امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ]

(03-04-2020، 15:45)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:44)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:40)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ Big Grin
روشن باشه

نفس از ناظم دلبری میکند! Dodgy  Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
خخخ خخخ
من نه بابا منه بدبخت
شوخی میکنم

اره اره تو راست میگی11
من ی جلسه محرمانه باید داشته باشم با جنابعالی Tongue  Tongue  Tongue  Tongue

خخخ خخخ
اونکه چشم

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
بی بلاااا Big Grin  Heart
 سپاس شده توسط red_Queen
آگهی
(03-04-2020، 15:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:40)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به صنم بلوبری بیشتری نمیاد؟!

این مگه این چیزا میفهمه ؟
نهایت خلاقیتش صنمکعلیه :v

هاپو تو که دیدی خلاقیتای منو (((:
اینجا جاش نیست ((:

( گیف مانیکایی که داره آرنجاشو میزنه به هم. ) (((:
(03-04-2020، 15:42)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi خلاقیت داشته باش حرف خودمو به خودم نگو
@Ƒalleη ولش کن من بی لیاقته crying
من بهش میگم جیگرم بهم فحش میده :|

عیب نداره دیگه عادی شده  25r30
 سپاس شده توسط sober ، esiesi
(03-04-2020، 15:46)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:42)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم
آخه نه که شماهام تازه با من آشنا شدین 
نمیدونین من چه جوریم 
بهتون بر میخوره ((((((:

گفتم استیکره بی استفاده نمونهD:
وگرنه من که دارم چاییمو می خورم ((:
به کف کفشم اصلا!!!

اووووووووو بزرگ شدی ((((:
حرفای ناپسند میزنی ((((:
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] 55
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
سلام علیک

(03-04-2020، 15:47)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بریزیم سره محمد یه کتک مفسل بهش بزنیم

عه تو چطوری؟
سلام راستی Big Grin

خخخخخخخ بعله کلا نبود من همه رو بهم میریزه Tongue  Tongue  Tongue
پس دعاکنین ب جون نفس ک گفت برگردم Big Grin

علیک سلام Big Grin
من زیاد بهم ریختم چون جو گیر شدم قسم خوردم تا تو نیای نیام گ.ا

بابا برای من دعا کنید اونقدر نفس بدبخت رو قسم دادم که نگو یعنی از سه حرفم چهارتاش قسم بود
به کاک سیروان دیسان چبوه
(03-04-2020، 15:47)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بریزیم سره محمد یه کتک مفسل بهش بزنیم

عه تو چطوری؟
سلام راستی Big Grin

خخخخخخخ بعله کلا نبود من همه رو بهم میریزه Tongue  Tongue  Tongue
پس دعاکنین ب جون نفس ک گفت برگردم Big Grin

علیک سلام Big Grin
من زیاد بهم ریختم چون جو گیر شدم قسم خوردم تا تو نیای نیام گ.ا

بابا برای من دعا کنید اونقدر نفس بدبخت رو قسم دادم که نگو یعنی از سه حرفم چهارتاش قسم بود
الهی....
دعا کردم Big Grin
ماشالله بر ریاضی Tongue
از ار ۶ تا حرف ۱۰ تاش کروناست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(03-04-2020، 15:46)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یکی تعداد ارسال هارو بزاره ببینیم بره کی بیشتره

راست میگه راستی خواهش مال قبلی رو هم بزارید ببینم باشه

@"**ghazal**"
(03-04-2020، 15:46)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:40)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزار نگم دیگه  Undecided 
مهران

عه اون موقع رو میگی
تو ک میدونی داستانو...ب خاطر اون نرفتم که!
میدونم
منظورم این بود که این بار دومی بود بقیه رو نگران کردیng2

سرزنشم میکنی؟8
خودت میدونی کارت درست نبوده دیگه Blush 
به من نیازی نیست

حالا بعد صحبت میکنیم عه!
اره شقی قراره پوستمو بکنه Confused Big Grin Big Grin
(03-04-2020، 15:48)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:40)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به صنم بلوبری بیشتری نمیاد؟!

این مگه این چیزا میفهمه ؟
نهایت خلاقیتش صنمکعلیه :v

هاپو تو که دیدی خلاقیتای منو (((:
اینجا جاش نیست ((:

( گیف مانیکایی که داره آرنجاشو میزنه به هم. ) (((:

(استیکر یک باتم پر از مو (((: )
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(03-04-2020، 15:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:46)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم
آخه نه که شماهام تازه با من آشنا شدین 
نمیدونین من چه جوریم 
بهتون بر میخوره ((((((:

گفتم استیکره بی استفاده نمونهD:
وگرنه من که دارم چاییمو می خورم ((:
به کف کفشم اصلا!!!

اووووووووو بزرگ شدی ((((:
حرفای ناپسند میزنی ((((:

من خیلی وقته بزرگ شدم ((:
حرفای قشنگ تر هم بلدم ولی اینجا جاش نیست D:
 سپاس شده توسط esiesi ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان