خوشگل عاشقم شه بعد تاابد زندگی کنیم هیچ غمی نباشه
دوستم داشته باشه
وقتی نیسم گوشیمو بسوزونه از شدت پیاماش که دلتنگمه
البته مطمئنم اینا فقط مال رماناست اما نمیشه همیشه منطقی بود
گاهی لازمه ادم تخیل کنه
کدوم دختری همچین چیزی رو تا حالا بهش فکر نکرده
خیلی خیلی خسته م
حس می کنم کاش می شد چشمامو ببندم فقط چندساعت نباشم جای یه ادم خوشبخت باشم
راستی خوشبختی چه رنگیه؟
چه طعمی داره؟
راستی چرا همیشه ادمای خوب تقاص میدن ولی ادمای بد راحت زندگیشونو می کنن؟
شاید چون خوب بودن از سرحماقت ادماست نه؟
هرروز همه چیز بدتر میشه
چرا دوست داشتم بزرگ شم؟
هیچ چیز قشنگی نداره!
قبلا همه چیز قشنگ تر بود..

مطمئن نباش .. 
البته همه چیز طبق تصورات و تخیلات ما پیش نمیره .. 
" یک روز فردی قدم به زندگیتان خواهد گذاشت و شما را متوجه خواهد کرد که چرا هرگز با هیچکس دیگری دوام نیاوردید "

ولی وقتی بیاد میفهمی که چطور ایده آل‌هات رو تغییر داده ! بخاطر این میگم همیشه چیزی که ما میخوایم نمیشه ..

این جوابم برای قسمت عشق و دوست داشتنه ، با پول و ‌‌.. کار ندارم .
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، sober
آدما يه روز تو زندگيشون يكيو ميبينن بعد ديگه هيشكيو نميبينن...
نه به پولش نگاه می کنن نه به قیافش..هممون دیدیم آدمایی که با یه فرد خیلی زیباتر یا خیلی زشت تر البته از نظر ظاهری از خودشون هستن.. میدونی چرا؟ چون اونا یکیو دیدن دیگه هیشکی رو نمیبینن.. من دیدم آدمی رو که حاضره با فردی کنار خیابونا تا صبح بخوابه ولی تو پنت هاوس خیلیا نخوابه.اصلنم مال رمان ها نیست..زندگی میچرخه و فرصت میده بهت فقطم یه بار. اما اگه همچین کسیو پیدا کردید ول نکنید..به خدا که دیگه پیدا نمی کنید.. نکشید نه خودتونو نه اونو.. زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که دل بشکونی..بعدش که چی.. ده سال دیگه میریم..همین ده سال دست تو دست اون برید زیر بارون زیر درختا کنار دریا.. قیافه مهم نیست شغل و پول همه میان و میرن.. خاطرات میمونن.. نکنید.. خاطرات هر لحظه که نفس بالا و پایین میره یه چاقو تو قلبت فرو می کنن... اگه آرامش بهتون میده قیافه چندسال بعد میره پیر میشی.. پول میتونه تو یه لحظه بره..اما خاطرات و زندگی نمیرن..میمونن ذره ذره کمت می کنن و میکشنت..
A psychopath bibliophile
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ÆMÆշЇÑζ ، Faust
(02-05-2019، 22:45)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هممون دیدیم آدمایی که با یه فرد خیلی زیباتر یا خیلی زشت تر البته از نظر ظاهری از خودشون هستن.. 

یاد این شعر افتادم ..

اگر در دیدهٔ مجنون نشینی
به غیر از خوبی لیلی نبینی
تو کی دانی که لیلی چون نکویی است
کزو چشمت همین بر زلف و روی است
تو قد بینی و مجنون جلوه ناز
تو چشم و او نگاه ناوک انداز
تو مو بینی و مجنون پیچش مو
تو ابرو، او اشارت‌های ابرو 
_

واقعاً حقیقت داره زشت ترین معشوقه به چشم عاشق زیباست !!!
 سپاس شده توسط Mr.Ramin
(02-05-2019، 22:45)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیدم آدمی رو که حاضره با فردی کنار خیابونا تا صبح بخوابه ولی تو پنت هاوس خیلیا نخوابه.اصلنم مال رمان ها نیست..

من دور و بر 20 سالم هست تقریبا.. و تو این 20 سال من همچین ادمی رو ندیدم و از دوستامم نشنیدم (:
به شخصه دیدم برای خودم که یه اکیپ جنس مخالف با اکیپ ما در حد سلام علیک بودن ولی وقتی با ماشین پدر دوسه بار اونجا رفتم رفتارشون ب شدت صمیمی شد!  یا برعکس وقتی که دوستم یه مدت ماشین دستش نبود! نمیدونم والا داداش , شاید ما سنمون کمه .. شما باز دوسه تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردی..!!

زندگی میچرخه و فرصت میده بهت فقطم یه بار

درسته , و بر همین اساسه ک به نظر من زندگی هر شخص به خودش مربوطه! خودم رو مثال میزنم
بنده شاید به شخصه یه ادمی باشم که سیگار زیاد بکشم , شاید اطرافیانم دوست نداشته باشن و شاید همین حرف شما ک میگین زندگی یباره و این حرفا, ولی من ترجیح میدم مالباروم نخ به نخ 50 سال کام بده تا سلامت بخواد 70 سال عمر بده!  این زندگی منه و به خودم مربوطه..  ( مثاله اخبی به خودت نگیر)

یا مثلا بدخو و عصبی با ی سری مردم باشم , چون دیدم یه سری چیزایی ک نباید میدیدم ازشون و تو همین ادمایی که زنده ان فقط با حواشی!  گرچه هیچوقت به روشون نیاوردم و با سکوت ترک کردم , اینم به هیچکس مربوط نیس و حق گلایه کسی نداره..  این زندگی خصوصی و اخلاقیات هر شخصه

یا مثلا یه سریا بدشون میاد از سگ..  میگن سگ نجسه.. منم ک صاحبشم دستام یا هر قسمت بدنم تماس داشته باشه با موهاش نجسه..  
این نجس نیس.. خیلیا از سگ نجس ترن!  نجس اون پول حرومیه ک اون اقا ازاده داره باهاش عیش و توش میکنه
حروم اون حروم لقمه س ک پول ملت ما رو ورداشت رفت کانادا
حروم اون ایینه بغل اون ماشینیه ک پولش اندازه حقوق یه عمر یه زن و شوهر معلمه!
حروم اون جامعه و الگو اشتباهش بود که امثال من و همه پسرا رو از بچگی گرگ بار اورد و همه دخترا رو ازرده و ترسیده از پسرا و جامعه بیرون !
حروم اون عقایده که پسر و دختر له له میزنن واسه هم ولی به خاطر لانگ دیستنس بودن رابطه یا عقاید حاکم نمیتونن با هم باشن اخرش با دلشکستگی تموم میشه
اینا حرومه داداش..
اینا زندگی شخصی و عقایده هرفرده ک به خودش مربوطه و بعد ی برحه سنی این طرز فکر و اخلاق تو وجودش میره و خودشم نمیتونه تغییرش بده!  و البته خوشه با هرچی ک هست
تو بزرگتر مایی و حرفات رو دوست داشتم و قشنگ بود رامین جان.. ولی این دوتا قسمت نکته داشت ک جدا جواب دادم
شرمنده اگ طولانی بود..
 سپاس شده توسط Mr.Ramin
(03-05-2019، 0:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هممون دیدیم آدمایی که با یه فرد خیلی زیباتر یا خیلی زشت تر البته از نظر ظاهری از خودشون هستن.. 

یاد این شعر افتادم ..

اگر در دیدهٔ مجنون نشینی
به غیر از خوبی لیلی نبینی
تو کی دانی که لیلی چون نکویی است
کزو چشمت همین بر زلف و روی است
تو قد بینی و مجنون جلوه ناز
تو چشم و او نگاه ناوک انداز
تو مو بینی و مجنون پیچش مو
تو ابرو، او اشارت‌های ابرو 
_

واقعاً حقیقت داره زشت ترین معشوقه به چشم عاشق زیباست !!!
آفرین دقیقا رو هدف.. من یه همکاری داشتم.. همسرشون خیلی زیبا بود.. اوایل زندگیشونم عالی بود..با شرایط اقتصادی خوب.. جفتشون شاغل.. زندگیشون به یکسال نکشید..چندماه بعد طلاق با یکی از دوستان مشترکمون ازدواج کرد.. از نظر چهره یک سوم زیبایی همسر اول رو نداشت. اما به شدت مهربون با سطح فکری بالا. باهاش صحبت میکردم..میگفت رامین خوشگلترین زن دنیارم بگیری بعد دوماه تکراری میشه کسی رو بگیر که تا پیری حرف واسه گفتن داشته باشی.. بدت نیاد از خونه رفتن..
خانومی که پایه دویدن زیربارون و چند ساعت زل زدن به درخت و خوردن باد به صورتشو سرما خوردن زیر بارون نباشه و دغدغش رنگ مانتو و لاکش باشه به سرعت تکراری و خسته کننده میشه..و برعکسش مردی که فقط شکم و زیرشکمشو بشناسه و بوسیدن زنش براش عار باشه فرقی با در و دیوار نداره.. زندگی باید دیوونگی داشته باشه و بس.. به عنوان جمله آخر..کامو نویسنده کتاب بیگانه میگه زندگی را نمی توان تحمل کرد مگر آنکه با دیوانگی مخلوط شود..
اوووووووووف چه سخنرانی Big Grin

(03-05-2019، 0:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیدم آدمی رو که حاضره با فردی کنار خیابونا تا صبح بخوابه ولی تو پنت هاوس خیلیا نخوابه.اصلنم مال رمان ها نیست..

من دور و بر 20 سالم هست تقریبا.. و تو این 20 سال من همچین ادمی رو ندیدم و از دوستامم نشنیدم (:
به شخصه دیدم برای خودم که یه اکیپ جنس مخالف با اکیپ ما در حد سلام علیک بودن ولی وقتی با ماشین پدر دوسه بار اونجا رفتم رفتارشون ب شدت صمیمی شد!  یا برعکس وقتی که دوستم یه مدت ماشین دستش نبود! نمیدونم والا داداش , شاید ما سنمون کمه .. شما باز دوسه تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردی..!!

زندگی میچرخه و فرصت میده بهت فقطم یه بار

درسته , و بر همین اساسه ک به نظر من زندگی هر شخص به خودش مربوطه! خودم رو مثال میزنم
بنده شاید به شخصه یه ادمی باشم که سیگار زیاد بکشم , شاید اطرافیانم دوست نداشته باشن و شاید همین حرف شما ک میگین زندگی یباره و این حرفا, ولی من ترجیح میدم مالباروم نخ به نخ 50 سال کام بده تا سلامت بخواد 70 سال عمر بده!  این زندگی منه و به خودم مربوطه..  ( مثاله اخبی به خودت نگیر)

یا مثلا بدخو و عصبی با ی سری مردم باشم , چون دیدم یه سری چیزایی ک نباید میدیدم ازشون و تو همین ادمایی که زنده ان فقط با حواشی!  گرچه هیچوقت به روشون نیاوردم و با سکوت ترک کردم , اینم به هیچکس مربوط نیس و حق گلایه کسی نداره..  این زندگی خصوصی و اخلاقیات هر شخصه

یا مثلا یه سریا بدشون میاد از سگ..  میگن سگ نجسه.. منم ک صاحبشم دستام یا هر قسمت بدنم تماس داشته باشه با موهاش نجسه..  
این نجس نیس.. خیلیا از سگ نجس ترن!  نجس اون پول حرومیه ک اون اقا ازاده داره باهاش عیش و توش میکنه
حروم اون حروم لقمه س ک پول ملت ما رو ورداشت رفت کانادا
حروم اون ایینه بغل اون ماشینیه ک پولش اندازه حقوق یه عمر یه زن و شوهر معلمه!
حروم اون جامعه و الگو اشتباهش بود که امثال من و همه پسرا رو از بچگی گرگ بار اورد و همه دخترا رو ازرده و ترسیده از پسرا و جامعه بیرون !
حروم اون عقایده که پسر و دختر له له میزنن واسه هم ولی به خاطر لانگ دیستنس بودن رابطه یا عقاید حاکم نمیتونن با هم باشن اخرش با دلشکستگی تموم میشه
اینا حرومه داداش..
اینا زندگی شخصی و عقایده هرفرده ک به خودش مربوطه و بعد ی برحه سنی این طرز فکر و اخلاق تو وجودش میره و خودشم نمیتونه تغییرش بده!  و البته خوشه با هرچی ک هست
تو بزرگتر مایی و حرفات رو دوست داشتم و قشنگ بود رامین جان.. ولی این دوتا قسمت نکته داشت ک جدا جواب دادم
شرمنده اگ طولانی بود..
کوروش عزیز اینکه همچین ادمی ندیدی رو کاملا قبول دارم.. چون متوسط جامعه همین وضعو دارن.. پیدا کردنش سخته.. اما در زندگی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..دنیا هزار راه و برنامه داره.. با توجه به انتخابات راه جدید و فرد جدیدی برات پیدا میشه..اما مثال شما برای سن شما درسته.. یکم سن عقلی انسان بره بالا درکش از اطراف بیشتر بشه شهوت ماشین و پول از بین میره..البته بعضی ادما..مطمئن باش هستن کسانی که پول براشون اولویت چندمه..
اما قسمت دوم حرفات به شدت طرفدارشم.. من گفتم دنیا یه بار فرصت چفت شدن با یه فردو بهت میده..اگه فرد بپره دیگه اون فرد برنمیگرده..وگرنه من عاشق ازادی افرادم.. مثلا میگن فلانی چرا فلان خواننده رو گوش میده..من میگم اقا اصن طرف بلانسبت صدای الاغو دوس داره با تو که کاری نداره بذا گوش بده..من معتقدم ازاد نباشی مرده متحرکی..هرکسی کاملا حق داره راهشو انتخاب کنه..

و البته من کوچیک همه بچه های فلش خورم سن دلیلی بر بزرگی نیست Telegh_51
A psychopath bibliophile
 سپاس شده توسط Faust ، ÆMÆշЇÑζ
(03-05-2019، 0:35)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین دقیقا رو هدف.. من یه همکاری داشتم.. همسرشون خیلی زیبا بود.. اوایل زندگیشونم عالی بود..با شرایط اقتصادی خوب.. جفتشون شاغل.. زندگیشون به یکسال نکشید..چندماه بعد طلاق با یکی از دوستان مشترکمون ازدواج کرد.. از نظر چهره یک سوم زیبایی همسر اول رو نداشت. اما به شدت مهربون با سطح فکری بالا. باهاش صحبت میکردم..میگفت رامین خوشگلترین زن دنیارم بگیری بعد دوماه تکراری میشه کسی رو بگیر که تا پیری حرف واسه گفتن داشته باشی.. بدت نیاد از خونه رفتن..
خانومی که پایه دویدن زیربارون و چند ساعت زل زدن به درخت و خوردن باد به صورتشو سرما خوردن زیر بارون نباشه و دغدغش رنگ مانتو و لاکش باشه به سرعت تکراری و خسته کننده میشه..و برعکسش مردی که فقط شکم و زیرشکمشو بشناسه و بوسیدن زنش براش عار باشه فرقی با در و دیوار نداره.. زندگی باید دیوونگی داشته باشه و بس.. به عنوان جمله آخر..کامو نویسنده کتاب بیگانه میگه زندگی را نمی توان تحمل کرد مگر آنکه با دیوانگی مخلوط شود..
اوووووووووف چه سخنرانی Big Grin

چه جالب بیشتر حرفات شبیه یه نویسنده اس که باهاش صحبت میکردم ..
میگفت که ظاهر هر چقدر هم که خوب باشه بالاخره عادی میشه و تکراری ، این اخلاق و شخصیته که یه عمر برای آدم جذابیت داره !

آره دیگه هر کسی زندگی رو یجوری نگاه میکنه ..
مثل بعضی آدما که بارون رو حس میکنن .
و بعضیای دیگه که فقط خیس میشن ! (((:
 سپاس شده توسط Mr.Ramin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان