امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(09-04-2020، 16:45)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:44)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:42)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانمم

خسته شدم بیا ی کاری کنیم  Undecided
منم Sad
برقصیم444444

هرگز .______.

Sad باشه
بریم بخوابیمBg6

ن میخوام ی کاری کنم
آگهی
(09-04-2020، 16:46)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:45)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:44)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم بیا ی کاری کنیم  Undecided
منم Sad
برقصیم444444

هرگز .______.

Sad باشه
بریم بخوابیمBg6

ن میخوام ی کاری کنم

c24اهنگ بخونیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(09-04-2020، 16:47)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:46)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم Sad
برقصیم444444

هرگز .______.

Sad باشه
بریم بخوابیمBg6

ن میخوام ی کاری کنم

c24اهنگ بخونیم

گ.ا رو پر کنیم؟ (:
(09-04-2020، 16:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:47)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرگز .______.

Sad باشه
بریم بخوابیمBg6

ن میخوام ی کاری کنم

c24اهنگ بخونیم

گ.ا رو پر کنیم؟ (:

پر کنیمru1ru1ru1
فقط دوتایی چیکار کنیمval
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(09-04-2020، 16:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sad باشه
بریم بخوابیمBg6

ن میخوام ی کاری کنم

c24اهنگ بخونیم

گ.ا رو پر کنیم؟ (:

پر کنیمru1ru1ru1
فقط دوتایی چیکار کنیمval

عکس بزاریم
اواز بخونیم
حرف بزنیم
و...

@"Kind-girl-nafas"

نفس توام میایی؟ (:
 سپاس شده توسط red_Queen
تا منو عاشق نکنی ول نمیکنی
حرف داری اما درد و دل نمیکنی
میدونی که چه جوری آتیش بکشی دلمو

خوب منو میکشونی دنبال خودت
میدونی تهش میکنی منو مال خودت
من میدونم آخرش میبازی به من دلتو

کم کم داره از دستم میره دلم
میدونی نباشی میگیره دلم

واست بی قرارم آتیش دلم
هیچ جوره نمیشه عادی شه برم

میدونی نباشی میگیره دلم

واست بی قرارم آتیش دلم

تکست آهنگ ناب مهدی جهانی

لجبازی نکن هرچی دارم مال توئه
با تو شب من روشن و رویایی شده

توو این روزا که هیچ کس عاشق نمیشه
کاری کردی دلم بدجوری دنبال توئه

میدونی نباشی میگیره دلم

واست بی قرارم آتیش دلم

میدونی نباشی میگیره دلم

واست بی قرارم آتیش دلم
123
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
/لعنت بهش
نآشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
حس دلم به تو جوریه که نزدیک به عشق
عاشقته تا تهش میمونه نگی نه تو بهش

نمیشه با قلب تو بد شد
از این همه عاشقی رد شد
نه نمیتونم برگرد منو میکشه سردرد

ای نمیتونم خستم منی که دل بستم
به قلبت عاشقونه هنوز عاشقت هستم

بست همه درارو از قصد همه رو رو قلبم بست
ندید اینجا یکی هست که دلش رو بهش میبست

ندید اینجا یکی هست که بره میره از دست
هی میره از دست

تکست آهنگ اینجا یکی هست مهدی کرمی

کی مثل من آخه دیوونته ولی دورِ بهت
حرفی بزن چرا اینقدر آخه مغروره دلت

نمیشه با قلب تو بد شد
از این همه عاشقی رد شد
نه نمیتونم برگرد منو میکشه سردرد

ای نمیتونم خستم منی که دل بستم
به قلبت عاشقونه هنوز عاشقت هستم

بست همه درارو از قصد همه رو رو قلبم بست
ندید اینجا یکی هست که دلش رو بهش میبست

ندید اینجا یکی هست که بره میره از دست
هی میره از دست
به بهcry2cry2cry2
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(09-04-2020، 16:49)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 16:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن میخوام ی کاری کنم

c24اهنگ بخونیم

گ.ا رو پر کنیم؟ (:

پر کنیمru1ru1ru1
فقط دوتایی چیکار کنیمval

عکس بزاریم
اواز بخونیم
حرف بزنیم
و...

@"Kind-girl-nafas"

نفس توام میایی؟ (:

باش
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(09-04-2020، 16:52)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/لعنت بهش

ملیکا توام بیا (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان