امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱

(25-03-2020، 9:49)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 9:47)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 9:45)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 9:44)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 9:42)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک سوال اگه بزنم چی میشه؟؟؟

چی بزنی؟؟؟ Huh

چقدر تو منحرفی.

منظورم حرفه این قضیه صدرا و شقایق

چه کنم دیگه Big Grin

خخخخخخخ
شرط می بندم این esasea چیه همون پرهام نیسن

منم همینطوری فکر میکنم

چون اول کاری که اومد گیر داده به شقایق Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
آگهی
(25-03-2020، 9:49)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1398/09/Amin%20Rostami%20-%20Delbar%20(128).mp3

از وجودش ت پلی لیستَم خبر نداشتم، چ ناناسه ((:

خیلییییییییییی خوبه لعنتی .مرسی گذاشتی252525
 سپاس شده توسط setayesh- ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(25-03-2020، 9:52)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 9:49)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1398/09/Amin%20Rostami%20-%20Delbar%20(128).mp3

سپاس شده توسط setayesh-
منو اذیت میکنین Dodgy Dodgy
دارم واستون555
 سپاس شده توسط setayesh-
@ღℯʟїкα
بدو بیا دلم برات یه ذره شده Heart
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
(25-03-2020، 9:55)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو اذیت میکنین Dodgy Dodgy
دارم واستون555

تهدید میکنی ببین من دیونم ها میرم بهش پیام میدم میگم برو گ.ا 340 ص 190به بع رو بخونه
 سپاس شده توسط setayesh-
(25-03-2020، 9:49)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ
شرط می بندم این esasea چیه همون پرهام نیسن
تاریخ عضویتمو نگاه کن گلم ((((:
این پرهامتون موز بوده اون موقع (((:

(25-03-2020، 9:50)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان ؟؟؟

شقایق تو چقدر خواطر خواه داری Big Grin
جااان، توام بیا خب (((:
زیر چهارتا سینگلیه از نظر اسلام ((:

(25-03-2020، 9:50)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن فقط ایتالیااا هیجای دیگه دوس ندارمikeikeike

حالا بیا صبحانه رو پاریس باشیم ناهار میبرمت ایتالیا پیش کریم سگ پز ((:
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ 17
سیروان 666666666
(((:

•ناشناس•
(25-03-2020، 9:56)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ღℯʟїкα
بدو بیا دلم برات یه ذره شده Heart

راست میگه دیشبم برای من دعوا درست کردی
@esiesi
مرغم ی پا داره اقای اس سی Blush
درست گفتم اسمتونو3333

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان